HOROSKOP OTKRIVA: Ove reči će pokrenuti LAVINU UZBUĐENJA kod svakog znaka

Žena
Pixabay.com

Svaki znak horoskopa voli određene izraze i fraze, pogotovo tokom seksa, ali koja fraza može da uzbudi vašeg partnera?

 

Naravno, ove fraze rade mnogo bolje tokom erotske igre, ne očekujemo da ih govorite iz vedra neba. Ali ako ih koristite uz odgovarajući ton u glasu, verujte nam, one će uzbuditi vašeg partnera.

Ovan

Ovan je uporan i želi da postigne sve do krajnjih granica, tako da ako čuje: “Da li si spreman za borbu do kraja?”, reklo bi se da će prihvatiti izazov bez razmišljanja!

Bik

Bik je znak koji želi da bude potvrđen, kao i Lav. Zato možete koristiti izraz “Želim da me moliš da se zaustavim.” Samim izrazom vi ćete već napraviti sliku, a ne treba ništa više da se ovo odigra u praksi. 

Blizanci

Blizanci su s jedne strane jedan od pionira znakova, ili bar tako žele da veruju, pa je dovoljno da mu kažete: “Samo sa tobom sam ovo uradila.”

Rak

Rak je najosetljiviji znak zodijaka, zajedno sa Ribama, pa pokušajte da pokaže vašu romantičnu stranu. Sve što je potrebno za Rakove je nežan zagrljaj i poljubac.

Lav

Lav je lovac, onaj ko želi da kontroliše sve i stalno čuje da je on najbolji i da ne postoji niko drugi kao on. A vi mu samo to recite, on će se odmah pokrenuti da potvrdi to i delima. 

Devica

Devica je znak svesti i samo ako se igrate svojim čulima uspećete da je zapalite. Možete mnogo toga da kažete Devici, a ona je posebno osetljiva na mirise.

Vaga

Vage žele da posmatraju svaki detalj, tako da jednostavno tražite da vas gleda u oči dok vodite ljubav. To će je sigurno oduševiti. 

Škorpija

Škorpija je znak koji će učiniti sve da ostane u vašem životu kao neizbrisivi partner za seks. Možete mu reći: “Ja želim da te ne zaboravim kao sve ostale.”

Strelac

Strelac je jedan od znakova koji želi da proba sve nove stvari bez ograničenja. Šta je bolje od rečenice da želite da uradite to samo sa njim i činjenicu da ovo niste probali ni sa kim drugim.

Jarac

Jarac želi da ima svu prednost čak i u seksu i on ne voli kada partner preuzima inicijativu ili čak govori u toku seksa. Ako želite da ga uzbudite samo mu recite da ste spremni da uradite ono što traži.

Vodolija

Vodolije su poput Strelca, znakovi koji žele da budu slobodni i da isprobaju sve nove stvari. Recite mu da ne želite da vas neko vidi ili da ne želite da slušate i spremite se za bitku.

Riba

Riea žele fantaziju, pejzaže, romantiku i malo ludila. Ali, ono što preovladava je romantična staza. Ako želite da se provedete dobro možete mu reći da želite da osetite dah tela ili još bolje da želite da završite zajedno.