HOLIVUDSKI LJUBAVNI TROUGAO: Ovo je MUŽ nove devojke BRED PITA

Suprug nove devojke Breda Pita Nikol Poturalski, konačno je viđen i fotografisan, posle obelodanjivanja veze holivudske zvezde sa atraktivnom manekenkom.

printscreen

Odeven ležerno u zelenu lanenu košulju, plave farmerke i bele patike, 68-godišnji ugostitelj Roland Mari primećen je danas u vreme ručka u svom restoranu u Berlinu, na mestu gde su se Bred i Nikol prvi put sreli prošlog avgusta.

Glumac Bred Pit (56) i Nikol su pre nekoliko dana viđeni zajedno na aerodromu u Francuskoj spremajući se za romantični put.

Za gospodina Marija, koji se nekoliko puta ženio, mediji pišu da je „filozofski nastrojen” prema bliskoj vezi svoje supruge sa američkom filmskom zvezdom.


Navodi se da je biznismen u „otvorenom braku” sa svojom 27-godišnjom partnerkom, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Emila.

Dvostruki oskarovac Pit bio je zadivljen Nikolinom zapanjujućom figurom prošlog leta u restoranu u centru Berlina.

Bred je tamo večerao dok je u Nemačkoj boravio zbog promovisanja Tarantinovog filma Bilo jednom u Holivudu.

Nikol je navodno tada dala Bredu broj telefona i sastali su se nekoliko nedelja kasnije kada je bila u Los Anđelesu zbog posla, prenosi Dejli mejl.

Uprkos tome što je Nikolino putovanje na Pitovo imanje na jugu Francuske prošle nedelje šokiralo mnoge koji znaju da je Nikol u braku, za njenog supruga, gospodina Marija, kako mediji pišu, to nije bilo iznenađenje.

Nije želeo da komentariše situaciju za medije, dok prijatelji ove porodice, kako prenosi Dejli mejl, navode da je on situaciju u porodici ocenio redovnom.

Pit inače poznaje biznismena Marija godinama. S njim se upoznao 2009. godine kada je imao snimanja na lokaciji u Nemačkoj.

Nikol se bavi manekenstvom, dosta putuje, a na društvenim mrežama ima više od 100.000 pratilaca, i redovno deli sadržaje i fotografije u različitim modnim izdanjima.

Mediji pišu da govori pet jezika i da je poljskog porekla. 

Karijera ju je odvela na modne revije u Njujorku, Parizu i Milanu, a krasila je naslovne strane prestižnih modnih magazina kao što su El ili Kosmopoliten.

Manekenka je posebno ponosna na svog sina Emila koji se redovno pojavljuje na fotografijama na njenom nalogu na Instagramu.loading...