Horoskop otkriva: Da li imate dobru karmu?

Da li ste ikad imali osećaj da život kontroliše vas umesto da bude obrnuto? Vaš horoskopski znak sve objašnjava.

Da li ste ikad osećali da vas vodi neka nevidljiva ruka u određenom pravcu? Odgovor bi mogao da glasi – karma, to jest ono što ste uradili ili niste u prošlom životu. Ali, ako niste svesni toga, možete imati utisak kao da ne držite vlastiti život pod kontrolom.

OVAN

U prethodnim životima uvek ste radili pravu stvar. Jeli ste, oblačili ste, išli na posao i živeli kao i sav ostali svet. To vam je pružalo sigurnost i imali ste osećaj da ste prihvaćeni. Zato ste sada bundžija i ne uklapate se u standarde.

BIK

Volite lepe stvari, ali ih se često lišavate, čak i kad možete da ih priuštite sebi. U prošlim životima bili ste prava tvrdica i živeli skromno čak i kad ste imali novca.

BLIZANCI

Vas fasciniraju jednostavne stvari, kao što su oblaci, cveće, trava, sunce… Nekada ste bili naučnik zadubljen u pravo, filozofiju ili teologiju. Malo ste obraćali pažnju na stvari koje vas okružuju.

RAK

Vi ste prava “kućna buva” i obožavate da sedite kod kuće. Porodica vam je najvažnija, i veoma ste voljeni. Ali, nije uvek bilo tako. U ranijim životima najvažniji vam je bio vaše zanimanje, bilo da ste bili kralj, trgovac ili ribar. Više vremena ste provodili baveći se svojim poslom nego sa porodicom. Zato se u ovom životu uspostavlja ravnoteža.

LAV

Da li vam često govore da imate užasno jak ego? Sasvim je u redu da sebe postavljate u centar sveta zato što ste u prethodnim životima bili prezauzeti brigom o drugima. Preporučuje se da budete “u sebi” svesni svoje snage kako vas ne bi proglasili za običnog hvalisavca.

DEVICA

Vi ste bili neko svešteno lice, monah, monahinja, isceliteljka…potpuno posvećeni duhovnom životu. Zato se danas bavite administracijom, menadžmentom i sličnim stvarima

VAGA

Vama je veoma bitno šta okolina misli o vama i da postupate u saglasju sa društvenim normama i volite kad drugi o vama misle kao o lepo vaspitanoj osobi. Već pogađate. U prošlom životu ste bili egoista, arogantni i pomalo sebični.

ŠKORPIJA

Tajanstveni ste i ne otkrivate mnogo o sebi. To je zato što ste u nekadašnjim životima postupali potpuno obrnuto i naučili lekciju.

STRELAC

Volite dobru zabavu, ali se često dešava da se vaše poimanje zabavnog razlikuje od onoga šta vaši prijatelji smatraju zabavnim. Tako ćete, na primer, radije otići na neku filozofsku tribinu nego u bioskop. Verovatno ste nekada vodili frivolni i isprazan način života.

JARAC

Iako ste osoba koja je odana poslu, ponekad poželite da ostanete kod kuće. To je zbog toga što vam je u nekom od prethodnih života dom bio ceo svet. Potrudite se da uspostavite ravnotežu između poslovnih i kućnih obaveza.

VODOLIJA

Ne volite da čujete za tuđu nesreću, jer se odmah oneraspoložite. Umete da budete nesrećni zbog ljudi koje ne poznajete, za koje čujete samo na vestima. U prethodnim inkarnacijama bili su vam važni samo vaša porodica i prijatelji, niko više van tog uskog kruga.

RIBE

Kao poslednji horoskopski znak, vi ste u prethodnim životima naučili sve lekcije prethodnih znakova. Vaša glavna crta je da volite da izražavate svoj unutrašnji svet kroz umetnost. U ranijim životima stajali ste sa sve četiri čvrsto na zemlji i bili veoma praktični. Zato u ovom životu više lebdite među oblacima.loading...