HOROSKOP ZA DRUGI DEO OKTOBRA: Ova četiri znaka u naredne dve nedelje čeka PRAVI RAJ NA ZEMLJI

magija
Pixabay.com

Nekim horoskopskim znacima druga polovina ovog meseca biće prepuna događaja za koje će im biti potrebno mnogo energije!

 

Ne očekuje sve znake turbulentan kraj oktobra. Ako vas nema na ovoj listi, opustite se i uživajte – period pred vama je miran i treba samo da uživate. Sa druge strane, ako je vaš znak ovde, pročitajte šta vas čeka i pripremite se za nastupajući period.

Ovan

Drugi deo oktobra povoljan je za sklapanje novih prijateljstava i poznanstava. Krećite se i upoznajte što više novih ljudi koji nisu iz vašeg grada ili se i sami odvažite i krenite na neko putovanje. Možda se tu rodi i neka ljubav.

Bik

Ovaj oktobar Bikovima baš i nije bio neki. Ipak, situacija će se značajno promeniti u drugom delu meseca pa očekujte boljitak pre svega na ljubavnom polju. U poslednjoj nedelju meseca vladar vašeg polja ljubavi – Merkur tranzitiraće kroz znak Škorpije pa će ovo izazvati pravu eksploziju strasti. Prepustite se i uživajte!

Lav

Buran period na područuju ljubavi čeka i Lavove. Vašem šarmu je već sada teško odoleti, ali tek u poslednjim danima oktobra vas čeka pravo ludilo. Ako ste mlađi, očekujte mnogo avantura i beskonačnu zabavu. Stariji Lavovi možda sretnu i ljubav svog života.

Vaga

Vage će do kraja oktobra dominirati na poslovnom planu. Uspesi i prilike će se nizati jedna za drugom i nemojte dozvoliti da ovaj, više nego dobar period, prođe bez vaše velike aktivnosti! Trud neće prođi neprimećeno naročito sa finansijske strane!