Ukoliko niste sigurni da li vas želi kraj sebe ili ne, dovoljno je da pogledate koji je znak u horoskopu i da pronađete simptome njegove nezainteresovanosti.

 

OVAN

On posmatra druge žene, gleda TV, ne prati šta govorite. Ovnovi su poznati po tome što brzo nastave dalje ako nisu zainteresovani za vas. Primetićete da mu pogled šara, da su mu oči uprte ka zidu, hrani, satu, gledaće svuda, samo ne ka vama. On voli da je u poteri, a ako ne pojuri za vama, povucite se.

BIK

Pripadnici ovog znaka se brzo povuku ukoliko ne osećaju ništa prema vama. Oni žude za sigurnošću i pouzdanošću. Biku je potrebno nešto što će trajati, a čim shvate da vi niste Ona Prava, isključiće vas iz svog života. Onog trena kad primetite da njegovi odgovori postaju kratki i hladniji, vreme je da odete.

BLIZANCI

Izuzetno dvolične i neodlučne osobe, od žena će zahtevati da budu odlučne. Blizanci ne vole samoću, ali brzo se snađu i pronađu drugu osobu. Ako počne da se udaljava od vas i prestane da vas pita za mišljenje, vreme je da ugušite u sebi svaku nadu da će vaša ljubav biti srećna i uspešna.

RAK

Njihova osećanja je teško protumačiti jer, kada je najteže, oni se povuku u oklop i dignu barijere oko sebe. Rakovi žele da osete povezanost, a ako je nema onda postanu cinični i dižu gard. Žude za intimom, čak i u konverzaciji, tako da – ako počne sa vama da priča o vremenu i vodostaju, znajte da je vaša priča završena. Retko kada će Rak raskinuti vezu ili reći da ne oseća ništa prema vama, čekaće da to shvatite sami dok on čeka neku zanimljiviju osobu.

LAV

Lav želi da ga volite. Kupiće vam piće, zabaviće vas, vodiće vas na ples. Ipak, one sekunde kad prestane da vam se divi, brzo će preći na nekog drugog. Kada nije zainteresovan, Lavu luta pogled. Lako ćete uvideti da li mu je dosadno i da li obraća pažnju na vas.

DEVICA

Reč je o muškarcima istančanog ukusa, ali o muškarcima koji nerado pričaju i nerado otkrivaju da li im je stalo do vas ili ne. On će radije da ućuti. Tako da, ako se odjednom nađete u moru jezive tišine, znajte da je pripadnik ovog znaka digao ruke od vaše priče.

VAGA

Logično, Vage žele da ih balansirate, ali i obrnuto. Ako primete bilo kakav disbalans kod vas, otići će. Možda Vage ne vole obaveze i prilično su neodlučne, ali od svojih partnerki traže da budu suprotne tome. Kada prestane da vas pita za mišljenje znajte da vas je već prežalio.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka umeju da budu prilično otrovni. Oni će vam reći pravo u oči sve, bez obzira na to gde ste i da li je neko u vašem okruženju. Ako nije zainteresovan, završiće sa tom pričom brzo i žestoko. Ukoliko i ne kaže jasno, pokazaće vam da je kraj – žustrim i sarkastičnim komentarima i potpunom, maltene vidljivom nezainteresovanošću.

STRELAC

Ako vam Strelac kaže da “treba da popričate” i prestane da se smeje i šali sa vama – znajte da je to to. On nije jedan od onih koji će trpeti kraj sebe osobu za koju nije 100% zagrejan, ali će vam to i otvoreno reći.

JARAC

Jarčevi su odgovorni, na njih se možete osloniti, ali znajte da onog trena kad počnu da vam pričaju o svom poslu ili o tome šta sve treba da urade sutra – više nisu toliko zainteresovani za vas. Ako je neka uteha, nije to do vas, oni su generalno fokusiraniji na to šta MORAJU da urade nego na ono što ŽELE da urade.

VODOLIJA

Kad nije zainteresovan za vas, muškarac rođen u znaju Vodolije svojim izgledom i ponašanjem će vrlo očigledno svima dati do znanja to. Kada je zainteresovan, daće sve od sebe da sazna sve o vama – ispitivaće vas, istraživaće, udubiće se u vaš život i osećanja. Ipak, ako do toga ne dolazi – vreme je da odete.

RIBE

Ribe su sanjari. Umeju da budu preveliki idealisti, ali vas nikada neće povrediti tako što će vam reći da nisu zainteresovani. Možda će čak i ubediti sebe da greše i da treba da se zainteresuju, kako vas ne bi povredili. Ipak, dok vi čekate da se Riba odluči oko toga da li vas želi ili ne… bolje je da jednostavno odete.