HOROSKOP ZA JANUAR: Smejte se, uživajte i radujte se – nova godina donosi MNOGO NOVCA jednom znaku

Sigurno se pitate kako će izgledati prvi mesec u 2020. godini. Saznajte odmah da li ćete imati sreće na poslovnom planu, kakvo će vam biti zdravlje i šta će se to dešavati na polju ljubavi.

Pixabay.com

Ovo je mesec velikih odluka, ogromne energije i različitih događaja. Evo na šta sve treba da obratite pažnju u januaru 2020. godine!

VELIKI HOROSKOP ZA 2020: Prestupna godina donosi probleme, ali i SUDBINSKI ODREĐUJE ŽIVOT jednom znaku

OVAN

Zauzeti Ovnovi suočeni su sa svojim strahovima i biće im teško da objasne partneru kako se osećaju i zbog čega je to tako. Nešto ste prećutali, nešto niste priznali i moraćete da vidite u čemu je suštinski problem. Popričajte sa svojim partnerom i razrešite probleme pre no što se oni prodube. Januar će doneti distancu između vas i partnera, samo ukoliko ne rešite razmirice čim se pojave. Krajem meseca, situacija će biti stabilnija i bićete opušteniji. Nekad je potrebno samo vreme i strpljenje, da se sve vrati u normalu. Ovnovi koji nisu u vezi imaće inspirativne sastanke sa osobom koja im je zanimljiv sagovornik, što može prerasti u nešto više.

Ovnovi će se na poslovnom planom susresti sa promenama koje nisu očekivali. Razmišljaćete da promenite posao, ali januar nije pravo vreme za tako krupne promene. Napravite dobar plan i razmislite šta je za vas najbolje. Čekaju vas radni zadaci koji će biti potvrda vašeg kvalitetnog poslovanja. Razmišljaćete i o pokretanju sopstvenog posla, pa bi bilo dobro da se posavetujete sa stučnim licem koji će vam detaljno objasniti kako da napravite biznis plan koji neće izneveriti vaša očekivanja. Ne prenagljujte sa odlukama, do kraja mseca tačno ćete definisati u kom pravcu će se vaša karijera odvijati.

Budite organizovaniji, kako ne biste bili konstantno pod stresom.

BIK

Zauzeti Bikovi sada imaju dovoljno vremena da posvete svom partneru i da uživaju u harmoničnim trenucima. Sada je vreme praštanja i darovanja, i vi se baš tako i ponašate. Oprostićete partneru mnoge greške iz prošlosti i uspećete da krenete dalje. Iskoristite januar da se odmorite od posla i od obaveza, i posvetite se ljubavnom životu, ali i prijateljima i porodici. Krajem meseca, moguće su svađe u porodici, a one mogu biti vezane za finansije.Slobodni Bikovi biće razočarani ukoliko pristanu na kratku avanturu. Nailazite na partnere koji ne mogu da ispune vaše želje i očekivanja. Izbegavajte partnere koji odbijaju da pokazuju emocije, kako ne biste bili povređeni.

Na poslovnom planu očekuju vas izazovi i promene. Neke obaveze niste uspeli da završite u prethodnoj godini, i sada zaista morate to da odradite. Pod pritiskom ste i na poslu će tenzija biti prisutna sve do kraja meseca. Moraćete nešto da promenite, posebno ako vidite da ne možete da postignete toliku količinu posla. Od nekih projekata ćete morati da odustanete, a svakako nove ne treba da prihvatate dok se situacija ne dovede u red, Ako ste rešili da promenite posao, u januaru će on biti izuzetno važan za dalji tok vaše karijere. Podršku dobijate sa mnogih stvana i treba da prihvatite pomoć koja vam se nudi. Imajte na umu da je važno da istrajete u svojim idejama i da razmišljate dugoročno. Nemojte odustajati čim se jave manje prepreke, jer veliki uspeh tek sledi u ovoj godini!

Tokom prazničnih dana, mnogi Bikovi neće paziti na ishranu, pa je moguće nagomilavanje kilograma.

BLIZANCI

Blizance u januaru očukuju naglašene emocije. Čak i kada pokušate da ih kontrolišite, teško da ćete u tome uspeti. Biće dana kada ćete biti besni ili tužni bez nekog posebnog razloga. Partner će biti zbunjen, pa bi bilo dobro da iskreno razgovarate sa njim kada vas nešto muči. Možda ćete se svađati više nego inače, ali u ovom mesecu biće i lepih, mirnih trenutaka. Idealno je vreme da negde otputujete sa partnerom ili da odete na večeru ili u zajednički izlazak. Slobodni Blizanci odlučili su da nađu partnera koji će biti tu za njih i pružiće im podršku. Spremni ste za novu romansu i uživajte u udvaranju i pažnji koju imate od suprtnog pola.

Na poslovnom planu, Blizance očekuje aktivan mesec u kome će doći i do nagrađivanja i poboljšanja statusa. Imate problem sa pronalaženjem fokusa, jer ste prihvatili mnogo zadataka i obaveza. Bitno je da se fokusirate na ono što najbolje radite i date sve od sebe da u tome i uspete. Neke poslove ćete morati da pauzirate, i ne treba da imate grižu savesti zbog toga. Odnosi sa kolegama su odlični ovog meseca i shvatićete zbog čega je važan timski rad i timski duh. U redu je da tražite pomoć kada ne stignete da obavite sve na vreme, ne možete ni sve sami.

Prekontrolišite svoju krvnu sliku i počnite da unosite više vitamina, piše portal Mogu ja to sama.

RAK

Rakovi će u januaru zablistati na svim poljima! Zauzeti Rakovi čvrsto su odlučili da se bore za svog partnera i da urade šta god treba kako bi se taj odnos poboljšao i kako bi usledili mirni dani puni ljubavi, razumevanja i poštovanja. Najvažnije je da se međusobno razumete, a jednako je važno da ponekad oprostite partneru sitne greške koje se svima dešavaju. Pred vama su romantični trenuci koji će vas podsetiti zbog čega ste se zaljubili u partnera. Slobodni Rakovi imaju mogućnost da u izlasku upoznaju osobu koja će im se svideti, pa je mogućete da ćete vrlo brzo uploviti u ljubavnu vezu.

Januar nije za Rakove mesec koji će doneti mnogo novca, ali će svakako doneti nove mogućnosti i poslovne prilike koje mogu biti vrlo interesantne. Krajem meseca dobićete poziv koji može da promeni vaš status na radnom mestu. Razmislite da li je sada pravo vreme da prihvatate nove poslovne ponude. Imate želju da svima dokažete koliko vaš rad vredi i u tome ćete uspeti! Važno je da ne donosite prebrzo svoje odluke. Ako planirate da osnujete sopstveni posao, za to treba sačekati sledeći mesec, jer Rakovi mogu da imaju problema sa papirologijom i potpisivanjem ugovora, pa pripazite ukoliko to radite.

Zdravlje je stabilno, osećate se dobro i imate dosta energije.

LAV

Lavovi u januaru treba malo više da opuste, jer su često zabrinuti i pod pritiskom, a to se može odraziti i na odnos sa partnerom. Neophodan vam je odmor i malo romantike sa partnerom. Mirni i harmonični trenuci puni ljubavi prijaće vama i vašem partneru. Biće mnogo događaja tokom ovog meseca, a vama bi najviše prijalo da ostanete kod kuće i da uživate sa partnerom. Očekuju vas druženja, izlasci i okupljanja, što će doneti i pokretanje starih prijateljstava. Slobodni Lavovi traže ljubav koja će zaseniti sve dosadašnje. Imate priliku da upoznate osobu koja će vam pružiti mnogo pažnje, a to će vam se baš dopasti.

U januaru Lavove očekuju poslovni izazovi koji će ih oduševiti! Sada imate priliku da zasijate na poslovnom planu i to ne smete da propustite. Ono što ste dugo hteli, sada se i ostvaruje. Finansije su stabilne i uspeli ste da zarađujete sa više frontova, a to vam je upravo i trebalo. Ovog meseca važno je samo da pravilno rasporedite svoje vreme, jer vam nagomilan posao stvara stres i pritisak, a onda vaš kvalitet rada nije na zavidnom nivou. Razmislite u kom pravcu želite da se vaša karijera razvija i svoje ciljeve uskladite u skladu sa tim. Idealan je period da nastupite sa stavom i da svima date do znanja kakvi su vaši poslovni planovi.

Zdravlje je dobro, ali je stres naglašeniji nego inače.

DEVICA

Device koje su u braku ili vezi nailaze na nesigurnost kada je u pitanju donošenje konretnih i važnih odluka. Činiće vam se da mnoge nesuglasice niste rešili u prethodnoj godini, ali ne brinite, januar je mesec za rešavanje zaostalih problema. Čekaju vas trenuci puni ljubavi sa partnerom i uživaćete u sitnim zadovoljstvima. Konflikti će biti razrešeni, a vi ćete se osećati mnogo bolje. Posvetite vreme i porodici i prijateljima, organizujte okupljanje ili večeru. Nedostajali su vam slobodni dani i sada je pravo vreme da sve to nadoknadite. Slobodne Device još uvek nisu spremne da se prepuste romantičnim trenucima sa osobom koju su upoznale. Ne ulazite u vezu ako za nju niste spremni.

Januar Devicama donosi nove zadatke i obaveze koje nisu nimalo lake kako vam se čini. Već od polovine januara sačekaće vas mnogo novih obaveza, pa bi bilo dobro da se za to pripremite unapred. Ako ne možete sve da postignete, najbolje je da se obratite kolegama, koji će vam uvek pomoći kada zatreba. Mnoge Device imaju ideje koje treba realizovati u ovoj godini, pa bi bilo odlično da napravite dobre planove, kako se to ne bi svelo na novogodišnje želje koje će biti zaboravljene. Kvalitetni biznis planovi pomoći će vam da održite fokus i da ne odustaje od cilja koji ste zacrtali.

Ojačajte imunitet i pokušajte da se izborite sa lošim i nezdravim navikama.

VAGA

Zauzete Vage ovog januara misle na dom, i na porodične odnose. Pokušaćete da izdvojite što više vremena za poboljšanje odnosa sa partnerom i on će to itekako ceniti. Početak januara biće vrlo uzbudljiv, strastan i romantičan. Imaćete priliku da bolje upoznate svog partnera i da mu ispričate svoja maštanja, tajne i ciljeve na kojima radite. Moguće je i da ćete pričati o proširenju porodice ili o venčanju, jer imate želju da svoju vezu podignete na viši nivo. Slobodne Vage u januaru mogu da pronađu svoju srodnu dušu, jer će u ovom periodu biti mnogo susreta, razgovora i flerta. Moguće je da ćete se zaljubiti kada se najmanje nadate!

Vage su vredne ovog meseca i motivisane su da svoju karijeru vrate na pravi put. Imate elana da sve poslovne izazove savladate i da prebrodite sve prepreke koje se nađu na putu, a neće ih biti malo. Mnogim kolegama predstavljate konkurenciju, pa treba da pazite da ne dolazi do sukoba na radnom mestu. Ovaj mesec je sjajan za izvođenje ciljeva koje ste sebi zadali. Radićete na sebi i uspećete da se bolje organizujete, da se više odmarate, da redovnije vežbate, da ranije ustajete. Zvezde su na vašoj strani i imate mnogo energije da uskladite svoje želje sa realnim dešavanjima. Samo napred!

Mogući su problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

Škorpije u januaru očekuje mnogo uzbudljivih trenutaka u ovom mesecu. Početkom januara imaćete više slobodnog vremena, pa možete malo da se opustite i da priuštite sebi romantične dane u kojima ćete osetiti pravu ljubav od strane partnera. Januar će Škorpijama doneti priliku da izglade odnose sa familijom, što vam donosi znatno olakšanje. Ono što je važno jeste da se vi osećate stabilno i sigurni ste u sebe i u svoje emocije. Slobodne Škorpije žele da testiraju potencijalne partnere i da procene koji je za njih najbolji, jer imaju više ponuda. Najbolje je da poslušate svoje srce, jer ono nikad ne greši.

Januar je idealan period za nove poslovne poduhvate. Imaćete dovoljno energije da završite sve što je preostalo, ali i da započnete nove projekte koji mogu biti itekako zanimljivi, ali i finansijski isplativi. Razmislite da li je vreme da sa nekim udružite snage i da radite zajedno na nekom poslovnom zadatku ili da zajedno uložite u nešto što ste dugo hteli. To bi trebalo da bude osoba kojoj potpuno verujete, ali ovaj mesec je svakako odličan za timski rad. Iskoristite ovaj mesec da uskladite tempo koji vam najviše odgovara, jer će se obaveze gomilati, a vi treba da ostanete fokusirani na posao koji obavljate.

Zdravlje je stabilno. Prijalo bi vam više odmora.

STRELAC

Strelčevi u januaru imaće harmoničan odnos sa partnerom, ali je moguće da će se već krajem meseca stvoriti prepreke na tom putu. Iako postoje razmirice, partner i dalje može da izmami vaš osmeh i da vas oraspoloži. Burno reagujete kada se svađe dese, ali ste spremni i brzo da se pomirite. Donosite svoje odluke kada ste smireni i spustite loptu. Vreme je da poradite na porodočnim odnosima, jer nikad nije kasno da izgladite probleme iz prošlosti. Slobodni Strelčevi će upoznati osobu koja je vredna njihove pažnje koja će uspeti da osvoji njihovo srce. Na Strelčevima je da odluče da li im je u ovom trenutku potrebna kratka avantura ili žele da započnu nešto ozbiljnije!

Na poslovnom polju, Strelčeve očekuju dani koji će biti ispunjeni novim idejama, ali ovaj mesec nije pogodan za započinjanje novih projekata i za prihvatanje obilnih zadataka. Odmorite se u ovom mesecu, jer vas tek čekaju poslovni izazovi koji će zahtevati od vas da date svoj maksimum. U januaru Strelčevi treba da ostanu fokusirani na svoje radne zadatke i da se dobro organizuju. Finansijska situacija je stabilna i uspeli ste da uštedite prošlog meseca taman da pokrijete sve troškove koji su nastali u međuvremenu. Krajem meseca, očekujte veći priliv novca. Imate sreće sa novcem u ovom mesecu, pa ukoliko igrate nagradne igre, očekujte manji dobitak!

Što se tiče zdravlja, januar će mnogim Strelčevima doneti probleme sa varenjem, pa pripazite na svoju ishranu.

JARAC

Jarčevi su u novu godinu ušli puni pozitivne, sveže energije. Vaš partner obožava kada ste tako dobro raspoloženi i to će uticati na poboljšanje vašeg odnosa. Krajem meseca, moguće su nesuglasice zbog različitog mišljenja. Nekad morate da pristanete na kompromis i da priznate da niste u pravu. Imaćete vremena da u ovom mesecu provedete više vremena sa porodicom i prijateljima, i uživaćete u trenucima punim harmonije. Slobodni Jarčevi ući će u romantične odnose, ali ovo će biti veze kratkog daha. Ne brinite, tek vas čeka ljubavna priča o kojoj ste maštali!

Što se tiče posla, biće ovo stabilan i miran mesec na poslovnom planu. Sigurni ste u sebe i u svoje poslovne poduhvate. Finansije su stabilne, bez obzira što ćete na početku meseca potrošiti više nego što ste očekivali. Neće vam se svideti atmosfera na poslu krajem meseca, jer osećate da su neke kolege ljubomorne na vaš postignuti uspeh. Potrudite se da izbegnete ogovaranja i tračarenje, jer vam u ovom trenutku to nije potrebno. Zadržite svoje planove za sebe i ne otkrivajte kolegama previše, kako vam neko ne bi ukrao dobre ideje.

Sada je pravo vreme da ponovo počnete da trenirate ili da više boravite u prirodi.

VODOLIJA

Vodolije u januaru očekuje period pun lepih događaja na ljubavnom planu. Zauzete Vodolije posvetiće puno pažnje partneru i njegovim potrebama, i učiniće sve da partner bude zadovoljan. Izgladili ste odnose, i za sada sve ide glatko, kako ste i želeli. Ovaj period dobar je za planiranje budućih događaja. Razmislite o proširenju porodice ili o zajedničkom životu, pa ako se odlučite za tako nešto, zvezde će vam biti naklonjene. Što se tiče slobodnih Vodolija, one maštaju o ljubavnoj priči koja će biti veća i romantičnija od svih ostalih, te otvaraju svoje srce za potencijalnog partnera.

Vodolije u januaru imaće prilike da zasijaju na poslovnom planu i da napreduju u svojim karijerima. Treba da obratite pažnju na odnose sa kolegama, jer svojim stavom, možete da stvorite tenziju na radnom mestu, a to vam u ovom trenutku nikako nije potrebno. Druga polovina meseca biće dobra za finansije, uspećete da stvorite novac na razne načine i konačno ćete uspeti da uštedite i da sebi priuštite ono što ste hteli. Javljaju se dodatni prihodi iz neočekivanih izvora, i važno je da taj novac ne potrošite olako. Ako planirate da sarađujete sa nekim iz inostranstva, ili planirate da odete u inostranstvo da radite, januar je pogodan za to.

Vaš imuni sistem je oslabio tokom zime i moguće su prehlade i virusi. Pokušajte da ojačate imuno sistem na prirodan način ili ubacite vitamine kao dodatak ishrani.

RIBE

U mesecu januaru Ribe očekuje buran period na polju ljubavi. Zauzete Ribe imaće utisak da im treba neka nova avantura sa partnerom. Ne možete da prihvatite da vaši dani budu monotoni i dosadni. Partner će vas podržati u ovoj ideji i uživaćete u zajedničkim trenucima. Moguća su putovanja početkom meseca. U ovom mesecu imaćete više vremena za druženje sa prijateljima i više ćete provoditi vremena sa porodicom, što će vam itekako prijati. Slobodne Ribe suočiće se sa svojim strahovima i shvatiće zbog čega izbegavaju vezivanje i ulazak u ozbiljnu vezu. Imaćete prilku da promenite svoje stavove i započnete zanimljivu komunikaciju sa osobom suprotnog pola.

Na poslovnom planu, Ribe u januaru mogu da očekuju dobre vesti! Mnoge Ribe dobiće priliku da se pokažu u svom najboljem izdanju i da pokažu i saradnicima i kolegama koliko su njihove ideje kvalitetne. Pojaviće se nove poslovne prilike, koje deluju interesantno, a januar je pravo vreme za krupnije odluke i za potpunu promenu posla. Dolaziće i do promene planova i biće vam potrebna podrška porodice i bliskih ljudi, jer su oni u ovom periodu vaš glas razuma. Sve zadatke i započete poslove rešićete na vreme i neće biti mnogo tenzije na poslu.

Zdravlje je promenljivo. Moguće su češće glavobolje i problemi sa kičmom.