HOROSKOP ZA DANE VIKENDA: Nekoga čega odmor, nekoga izlasci, ali jedan znak će se provesti KAO U RAJU

horoskop
Pixabay.com

Još jedna radna nedelja je za većinu gotova! Počinje vikend, a evo šta kažu zvezde kakav će bili za sve horoskopske znake.

 

Ovan

Osećate dodatnu motivaciju u želji da ostvarite neku zapaženu ulogu i poslovne ciljeve, ali ide vikend – opustite se! Svi poslovni problemi mogu da sačekaju do ponedeljka. Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju i ovaj vikend ćete provesti kao u raju.

Bik

U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu pa pazite kako se ponašate ovog vikenda. Prijaće vam dijatelna ishrana i veća količina vitamina ili tečnosti.

Blizanci

Pokazite da imate dobru volju da se promenite i partner će slediti vaš primer. Samo u tom slučajul dva neradna dana pred vama pretvoriće se u rajski vrt put strasti i putenih zadovoljstava. U suprotnom, očekuje vas velika svađa. Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje dodatnim brigama.

Rak

Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Zato, ako ovaj vikend planirate negde da izađete, dobro promatrajte ljude oko sebe. Tu se možda krije i ljubav vašeg života.

Lav

Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi. Što se sreće na ljubavnom planu tiče, uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom, ali imate utisak da vam nedostaje dobra prilika. Možda ishitreno donosite zaključak, sačekajte da čujete i partnerovo mišljenje.

Devica

Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate prijateljima, pokažite dobru volju i popustljivost. Pozovite ih na piće večeras ili izađite negde sutra uveče. Lepo ćete se provesti.

Vaga

Prijaće vam više sati zdravog sna. Možda je vreme da ovog vikenda preskočite provod i vreme provedete odmarajući se i čitajući neku dobru knjigu. Tako ćete napuniti baterije za napore koji vas čekaju sledeće nedelje.

Škorpija

Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo. Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Strelac

Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove drugima, ali postoji varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke veće troškove i suzdržite se od šopinga ovog vikenda. Odmorite!

Jarac

Emocije vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir. Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Vodolija

Iako je vikend, obratite pažnju na umereniju ishranu i na redovan odmor. Čekaju vas lepi i uzbudljivi dani.

Ribe

Prijaće vam opuštenija atmosfera i relaksacija. Okupite prijatelje kod sebe i organizujte filmsko veče ili igrajte neke društvene igre.