HOROSKOP ZA FEBRUAR: Prestupna godina donosi NOVA PRAVILA, a najviše SREĆE od toga imaće TRI ZNAKA

Februar je najposebniji mesec ove godine. 2020. je prestupna, tako da će imati "dan viška", a to će se odraziti i na raspoloženje zvezda.

Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91

Mail: [email protected]

Fejsbuk: [email protected]

Februar je čudan mesec – kratak i kolebljiv. Narod mu je verovatno zbog toga nadenuo samo jedan nadimak – vodeni. Sa vodom sve brzo prođe… A evo šta kažu zvezde!

NJIHOVIH “5 MINUTA” TRAJAĆE 366 DANA: Tri znaka koja će imati NAJVIŠE SREĆE u 2020. godini

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

LJUBAV

OVAN

Vladar vašeg znaka, Mars, početkom februara tranzitira vašom kućom novih   početaka, putovanja, a u aspektu sa Venerom može doneti nedefinisanost u odnosima, idealizaciju partnera, ali i velike  želje, ostvarenje nekih snova. Neki od vas imaće utisak da žive bajku.

Slobodni Ovnovi mogli bi da budu skloni velikim tajnim ljubavima, platonskim vezama, ali i vezama na daljinu, posebno do 8. februara. Venera, planeta ljubavi, prelaskom u vaš znak aktiviraće više strasti, odlučnosti, posebno među ženskim pripadnicama znaka.

Pun Mesec 9. februara oslobodiće vas upravo nekog emotivnog pritiska, ostavljate iza sebe konflikt i moguće je da ćete pošteno proslaviti ovih dana. Oko punog Meseca mogući su i skandali i burna reagovanja.

Do 18. februara držaće vas euforija i bićete otvoreni za ljubav, a slobodne pripadnice znaka imaće potrebu  da što više izlaze, treniraju i upravo na mestima za sport, akciju očekuju vas velike mogućnosti i nova poznanstva.

Krajem meseca energija Marsa iz Jarca vraća vas u emotivnu prošlost i aktivira kontrolisanu i mirniju  energiju koja ne prija vašem ubrzanom temperamentu.

POSAO I FINANSIJE

Sunce iz vaše astrološke kuće timskog rada doneće vam osećaj zadovoljstva a u vama će probuditi snalažljivost kada je posao u pitanju.

Vladar vašeg polja finansija Venera , biće dobro aspektovana tokom prve polovine meseca i ovo će na neki način doneti finansijsku stabilnost. Posebno u periodu od 9. do 16. februara.

Retrogradni Merkur mogao bi da vam donese neku vrstu zbunjenosti ili pogrešnih poteza kada su važne odluke u pitanju. Čuvajte se prevara u poslu.

Mars će biti dobro postavljen u vašoj kući karijere od 18.februara i u ovom periodu svim Ovnovima koje se bave trgovinom dešavaće se pozitivne saradnje i poslovni uspesi.

Bilo bi dobro da poslovne odluke ili promene ostavite za mart kada će kada će vas Venera iz polja finansija i Saturn iz polja karijere podržati u tome.

BIK 

Bik
pixabay.com

LJUBAV

Bikovi početkom februara postaju romantičniji, a od 4. februara komunikacija sa partnerom dobija na dubini, ali i na tajnovitosti.

Slobodni pripadnici znaka u poslovnim krugovima mogli bi da upoznaju nekog vrlo temperamentnog nakon 9. februara. Ipak pitanje je da li ćete izaći iz vaše zone konfora i potruditi se oko ove priče.

U postojećim vezama moguće je da sredinom meseca, posebno do 20. februara budete u potpunoj disharmoniji  sa vašim partnerom. Vi želite akciju i slobodu, a on najverovatnije mir i disciplinu.

Nakon 22. februara ulazite u fazu izlazaka i druženja. Slobodnim pripadnicima znaka u krugu prijatelja pojavljuje se fatalna persona. Zauzetim Bikovima kraj meseca donosi smirenje i mirnu luku u ljubavi, vezi ili braku.

POSAO I FINANSIJE 

Pod uticajem Marsa iz vaše kuće finansija , tokom februara meseca privlačićete dobru zaradu i zanimljive poslovne saradnike. Može se desiti da pomalo budete rastrzani izmedju više poslova.Bićete skloniji riziku i euforiju više nego inače. Dobar period za ulaganja. 9. februara dešava se pun mesec u vašoj astrološkoj kući svakodnevnice I privatnog biznisa i tad možete očekivati fenomenalno zaradu ukoliko ste privatnik.

Retrogradni Merkur od 17. februara doneće neku vrstu konfuzije vezanu za naplatu i transakcije sa novcem. Obratite pažnju da vam nešto ne promakne, da se ne zbunite jer može doći do preračunavanja. Čuvajte lične stvari.

Mars, planeta akcije će biti u drugoj polovini meseca veoma dobro aspektovano  na vaše Sunce sto vam donosi više stabilnosti, ali i realnosti i rešavanje nekih ključnih administrativno pravnih pitanja.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Trpite, čekate, sve nekako nije ni približno dinamici kojoj uvek težite, ali tokom februara vladar vašeg znaka, Merkur, prelaskom u misteriozne Ribe obećava zabavu i uzbuđenje s vremena na vreme.

Od 8. februara i Venera prelazi u mnogo agresivniji i odlučniji znak Ovna pa vam neće biti problem da prvi  animirate osobu do koje vam je stalo, ili da naterate partnera na željene akcije.

Slobodni pripadnici znaka oko Punog Meseca, 9. februara doživeće karmičke susrete, možda i neka skandalozna dešavanja. Ukoliko ste sami, privlačićete jake i popularne tipove ličnosti oko vas.

Od 18. februara ulazite u disciplinovanija, mirniji fazu i ovo će biti dobar momenat za sve zauzete Blizance da srede svoje odnose. Partner će početi da vam veruje.

POSAO I FINANSIJE

Blizanci će u februaru na pravi način moći da realizuju sve poslovne ideje, za koje već duže vreme traže pravi momenat i ekipu!

Pun mesec iz moćnog Lava i vase kuće komunikacije  oko 9. februara najavljuje uspešan mesec. Od jednog moćnog Ovna ili Vodolije dobiće posebnu podršku i ozbiljnu poslovnu ponudu. Rođeni ste timski igrači , pa ukoliko radite u većem kolektivu, uzivaćete u novim projektima!

Ako se bavite poslom vezanim za marketing i komunikacije ili radite u velikim kompanijama, februar će biti mesec povećane zarade, Blizancu će postati glavni igrači i mnoge važne odluke zavisiće od vas. Uspeh u igrama na sreću krajem meseca!

Do 18. februara aktiviraće se i partnerski poslovni, velike prilike u inostranstvu, odlična energija u poslovima vezanim za nove tehnologije.

Vaš vladar Merkur kreće retro od 17.februara pa će vas to malo usporiti, možda vam donese i nejasni poslovnu komunikaciju. Vreme je i da obratite pažnju na neka dugovanja i prištedite maksimalno.

RAK   

Horoskop Rak
Pixabay.com

LJUBAV

Intuitivni kakvi jeste ,početkom februara ulazite u fazu velikih preispitivanja. Sunce iz vaše kuće strasti do 20. februara moglo bi da vas učini slobodnijim, ali i željnijim rizika.

Merkur iz kuće ljubavi i zabave biće posebno zanimljiv slobodnim Rakovima, iako ni oni zauzeti neće biti imuni na ove impulse.

Prijaće vam muzika, izlasci a upravo u nekoj nerealnoj atmosferi očekuju vas izazovi u ljubavi. Želju za novim dešavanjima i zabavom dodatno pojačava i Venera iz energičnog Ovna.

Nakon 17. februara vaš partner postaje ozbiljniji, zahtevniji, posvećeniji, a moguće je i da će neki njegov uspeh uticati na vaš odnos u pozitivnom smislu. Neki od vas mogli bi s osete i gušenje partnera i želju za kontrolom.

Ipak, kraj meseca mogao bi da donese to i da konačno presečete u smislu zajedničkog života ili braka. Osetićete da ste i vi i partner mnogo odlučniji.

Slobodnim pripadnicima znaka mogao bi da se pojavi neko preozbiljan u poslovnoj sferi.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi će imati potrebu da posao raspodele, ili da naprave dobar plan tokom marta meseca.

Venera će iz vašeg polja kreativnosti I inspiracije  preći u polje uspeha, karijere i poslovnih projekata i praviti odlične aspekte izmedju 5. i 19. februara na vaše polje ličnosti. Uspesi kroz kraća putovanjima ili nova poznanstva mogu rezultirati dobrim saradnjama.

Mars iz astrološke kuće posla u odličnim aspektima sa Venerom iz vaše kuće karijere doneće vam fantastične prilike za napredovanje i neku vrstu pojačanih prihoda.

Iako pod uticajem retro Merkura ovo neće biti najsjajniji period za rešavanje važnih administrativnih pitanja. Period od 14. do 28. februara biće povoljan za planiranje pozajmica, ulaganja i investicija. Mars i Saturn zahtevaće štednju pa razmislite o nekoj vrsti raspodele novca krajem meseca.

VELIKI HOROSKOP ZA 2020: Prestupna godina donosi probleme, ali i SUDBINSKI ODREĐUJE ŽIVOT jednom znaku

LAV 

Lav
Pixabay.com

LJUBAV

Sunce iz vaše kuće partnerstva, javnosti i braka do 19.f ebruara učiniće vas izuzetno posvećenim partnerskim odnosima. Velike promene su na pomolu i zamene uloga. Imaćete potrebu za dokazivanjem u ljubavlju više nego pre.

Nakon 8. februara neke tajne veze mogle bi postati javne, a Venera iz vaše kuće putovanja i avantura, aktiviraće više slobode u postojećim odnosima, ali i mogućnost ljubavi na daljinu.

Zauzeti Lavovi mogu prolaziti mini krizu u odnosu oko Punog Meseca 9. februara kada ćete poželeti da se oslobodite svih stega, gušenja. Oni u stabilnijim vezama ovaj Pun Mesec mogu iskoristiti da ojačaju svoje i partnerovo  samopouzdanje, ali i razmisle o potomstvum

Sredinom meseca bićete spremniji na kompromise, ali je moguće da vas neće popuštati potreba za novim dešavanjima i iskakanjima iz kolotečine.

Nakon 19. februara energija u vašim odnosima mogla bi da postane hladnija, a komunikacija nejasna, ipak u svemu tome uz realan razgovor neke probleme od pre mogli biste da isterate na čistac.

POSAO I FINANSIJE 

Ambiciozni i uporni kakvi jeste, tokom februara meseca imaćete potrebu da napredujete i otkrijete nove načine zarade.

Mars iz kuće kreativnosti,javnosti  uticaće tako da ćete imati veliku potrebu da motivišete svoje kolege i saradnike, a neki mogu i koristiti vaš elan i snagu pa možete imati utisak da ste se preforsirali.

Bićete veoma kreativni ali i stabilni.Ovo je ujedno i period koji donosi odličnu komunikaciju sa inostranstvom ili posao u stranoj firmi.

Jupiter iz vašega polja posla , planeta sreće, širenja i ekspanzije biće odlično aspektovan nakon 20. februara sa SUNCEM  što može doneti prilično dobru zaradu svim Lavovima koje imaju privatan biznis, ali i onima koje rade sa inostranstvom ili u inostranim firmama.

Krajem meseca, nakon 22. februara, izbegavajte sukobe sa nadređenim.

NAJPASIVNIJI ZNACI ZODIJAKA: Zvezde su im predodredile da mrze avanture i iznenađenja

DEVICA 

devica
pixabay

LJUBAV

Device će tokom februara biti maksimalno fokusirane na posao, a manje na ljubav , međutim, krajem meseca najverovatnije je da ćete doneti konačne odluke vezane za vaš ljubavni život.

Merkur se od 4. februara aktivira u vašoj kući partnerstva, ali u znaku iluzornih Riba donosi energiju nepoverenja u odnose s vremena na vreme. Moguće je da će vaš partner želeti više pažnje, a mogao bi da deluje i misteriozno.

Nećete imati puno energije za nejasne, lažljive i manipulativne osobe, posebno nakon 8. febuara kada Venera pređe u strstvenog Ovna. Ovo aktivira vašu divlju stranu, a u periodu od 10. do 22. feburara slobodnim Devicama mogla bi da se desi fatalna emocija.

Mars nakon 19. februara pojačava razmišljanje o proširenju porodice nekima od vas, želju za decom, ali i vraćanje emotivne prošlosti.

POSAO I FINANSIJE

Device će biti posebno inspirisane u februaru pod uticajem Sunca iz njihove kuće posla. Moguće je da ćete se susretati sa uspešnim ljudima koji vam mogu pomoći, posebno ukoliko radite u oblasti modernih tehnologija  ili društvenih mreža.

Neko od kolega bi mogao da vam traži pomoć. Retrogradni Merkur od 17. februara mogao bi da s vremena na vreme poremeti normalnu komunikaciju sa klijentima ili saradnicima, a ono na šta posebno treba da obratite pažnju jeste kada su transakcije u pitanju. Može doći do loših proračuna oko raspodele novca.

Pozitivna energija i entuzijazam dolaziće preko Venere iz kuće finansija  i Jupitera iz kuće kreativnosti  I novih zelja.

Bićete puni želje da probate nešto novo od 11. do 22. pa su moguće i promene posla u ovom periodu ili dopuna delatnosti.

Saturn će zahtevati disciplinu i rešavanje važne poslovne papirologije, pa to ispoštujte.

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Pred Vagama je vrlo zanimljiv ali i nepredvidiv mesec. Sunce iz slobodoumne Vodolije u vama će buditi veliku želju za slobodom, zabavom i vrlo je moguće da ćete delovati srećno.

U postojećim vezama biće ovo mesec oscilacija i na momente izazova. Ipak, sam početak meseca doneće pozitivnu komunikaciju, dobru energiju, želju za putovanjima.

Venera 8. febuara prelaskom u vašu astrološku kuću partnerstva, braka i javnosti slobodnim Vagama mogla bi doneti  brzinsko zaljubljivanje u vrlo energičnu i jaku ličnost. Iako bi komunikacija u startu sa tim nekim mogla da bude vrlo dvosmislena ili nejasna, hemija bi mogla da proradi.

U dugim vezama ili brakovima mogla bi da se oseti ozbiljnost, zahlađenje u odnosima, ali i neka vrsta ograničenja. Moguće je da vi i partner ne želite iste stvari, ali uz malo strpljenja ove blokade i težina mogu se prevazići.

POSAO I FINANSIJE

Vage će biti veoma okupirane poslom tokom februara meseca, pod uticajem Venere iz kuće posla posebno u periodu do 8 februara .

Na početku meseca biće vam mnogo lakše da radite, imaćete više elana i  ljubavi prema poslu, ali i bolju zaradu posebno ukoliko radite poslove vezane za estetiku i edukacije.

Od 13. do 21. februara odličan je period za sve Vage koje imaju privatan biznis, bave se online poslovima i sarađuju sa inostranstvom.

Ono što će na neki način učvrstiti vaše samopouzdanje jeste dobar odnos planete akcije Marsa i Venere  planete dobre zarade i uživanja. Imaćete potrebu da naučite nešto novo, a upravo skroz kontakte sa strancima proširićete klijentelu.

Ono što ne treba nikako da dozvolite u februaru, da pod uticajem retro Merkura iz kuće posla i saradnika suviše obraćate pažnju na tudje savete i komentare na račun vašeg rada. Niko ne zna bolje od vas kako vam je.

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

LJUBAV

Segment ljubavi pomalo je zapostavljen u poslednje vreme, a nakon 4. februara intenzivnije ćete osećati, razmišljati i emotivni odnosi dolaze na dnevni red. Vaša astrološka kuća ljubavi i uživanja, biće pod jakim uticajem emotivnog Merkura iz Riba i doneće vam romantičniju komunikaciju, ali i idealizaciju nekih odnosa.

Imaćete veću potrebu za izlascima, provodim,platonske ljubavi, flert sve vas to prati u prvoj polovini meseca. Oko punog Meseca, 9. februara, očekuje vas drama, ali i rešavanje neke emotivne situacije u vašu korist.

Slobodnim Škorpijama u periodu od 10.do 23. februara može se desiti ljubav ili flert na poslu, i u poslovnim krugovima.

Zauzete Škorpije u prvoj polovini meseca mogle bi biti u raznim preispitivanjima, nedounicama, ali već od 18. februara vas očekuje stabilniji i bolji period. Shvatićete da vaš odnos vredi i da je kompromis sve.

POSAO I FINANSIJE 

Škorpije su trošadžije, a tokom februara meseca imaće potrebu da svoje finansijsko stanje dovedu u redu. Poslovnog uspeha priznanja neće nedostajati ali s vremena na vreme je moguća oscilacija na finansijskom planu.

Pun  Mesec iz znaka ekstravagantnog Lava 9. Februara najavice dobar period za ulaganja u biznis i rizične poslove, ali i trošenje na luksuz.

Venera će boraviti do 8. februara u vašoj kući kreativnosti, novih ideja i saradnji i s te strane može vam doneti lepu saradnju sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem.

U periodu od 10. do 20. februara, , bilo bi idealno da ostvarite novu saradnju ili otpočnete nov biznis.

Retro Merkur iz Riba  utiče i na vas do kraja februara i bilo bi dobro da tri puta razmislite kada su u pitanju kupovine ili prodaja nekretnina, ulaganja u izgled, jer može doći do grešaka.

STVORENI JEDNO ZA DRUGO: Ovi horoskopski znaci najviše uživaju u ljubavi

STRELAC   

Strelac Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Mars iz vašeg znaka čini vas euforičnim, jakim i raspoloženim za avanture početkom meseca. U prirodu do 8. februara imaćete više potrebe za povlačenjem, ali i tajnim vezama, možda budete imali i neke nejasnoće vezano za partnera.

Pun Mesec iz vaše kuće fizičkog i duhovnog putovanja doneće vam pozitivnu energiju, oslobodićete se neke težine.

Za slobodne Strelčeve pozitivniji i aktivniji period kreće od 10. februara kada se Venera aktivira u vašoj kući zabave, ljubavi i sreće. Ženske pripadnice znaka privlačićete  energične i sportske tipove. Muškim i slobodnim pripadnicima znaka ovo bi mogao biti posebno dobar period. Venera donosi dominantnu ženu, ali i ljubav koja će vas brzo  obuzeti.

Zauzeti Strelčevi razmišljaće o proširenju porodice i deci do 17. februara. Kraj meseca doneće veću posećenost poslu i zapostavljanje ljubavi.

POSAO I FINANSIJE 

Ispred Strelčeva  je prilično zanimljiv i uspešan  mesec. Kreativnosti i ideja vam neće nedostajati pod uticajem Marsa i Venere , a finansijska situacija biće prilično dobra.

Venera iz vaše astrološke kuće kreativnosti  i sreće  u odličnim aspektima sa Marsom  iz vašeg znaka  donosi u periodu od  do 19. februara odlične ideje za zaradu, nove poslovne mogućnosti i dobru zaradu preko stranaca.

Merkur  iz inspirativnih Riba doneće uspeh Strelčevima koji imaju privatan biznis,ili rade od kuće. Ipak oprez se savetuje da ne dodje do zabune pri ugovaraju poslova.

U partnerskim ili ortačkim poslovima, doći će do ključnih i prelomnih momenata posle 20. Februara , kada može doći i do prekida saradnji.

Mars iz kuće finansija aktivira stabilnost, štednju neka odricanja ali i ulaganja u nekretnine, budućnost i rešavanja životnih pitanja krajem Februara.

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

LJUBAV

Jarčeve čeka februar u kom će morati prilično da balansiraju, ukoliko žele da im ljubav bude stabilno polje. Početkom meseca pomalo ćete zapostaviti partnera i posvetiti se poslu i karijeri. Nakon 10. februara bićete mnogo posvećeniji emotivnom partneru, ali i porodici.

Slobodni Jarčevi imaće veću potrebu za flertom i druženjem nego za dubokim emocijama, ali nije isključeno da pred Pun Mesec oko 7. februara kada se sretne Mesec sa karmičkim čvorom dožive romantične i sudbinske momente.

Ljubav vas čeka u blizini kuće ili u bliskom okruženju, poznanstvo je moguće preko člana porodice.

Nakon 19. februara izlazite iz ljušture i postajete mnogo otvoreniji za ljubav, ali i svesniji onoga što želite. U dugim vezama ili brakovima vi ćete biti pokretač velikih i važnih dešavanja.

POSAO I FINANSIJE 

Uspeh je nešto što vas očekuje posebno tokom druge polovine februara  meseca ukoliko budete spremni na izuzetnu disciplinu, pravljenje planova, kupovinu rokovnika i poštovanje rokova.

Ipak, neće biti nimalo lak zadatak da sve držite pod kontrolom, jer će  Merkur planeta komunikacije od 4.februara  ploviti konfuznim Ribama.

Ovo može doneti kako dobre tako i izazovne okolnosti. Sunce u  kući novca I sticanja malo će olakšati situaciju, ali se može desiti da se dvoumite izmedju dva ili više  poslova ali i da s jedne strane pronađete nove načine zarade do 20.frbuara.

Imaćete dobre inspiracije i nove ideje. Kada su finansije u pitanju oko  i punog  Meseca trebalo bi da krenu silaznom putanjom i da se novčanik polako prazni, mejdutijm ne dajte da vas brinu ove oscilacije, to je kruženje energije

Ono što će aspekti Marsa  iz vašeg znaka  nakon 20. februara  zahtevati od vas jeste štednja, neke vrste, ili dobra priprema i taktika u poslu posebno ukoliko se bavite bilo kojom vrstom trgovine ili administracije.

VODOLIJA 

Pixabay.com

LJUBAV

Februar je vaš mesec i većina ljubavnih dešavanja pokretaćete upravo vi. Sunce iz vašeg znaka doneće vam pozitivnu energiju, a to će se osetiti i u partnerskim odnosima.

Sam početak meseca donosi uzbuđenje, a Vodolije koje su u vezi ili braku osetiće pozitivan uticaj partnerovog uspeha. U nestabilnim ili površnim vezama oko Punog Meseca, 9. februara, mogući su i skandali, drame ali i velika otkrića.

Slobodne Vodolije u periodu nakon Punog Meseca biće mnogo mirnije. ali i komunikativnije.

Imaćete želju za putovanjima, a posebno do 18. februara očekuju vas povoljni aspekti  za upoznavanje nekog zanimljivog na putu ili u inostranstvu.

Druga polovina meseca donosi neku vrstu smirenja, povlačenja, ali i mirnije emocije. Ovo će biti bolji period za Vodolije u vezama, a one slobodne  mogle bi da se otvore za nešto ozbiljnije.

POSAO I FINANSIJE 

Vodolije će pod uticajem Venere iz kuće zarade i finansija do 10. februara imati želju da napreduju i osećaće dobru konekciju sa nadređenima.

U vašoj  vaše kući novca Merkur donosi zaradu posebno u trgovinski poslovima ali biće u lošoj poziciji i kretaće se retrogradno od 17. februara ali ovo ne mora da vas uznemirava, jer će ovo kretanje biti dobro za vraćanje starih dugova, pokretanje poslova o kojima ste ranije razmišljali. Ovo će biti dobro i za Vodolije  umetnike, one koji kroz posao pomažu drugima.

Obracajte pažnju na lične stvari, novčanik… Dobar odnos Marsa iz kuće timskog rada  i Venere iz kuće kreativnosti  doneće veliku ambiciju, i možda dodatni posao  do 19. februara.

Vrlo je moguće da ćete izmedju  imati priliku da promenite posao preko Vodolije, Ovna ili Strelca. Posle 20. februara ulazite u fazu povlačenja, važnih odluka, a ujedno i stabilnosti u poslovno finansijskom segmentu.

RIBE 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

LJUBAV

Merkur iz vašeg znaka od 4. februara pojačava vašu percepciju, izoštrava čula  i intuiciju. Na momente se možete osećati izgubljeno, ili zaljubljeno, a partner će osetiti da niste prisutni u realnosti.

Bićete tajanstveniji nego inače. Moguće je da se početkom meseca i prolepšate i postanete privlačniji, a ujedno vaša energija zračiće opuštajuće na druge.

Ovo je posebno povoljan period za sve slobodne Ribe, jer ćete biti pravi magnet za ljubav. Period od 8. febuara donosi vam više energije, ambicije i samopouzdanja. Sredina meseca ujedno će razrešiti neku situaciju koja postoji za možda zauzetom osobom koja vam je u srcu.

Period od 15. do 20. februara donosi olakšanje, više poverenja u odnosima. Mnogi od vas posle 21. februara mogli bi da sretnu nekog ko im je u prošlosti poljuljao tlo pod nogama.

Duge veze i brakovi mnogo realnije sagledaće situaciju u kojoj su krajem meseca.

POSAO I FINANSIJE 

Vaše polje finansija i zarade biće prilično dobro aspektovano tokom februara meseca. Veoma važna promena dešava se 8. februara kada Venera prelazi u vašu astrološku kuću finansija.

Mars iz optimističnog Strelca, donosi pozitivniji pristup poslu i novcu, ali i pokreće želju za boljom zaradom i poslovanjem. On će se tu zadržati do 18. februara i aktivirati razne pozitivne opcije. Odličan aspekt Marsa na vašu kuću karijere doneće vam mogućnost napredovanja i lep period za investicije i ulaganja u biznis i saradnju sa strancima ili odlazak u inostranstvo.

Venera će aktivirati dobar timski rad, uspeh kroz kolektiv, a mnogim Ribama i dobru zaradu, posebno u periodu od sredine meseca. Imaćete fantastičnu saradnju i sa inostranstvom. Odlična zarada i poslovna komunikacija preko društvenih mreža.

Jedino što može da pokvari dobru finansijsku situaciju i poslovanje jeste retro Merkur iz vašeg znaka, koji vam od 17. februara može doneti nesigurnosti, nepoverenje i kolebanja tokom bitnih poslovnih poteza.loading...