HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Nekome stižu problemi, drugima lepe vesti, a jednom znaku NAJBOLJI PERIOD GODINE

Jesen je u punom jeku, a promena vremena koju najavljuju meteorolozi odraziće se i na zvezde.

Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91

Mail: [email protected]

Fejsbuk: [email protected]

Spremajte se polako za zimu! Novembar označava i kraj lepog perioda “miholjskog leta” koje je ove godine potrajalo neobično dugo, ali sada mu je kraj.

Sa promenom vremena, stižu i promene koje donose zvezde – proverite šta naša astrološkinja najavljuje za novembar.

VELIKI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: Vaših “5 minuta” – vreme optimizma, velikih planova i još većih očekivanja

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

LJUBAV

Za većinu Ovnova na poslovnom planu novembar mesec biće veoma plodonosan. Do 20. novembra retro Merkur može vam pomutiti neke planove i uneti svađu u kolektiv, ili sukobe sa kolegama sa kojima već duže vreme ne možete da nađete zajednički jezik.

U prvoj polovini meseca ne bi trebalo da dogovarate neke važne i velike poslovne projekte ili da potpisujete značajne ugovore i transakcije većih suma. Pun mesec 12. novembra  može doneti dobru saradnju sa ženama ili doneti odlično poslovno partnerstvo sa Vagom, Škorpijom ili Ovnom.

Mars vladar vašeg znaka praviće odlične aspekte sa Jupiterom  iz vašeg astrološkog polja učenja, putovanja, pa će period od 16. do 26. novembra za većinu Ovnova koji očekuju poslovnu saradnju sa inostranstvom, ali i velika priznanja u javnosti biti sudbinski plodonosni. Pripadnici ovog znaka, koji se bave edukacijom, ali i poslovima koji izuskuju putovanja, ili online komunikaciju mogu očekivati napredovanje.

POSAO I FINANSIJE

Ovnovi su bili prilično fokusirani na ljubav tokom oktobra meseca, a pod uticajem Marsa iz vašeg polja partnerstva i dalje će vam se sve vrteti oko veza i odnosa i tokom novembra.

Ukoliko ste sa Škorpijom ili Vagom budite obazrivi oko 1. novembra jer su mogući sukobi, ljubomora i zahtevi partnera na koje nećete moći da odgovorite. Do 11. novembra  imaćete utisak da situacija izmiče kontroli. Vaše i partnerove želje biće u disbalansu, međutim od sredine meseca situacija se prilično poboljšava.

Slobodni Ovnovi mogu ući u strastvenu vezu sa osobom iz inostranstva. Mnogi od vas mogli bi se osetiti bas euforično i optimistično po pitanju ove osobe.

U periodu od 14. do 27. bićete prilično srećni i pozitivni, kada je ljubav u pitanju, spremni na brak ili zajednički život.

Duge veze i brakovi će se učvrstiti, a slobodni Ovnovi uživaće u flertu sa jednim Strelcem, Bikom ili Blizancima. Bićete skloni i vraćanju u prošlost od kraja novembra, ali ćete ovaj put mnogo realnije sagledavati situaciju.

BIK 

Bik
pixabay.com

LJUBAV

Početkom meseca, već oko 2. novembra vladar vašeg znaka, Venera, prelazi  iz astrološkog polja partnerstva u polje finansija, ulaganja ali i troškova. Bikovima ova energija može doneti neki novi ugovor, ili  ponudu za partnerski posao sa Devicom, Bikom ili Jarcem ali uz dosta ulaganja.

Ipak, do 20. novembra savetuje se da dobro obratite pažnju, posebno kod potpisivanja važnih ugovora,  papirologije i administrativnih poslova, jer retrogradni Merkur može praviti zavrzlame .

Do 15. novembra bi trebalo da obratite pažnju na odnose sa autoritetima i uopšte sa osobama na poziciji, jer su moguća nerazumevanja sredinom meseca.

Finansijski dobici i uspeh u timskom radu su izvesni, a moguće su i poslovne ponude preko Lava ili Vodolije u periodu od 7. do 20. novembra. Obavezno ih prihavtite, posebno ukoliko se odnose na odlazak u inostranstvo, ili rad u inostranoj kompaniji.

POSAO I FINANSIJE 

Mesec iza vas bio je  mesec velikih iskušenja, na neki način povlačenja. Mnogi Bikovi su imali osećaj da se za svoju ljubav moraju boriti duplo. Ništa ne traje večno, a dobra vest je da će vam novembar doneti potpunu promenu i upravo ćete imati osećaj da je došlo vaših pet minuta.

Početak meseca do 7. novembra može doneti tajne susrete, tajne poruke, ali i sklonost tajnim vezama. Zauzeti Bikovi biće skloniji riziku.

Nalet pozitive osetićete već od 15. novembra kada će Venera i Jupiter, dve nebeske sreće,  praviti fantastične aspekte sa Marsom. Zračićete i privlačiti sreću u vaš život.

 Zauzetim Bikovima mogla bi se desiti želja za decom, ili nagoveštaj proširenja porodice, a Slobodnim Bikovima velika ljubav. Zabavljajte se, izlazite i trenirajte što više i tako aktivni privući ćete veoma značajnu osobu.

Prelazak Venere u znak stabilnog Jarca od 27. novembra donosi vam veliku stabilnost na polju emocija, a nekima i sudbinski susret sa prošlošću.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Blizancima je oktobar mesec mogao da donese dodatnu odgovornost i turbulencije u odnosima, a tokom novembra moći će pomalo i da se opuste i optimističnije gledaju na život!

Iako će vas do 20. novembra retro Merkur činiti malo nervoznim, samo se potrudite da se dobro organizujete, i balansirate između posla i privatnih obaveza. Verovatno se osećate pomalo rastrzano ali dobra vest je da će se Blizancu tokom novembra mnogo više posvetiti sebi, svom emotivnom životu, ali i porodici. Jupiter iz vaše  astrološke kuće javnosti, partnerstva, braka i veza, kući koja opisuje  emotivne partnere, slaće pozitivne impulse.

Mnogi Blizanci počeće da razmišljaju o porodici, posebno tokom novembra. Ovaj mesec doneće vam veoma pozitivna dešavanja kada je u pitanju vaš dom, ali i emotivni život. Očekujte veliku sreću po pitanju neke nekretnine, ali i nova dešavanja na polju ljubavi.

Period nakon 14. novembra biće izuzetno povoljan kada je u pitanju planiranje porodice ili zajedničke budućnosti sa partnerom. Imaćete utisak da morate da se odreknete nekih stvari, ali zauzvrat dobićete mnogo slobode i pozitivne energije.

Izmedju 14. i 26. novembra biće izuzetno povoljan period za sve Slobodne Blizance. Bićete mnogo otvoreniji kada su emocije u pitanju i tako privući jednu Vagu ili Bika. Moguće poznanstvo preko prijatelja na mestima za zabavu i sport.

POSAO I FINANSIJE

Početkom novembra planeta finansija, Venera, prelazi u vašu kuću partnerstva i javnosti, što može doneti pozitivnu energiju preko partnera, možda njegovu pomoć u poslu, ili novac.

Retrogradni Merkur do 20. novembra mnogim Blizancima  može usporiti neku poslovnu saradnju ili izvršavanje nekog važnog poslovnog cilja.

Dobro proverite sve ugovore koje potpisujete, kao i sve detelje koje se dogovorite sa vašim poslovnim partnerima posebno ukoliko je reč o Škorpiji ili Jarcu.

Pod uticajem Venere u pozitivnom aspektu sa Jupiterom  iz vašeg polja javnosti i Marsa iz polja kreativnosti koji će praviti odlične aspekte od 17. do 25. Novembra očekujte uspeh na polju finansija.

Ovo će biti ključni period za vašu karijeru: moguća su napredovanja, ali i nove poslovne ponude koje bi  trebalo da prihvatite.

Nakon 27. novembra Venera ulazi u vaše astrološko polje ulaganja i finansija, što donosi stabilnost na tom planu.

RAK   

Horoskop Rak
Pixabay.com

LJUBAV

Uz aktivan karmički čvor u vašoj prvoj astrološkoj kući sigurno je da ste tokom oktobra osećali osetljivijije ali i da ste naporno radili da biste stigli do svojih ciljeva! Verovatno vas je iscrpelo sve što je bilo na vama i energija koju ste nekad i uzaludno ulagali. Ipak vi najbolje znate da se svaki trud isplati, a tokom novembra meseca planete će vam to i dokazati.

Retro Merkur slaće s vremena na vreme prošlost na vaša vrata, ali ovog puta ona neće imati šta novo da vam kaže.

Na početku meseca bićete fokusirani na emotivni život ali i porodična pitanja. Do 12. novembra bićete okrenuti porodici i intimnim pitanjima, a sredina novembra doneće vam veću potrebu za izlascima i pozitivna emotivna dešavanja u tajnosti. Doživećete neke pozitivne promene vezano za kuću ili stan u kome živite.

Mnogi Slobodni Rakovi ući će u vezu sa osobom iz inostranstva preko posla, ili u poslovnim krugovima u periodu od 13. do 22. novembra, ili će doživeti ljubav na daljinu.

Mars iz vaše astrološke kuće svakodnevnice može da donese više strasti u dužim vezama, ali i da pokrene neke konflikte u odnosima koji mogu isterati mnogo toga na čistac i pokrenuti neke dobre stvari i rešenja.

POSAO I FINANSIJE

Za većinu Rakova novembar će biti jedan od najboljih meseci u 2019. kada je posao u pitanju. S vremena na vreme tokom retro hoda Merkura može se osetiti  tenzična komunikacija, ona će trajati u intervalima, ali u svoj toj nervozi desiće se i veoma pozitivne prilike.

Do punog Meseca 12. novembra trebalo bi da regulišete važno administrativno pitanje.

Period od 16. do 24. novembra veoma povoljno utiče i na vas, kada će pozitivni aspekti Venere i Jupitera doneti odličnu poslovnu priliku i dobru zaradu, ali će se u ovom periodu zahtevati i malo taktičnija komunikacija. Ipak, sredinom meseca stiže rešenje mnogih problema.

Nakon 20. novembra  Merkur kreće konačno napred, pa će se komunikacija sa poslovnim saradnicima popraviti, a tada ćete moći da realizujete neki svoj poslovni plan koji duže vreme odlažete. Venera će ulaskom u vaše polje javnosti doneti novu energiju, novu saradnju, ali i velike poslovne prilike, kao i poboljšanje finansijske situacije.

Nakon 24. novembra  moguće da ćete dobiti veoma zanimljivu poslovnu ponudu od Blizanaca koja će u prvi mah delovati veoma rizično, ali će vam se rizik isplati. Samo napred.

LJUBAVNI BRODOLOM NA POČETKU LETA: Ova tri znaka čeka SIGURAN RASKID osim ako…

LAV 

Lav
Pixabay.com

LJUBAV

Novembar će biti mesec buđenja u svakom smislu posebno emotivnom. Bićete puni inicijative pod uticajem Marsa iz kuće komunikacije i sve što sada pokrenete u ljubavi odraziće se višestruko na sledećih nekoliko meseci. 2020. godina počinje energično za većinu Lavova i ovo je samo uvertira.

Sam početak meseca i period do 10. novembra mogao bi da donese i malo turbulencije pod uticajem kvadrata Venere i Urana. Imaćete potrebu da nešto drastično promenite u vašem životu, a na koji način će se to odraziti na vašu vezu ili brak na vama je. Mogući su prekidi, usled ljubomore, početkom meseca.

Slobodni Lavovi  biće skloni tajnim vezama i zauzetim partnerima. Druga polovina novembra biće mnogo pozitivnija. Prštaćete od energije i zračićete pozitivom. Ljubav na daljinu ili ljubav sa strancem sve je moguće od 13. do 25. novembra, jer će se vaši vidici i želje znatno uvećati.

Zauzetim Lavovima ova energija može doneti zajedničko putovanje sa partnerom, koje će podgrejati vaše poljuljane odnose.

POSAO I FINANSIJE 

Početkom novembra, tačnije oko 2. novembra, Venera menja znak i ulaskom u  vaše polje kreativnosti, zabave, sreće i timskog rada može Lavovima doneti nove poslovne projekte, ali i  proširenje posla.

Kad su posao i finansije u pitanju, većinu Lavova očekuje veoma plodonosan mesec pod uticajem Venere i planete sreće, Jupitera, iz vašeg astrološkog polja posla.

Ipak ono što je evidentno jeste da ćete bar do 20. novembra imati konstantne sitnije troškove, i neku vrstu nervoze oko para.

Moguće da će vam se desiti novo poslovno poznanstvo i saradnja sa ženskim osobama u znaku Device, Vage ili Bika, ali i veoma dobra zarada u periodu od 17. do 27. novembra. Ipak, zbog Merkura koji je retrogradan, a tranzitira vašom astrološkom svakodnevnicom, bilo bi dobro da  Lavovi koji se bave ovakvom vrstom posla obrate pažnju u komunikaciji i dogovorima sa klijentima.

Krajem meseca Venera prelazi u znak Jarca, pa je moguće i dvoumljenje između dva posla ili uvećanje obima posla.

DEVICA 

devica
pixabay

LJUBAV

Emocije će biti po strani ali je moguća ljubav na poslu, upravo na početku novembra. Dobra finansijska situacija učinićete i da budete raspoloženiji i lepše zracite iznutra! 2. novembra Venera prelazi u znak Strelca i vašu astrološku kuću  svakodnevnice i porodice i doneće neke odlučujuće procese unutar partnerskih odnosa.

Period od 2. do 11. doneće izazove Devicama koji su u vezi ali i u odnosu sa decom. Ukoliko budete ishitreno reagovali u nekim bezazlenim situacijama možete imati problema ili konflikte bez potrebe. Nakon 15. novembra  situacija u svim odnosima se popravlja i osetićete da vam se pozitivna energija vraća u život.

Pozitivna situacija na poslu uticaće na vaše samopouzdanja i odnos sa partnerom. Uspeh koji će vam se desiti u poslu donosi nove mogućnosti.

Slobodne Device se posebno u periodu od 16.do 22. novembra  mogu povezati sa veoma interesantnom osobom, preko posla, prema kojoj će osetiti nešto više.

POSAO I FINANSIJE

Većina Devica  na poslovnom planu već početkom meseca biće fokusirana na inostranstvo ili saradnju sa strancima, a moguć je poslovni put. Aspekti Venere iz astrološkog polja putovanja, komunikacije i novih ugovora, učiniće da se uglavnom fokusirate, od 14. novembra  na poslove vezane za komunikaciju, inostranstvo, ali i da neke poslove obavljate od kuće.

Vrlo je moguće da će većina Devica  u periodu od 7. do 20. novembra doneti veoma važnu poslovnu odluku, pa čak i prekinuti neke saradnje koje vam više ne odgovaraju.

Vi, pre svega, cenite slobodu pa ćete iskoristiti ovaj period da otpočnete sopstveni biznis ili radite poslove koji ne zahtevaju puno radno vreme.

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Mars iz vašeg znaka tokom novembra meseca delovaće dvostruko. S jedne strane Imaćete podršku Venere iz vaše astrološke kuće komunikacije i  neke veze uz dosta taktične i pozitivne komunikacije dobiće još jednu šansu, a sa druge strane Uran će većini vas u aspektu sa Venerom donositi velike izazove i potrebu da nešto iz korena promenite do 7. novembra.

One malo manje strpljiv i  manje sklonije kompromisu mogu se odlučiti da više ne praštaju partneru,već da se okrenu sebi.

Nakon 12. novembra energija se menja u pozitivnim smeru, a sa druge strane bićete potpuno posvećeni uživanju, mogućim putovanjima i pozitivnoj energiji. Upravo na jednom putovanju ili online u periodu od 14. do 26. novembra  možete upoznati nekog veoma zanimljivog i privlačnog. Privući će vaš to što imate sličan sistem vrednosti. Ujedno imaćete potrebu za avanturama, pa su moguće i veze na daljinu.

POSAO I FINANSIJE

Početkom novembra Vage mogu razmišljati o prekidu neke saradnje ili poslovnog partnerstva, pod uticajem napetih aspekata Venere i Urana. Ipak, dobro razmislite i sačekajte period posle 15. novembra  za neke krupnije poslovne odluke, kada će Venera krenuti u pozitivne aspekte a nakon 21. i Merkur konačno krenuti napred.

Pod uticajem Sunca iz njihovog astrološkog polja dobre zarade i sticanja u periodu od 8. do 17. novembra većina Vaga imaće priliku da reši problem sa nekim pozajmicama ili dugovima, ukoliko ih imaju, ali i da zarade mnogo više nego što su planirale.

Ovog puta morate da rizikujete, ali će se rizik isplatiti. Jupiter u svom zamahu kroz vaše polje putovanja i kontakta sa strancima, nakon 20. novembra donosi veliku šansu, ali i konačno razrešenje za neke vaše ideje vezane za poslovni put i rad sa strancima.

Ujedno nekim Vagama aktiviraće i posao od kuće. Vi volite konfor a uz dobru organizaciju uspeh je zagarantovan.

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

LJUBAV

Za većinu Škorpija  novembar će biti sudbinski mesec i tokom novembra očekuju vas pozitivni sudbinski obrti! Pod uticajem Punog Meseca iz vašeg astrološkog polja partnerstva, imaćete potrebu da do 13. novembra napravite konačan dogovor ili rešite neke emotivne situacije.

Neki od vas odlučuju se na prekid veze.

Od 15. novembra Venera i Jupiter spremaju ljubavnu čaroliju i neke nemoguće stvari sa voljenom osobom sada ćete moći da realizujete!

Slobodnim Škorpijama ova magična energija doneće ljubav sa prijateljem ili osobom koju dugo poznaju u znaku Škorpije, Jarca ili Vage!

Od 16.do 23. novembra moćni sekstili Venere i Marsa, ali i Venere i Jupitera doneće vam stabilnost na polju emocija, a Škorpije koji planiraju zajednički život ili proširenje porodice sa Devicom, Ribom ili Rakom imaju punu podršku zvezda!

Slobodnim Škorpijama moguće je fatalno poznanstvo na kraćem putovanju, ili sa osobom iz inostranstva! Jake emocije i strasti vući će vas ovoj osobi, ali je moguće da će veza na neki način biti nerealna! Samo hrabro.

POSAO I FINANSIJE 

Škorpije će  pod uticajem Jupitera iz polja finansija tokom Novembra  biće osigurane i veoma zadovoljne na tom polju! U novembru  će Jupiter praviti posebno dobre aspekte i doneti vam odličnu zaradu!

Ulagaćete pametno, a razmišljaćete i o  pozajmici ili ulasku u kredit. Samo napred, sve će vam se isplatiti. Ipak, kada su u pitanju važni ugovori, sačekajte 21. novembar da merkur krene napred.

Moguće je da će se u periodu od 15. novembra  pojaviti prilika za proširenje posla i za bolju zaradu preko Lava, Blizanca ili Raka, a mnoge Vage razmišljaće o ulaganju u sopstveni biznis.

Od vas će se sredinom novembra očekivati više zalaganja i discipline, a svo strpljenje i trud će vam se trostruko vratiti. Očekujte povratak nekih starih klijenata ili saradnika. Oko 27. novembra moguće je i napredovanje, ali i sklapanje neke saradnje na duže!

BEZ KONKURENCIJE: Ovi horoskopski znaci su ubedljivo NAJPERVERZNIJI

STRELAC   

Strelac Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Prošli ste jedan prilično izazovan period i za vaš ukus verovatno pomalo preemotivan mesec. Novembar mesec stiže da vam vrati vaš poznati borbeni duh, entuzijazam, veru u ljubav i pozititivu.

Tokom novembra meseca fokus će uglavnom i najviše biti na ljubavi, kreativnoj energiji, deci, ali i vašem ličnom uspehu. Bićete budniji nego ikad i rešeni da iskoristite fenomenalne prilike koje vam se budu pružale.

Mars će vas tokom Novembra aktiviran u vašem polju druženja, prijateljstva pokrenuti na razne ljubavne akcije i otvoriće vam nove mogućnosti. Bićete mnogo otvoreniji za nova poznanstva i uživanje u životu, a ovo će se posebno pozitivno odraziti na slobodne Strelčeve. Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam osećaj velike zaljubljenosti.

U periodu od 16. do 27. novembra moglo bi se desiti nešto veoma pozitivno svim zauzetim Strelčevima, kada je ljubav u pitanju.

Strelčevi koji planiraju porodicu doživeće lepe trenutke sa partnerom, a ujedno, ovo će biti idealan period za proširenje porodice. Konjukcija  Venere i Jupitera iz vašeg znaka do 27. novembra donosi osećaj da sve konce držite u svojim rukama.

POSAO I FINANSIJE 

Prelazak  planete novca Venere u vaš znak od 2. novembra većini Strelčeva  donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja posla i obaveza oko 12. novembra pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Ovo će zahtevati i promene, ili otkaz na postojećem poslu, a uz dobru organizaciju moguće je da ćete uspeti da obavljate i dva posla.

Venera, Jupiter i Mars praviće odlične aspekte od 14. do 24. novembra na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 27. novembra Venera prelazi u znak Jarca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Strelčevima, na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

LJUBAV

Novembar mesec biće prilično promenljiv kada su emotivna dešavanja u pitanju. Početak meseca donosi pozitivne, a nekima od vas i nagle promene pod uticajem Venere iz kuće tajni  i Urana iz kuće ljubavi.  Ovo će biti prilika da više izlazite, družite se i da vaše aktivnosti dobiju na opuštenosti.

Ukoliko ste slobodni do 11. novembra mogli biste u krugu prijatelja da upoznate veoma privlačnu i pozitivnu osobu u znaku Ovna, Vage ili Strelca.

Jupiter iz 12. astrološke kuće, podsvesti i tajni  u drugoj polovini novembra doneće vam potrebu za povlačenjem, odmaranjem, nekima od vas i daleka, egzotična putovanja, odlazak na duže u inostranstvom, ali i više mira i radosti.

Period od 15. do 23. novembra donosi smirenje na polju emocija, a nekima od vas i izazove, posebno Jarčevima, koji su neko vreme u klimavim vezama. Mnogo slobode u odnosima nekad ume da uništi odnose.

Venera iz ozbiljnog Jarca od 27. novembra ulaskom u vašu astrološku kuću ličnosti, učiniće vas jačim i odlučniji  i doneće priliku da iskažete svoje emocije i popravite odnos kroz razgovor.

POSAO I FINANSIJE 

Tokom novembra Mars, iz vaše kuće karijere, zajedno sa Jupiterom doneće vam mogućnost napredovanja, ali i još opušteniji pristup poslu. Napravićete prave poslovne planove i red u vašem poslovnom okruženju.

Samo istinsko zalaganje i ozbiljan rad će vam se isplatiti u periodu do 14. novembra. Venera i Jupiter podržani od Marsa u periodu od 16. do 25. novembra usmeriće vas na javnost i timski rad. Većina Jarčeva imaće velikog uspeha preko prijatelja i preporuke osobe u znaku Škorpije ili Riba.

Krajem novembra  i u periodu od 27. Venera prelazi u vaš  znak i donosi još bolju situaciju i zaradu na možda teži, ali sigurniji način, ukoliko ste u prvoj polovini meseca organizovali svoje obaveze i napravili jasan poslovni plan.

VODOLIJA 

Pixabay.com

LJUBAV

Vodolije su po prirodi pozitivne, optimistične i ponekad površne, a tokom oktobra na emotivnom planu doživeli ste ozbiljne uspone i padove, ali i osetili duboke izazove, posebno tokom sredine oktobra.

Kako novembra bude odmicao lepi planetarni aspekti doneće vedrinu u vaš život a Jupiterov tranzit u vašu kuću prijateljstva, druženja i izlazaka i  nove kontakte, proširenje vidika i znanja.

Novembar  mesec biće veoma aktivan kada je ljubav u pitanju, posebno period nakon 11. novembra. Više vremena ćete provoditi u putu, akciji, vožnji a možda i poboljšati svoja sredstva komunikacije.

Venera vam upravo u prijateljskim krugovima, već izmedju 12. i 23. novembra  donosi pozitivne vesti, mogućnost zanimljivih susreta sa Strelcem ili Ovnom, ali i ljubav preko žice.

Zauzete Vodolije, imaće lakšu komunikaciju sa partnerom posle 21. novembra, a krajem meseca i mnogo ozbiljniji pristup vezama, do tada oboje ćete prilično biti željni slobode.

POSAO I FINANSIJE 

Vladar vašeg znaka, Uran biće u nepovoljnom kretanju i aspektima početkom meseca novembra. Ovo može doneti nerealne ciljeve ili želje do 5. novembra, ali ovo nije razlog za brigu samo podstrek da se još više potrudite kada je posao u pitanju.

Mars iz kuće putovanja i inostranstva u dobrom, aspektu sa Venerom može doneti i to da započnete veoma veliki projekat, ili počnete da radite posao iz snova.

Uspeh će se desiti svim Vodolijama  koji se bave umetnošću, estetikom ali i rade sa inostranstvom, ili u stranoj kompaniji. Ostali bi u periodu od 10. do 22. novembra trebali posebno da obrate pažnju sa kim sarađuju i da ne dozvole da dođe do obmana.

Krajem meseca situacija sa finansijama se popravlja, ali su moguće pogrešne poslovne odluke i potezi, pa ukoliko planirate otkaz ili promenu posla učinite to do 20. novembra.

RIBE 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

LJUBAV

Početkom meseca bićete pod nekom vrstom tenzije. Posebno u periodu do 8. novembra  mogli biste da se preopteretite nekim poslovnim dešavanjima i prenesete taj vajb na partnera. Imaćete milion ideja i planova, ali ćete se osećati rastrzano. S druge strane imaćete utisak da vi i partner ne želite iste stvari! Isključite se ili naučite da balansirate.

Od 11. novembra situacija će biti znatno bolja, posebno kod Riba koji su u kraćim vezama. Venera će prolaziti kroz vašu kuću stabilnosti  i u periodu od 16. do 25. novembra doneće vam priliku da svoj odnos učvrstiti do maksimuma. Ipak ovaj aspekt zahtevaće mnogo optimizma, pozitivne energije i  posećenost vezi. Partner će vam ponuditi brak, ili zajednički život. Poslušajte svoju intuiciju i bićete srećni.

Slobodne Ribe mogle bi upoznati veoma značajnu i optimističnu  osobu u znaku Jarca, Device ili Riba na kraćem putu, preko škole ili fakulteta.

POSAO I FINANSIJE 

Ribe pod uticajem  njihovog drugog vladara, Jupitera, planete optimizma,  tokom novembra  biće osigurane i veoma zadovoljne na polju finansija! U novembru  će i Venera praviti posebno dobre aspekte i doneti vam odličnu zaradu!

Ulagaćete pametno, a razmišljaćete i o pozajmici ili ulasku u kredit. Samo napred, sve će vam se isplatiti. Moguće je da će se u periodu od 3. do 16. novembra  pojaviti prilika za proširenje posla i za bolju zaradu preko Lava, Blizanca ili Raka, a mnoge Ribe razmišljaće o ulaganju u sopstveni biznis.

Od vas će se sredinom januara očekivati više zalaganja i discipline, a svo strpljenje i trud će vam se trostruko vratiti.

Očekujte povratak nekih starih klijenata ili saradnika. Oko 19. novembra  moguće je i napredovanje, ali i sklapanje neke saradnje na duže!loading...