HOROSKOP ZA OKTOBAR: Stiže njihovih 5 minuta! Za pripadnike jednog znaka ovo je NAJBOLJI PERIOD 2019. godine

Sa oktobrom nam jesen i definitivno kuca na vrata, a vremenske promene odraziće se i na zvezde naročito kada je polje ljubavi u pitanju. Proverite šta to znači za vaš znak...

Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91

Mail: [email protected]

Fejsbuk: [email protected]

Planete u oktobru donose sve, sem dosade. Iako je jesen “ljubav će biti u vazduhu”, a za neke horoskopske znake to će otvoriti potpuno nove horizonte i neistražene predele srca i duše.

I, pre nego što se otisnete u novu avanturu pogledajte – šta su vam zvezde spremile za ovaj oktobar.

VELIKI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: Vaših “5 minuta” – vreme optimizma, velikih planova i još većih očekivanja

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

LJUBAV

U oktobru se ozbiljno zahuktavaju emotivna dešavanja. Bićete usmereni na partnerske odnose i druge ljude sve dok Venera bude boravila u kući partnerstva do 9. oktobra, kada vas očekuju pozitivni uplivi na ovo polje i harmonizacija nekih odnosa.

Ujedno bićete spremniji na kompromis u vezi. Mnogi Ovnovi baš početkom oktobra mogli bi da razmišljaju o veridbi, ili venčanju.

Od sredine meseca strasti jačaju i energija se menja. Oko 13. oktobra, na Pun Mesec oslobađate se negativne energije iz prošlosti.

Kada vam Venera uplovi u polje strasti i rizika, vaš emotivni život počeće da se menja, doživećete potpuno neočekivana iskustva. Slobodni Ovnovi ulaze u tajnu, zabranjenu ili vezu sa kontraverznom osobom.

Zauzetim Ovnovima bude se sva čula, ali je moguće da će ljubomora biti jača nego ranije, a neke sumnje i predmet sukoba. Ipak ovo vreme doneće vam i neke važne istine o vašem odnosu.

POSAO I FINANSIJE

Za uspeh se treba boriti i vi to najbolje znate. Ipak tranziti Marsa, vladara vašeg znaka tokom oktobra kroz znak diplomatske Vage doneće vam suptilniji pristup kolegama. Oprez se savetuje oko punog meseca 13. oktobra, kada su mogući koflikti sa nadređenima.

Venera iz znaka magnetične Škorpije učiniće da od 8. oktobra mnogo lakše privučete novac, ali vaši apetiti će rasti pa su mogući i veći troškovi sredinom meseca.

Period od 14. do 27. oktobra biće izuzetno povoljan za ulaganja i investicije, kredite, ujedno tad vas očekuju i dodatno troškovi. Od Vage, Škorpije ili Jarca dobićete veliku podršku za vaše nove ideje i projekte.

Krajem meseca oko 27. oktobra za mlad mesec moguće je potpisivanje veoma važnog ugovora ili prihvatanje posla sa inostranstvom ili inostranom firmom.

BIK 

Bik
pixabay.com

LJUBAV

Bikovi su kao uspavani kada su emocije u pitanju! Energija se menja u oktobru i donosi mnogo više strasti, emocija, ali i malo turbulencije u odnose. Od 4. oktobra komunikacija u vašim odnosima se pooštrava, mnogi Bikovi dobiće određene zahteve od partnera. Da li ćete imati energije i živaca da ih ispoštujete na vama je da odlučite.

Venera vladar vašeg znaka do 9. oktobra biće u Vagi, a vi spremni na pomirenja i harmoniju, ali nakon toga kada zagazi u strastvenu Škorpiju i vaše želje postaće jače, a vi spremniji na razne  rizike u ljubavi.

U postojećim odnosima dešava će se promene, ljubomora ali i posesivnost. Vaš partner postaće sumnjičaviji nego inače, ali ni vi neće zaostajati za njim.

Slobodni Bikovi u periodu od 13. do 24. mogli bi da uđu u fatalni vezu sa osobom preko posla. 

POSAO I FINANSIJE 

Ukoliko se bavite kreativnim poslom, poslom vezanim za luksuz, ali i javnim poslom, biće ovo mesec velikih prilika i velikog uspeha!

Posebno Bikovi  druge dekade (rođene od 1.5. do 9.5.) uživaće u plodovima svog velikog rada!

Venera iz polja partnerstva u lepim aspektima sa Neptunom i Saturnom u vaš poslovni zivot donosi ključnu saradnju sa uticajnim i uspešnim osobama iz vaše branše.

Prihvatite sjajnu poslovnu ponudu od jedne Ribe ili Vage oko 17. oktobra i nećete se pokajati!

Ipak ovaj tranzit donosi i stabilnost na polju finansija, a zarada će najviše dolaziti kroz rizične poslove, poslove vezane za investicije i finansije, kao i poslove povezane sa ugostiteljstvom.

Sunce iz vaše kuće partnerstva od 23. oktobra doneće vam to da neke ključne odluke prepustite drugima, ali i da se okrenete javnosti i lakše iznesete svoje poslovne stavove, ili ideje.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Blizanci će biti skloniji flertu do 9. oktobra. Vaša kuća zabave biće prilično aktivirana i mogući su izlazci i razna druženja, a na nekom od njih pred Pun Mesec do 13. oktobra i zanimljivo poznanstvo. Ono što će vas zaintrigirati je spontanost i originalnost  ove osobe.

Slobodni Blizanci od 10. oktobra ulaze u misteriozniju fazu, a harizma će im naglo ojačati. Venera aktivira tajne veze, a malo ko će ostati imun na šarm Škorpije ili Strelca, posebno u periodu od 15. do 25. oktobra.

Ovo je mesec u kom je sve moguće.

Zauzeti Blizanci sav fokus prebaciće na obaveze, a upravo u poslovnim krugovima ili preko kolege pojavljuje se intrigantna osoba. Kao magnet bićete privučeni, iako je ovo veza koja nema veliku budućnost.

POSAO I FINANSIJE

Početak oktobra meseca, pod uticajem Merkura vladarem vašeg znaka, prelazak u znak Škorpije donosi izuzetno dobre aspekte na polju finansija.

Ipak, u periodu od 5. do 10. oktobra obratite posebnu pažnju kada su poslovni dogovori u pitanju. Može se desiti da vam neko izuzetno preuveličava ishod određenog posla ili mogućnost zarade. Čuvajte se lažnih obećanja!

Nakon 10. oktobra Venera i Merkur će se sresti u vašem astrološkom polju novih saradnji i posla. Ukoliko u prethodnih šest meseci razmišljate o početku nekog novog posla ili ste nešto započeli, ali se nije sve realizovalo kako treba, sada je pravi trenutak da se taj posao nastavi u dobrom pravcu.

Moguć je i početak novog posla, ali i to da konačno uberete plodove svog vrednog rada. Venerini aspekti između 13. i 22. oktobra donose vam manje nesuglasice sa nadređenima i mogućnost promene posla!

Ne zalećite se. Između 22. i 25. oktobra moguće je da ćete razmišljati o nekim pozitivnim promenama unutar poslovnog prostora. Kraj oktobra je finansijski odličan.

RAK   

Horoskop Rak
Pixabay.com

LJUBAV

Vaše emocije u prethodnom periodu bile su pod nekom vrstom kontrole, ili vam je bilo teže da ih ispoljite. Oktobar mesec izvući će iz vas sve najdublje želje i strasti. Vaša astrološka kuća ljubavi i drame aktivira se ulaskom Venere, posebno od 11. oktobra. Bićete spremniji da se borite za ono što volite, mada s vremena na vreme u strahu da ne pogrešiti, iako je rizik sada prilično isplativ.

Mogući su strastveni susreti između 12. i 22. oktobra sa Vagom, Jarcem ili Škorpijom. Biće ovo noći za pamćenje, samo se krećite.

Zauzeti Rakovi produbiće svoje odnose i možda razmišljati o potomstvu. Ipak ono što je sigurno jeste da će strasti tokom većine oktobra biti pojačane i moguće je da će partner biti ljubomorniji nego inače.

POSAO I FINANSIJE

Period do 9. oktobra i Merkur i Sunce u povoljnom odnosu iz vaše astrološke kuće kreativnosti, zabave i novih ideja, donose dobro finansijsko stanje, posebno kroz saradnju sa mlađim ljudima, ali i poslove koji imaju veze sa društvenim mrežama, javnošću i sa poslovima u kojima je uključena vaša kreativnost.

Biće ovo dobar period i za početak partnerskog posla ili novu saradnju. Od 7. do 17. oktobra moguće je nerazumevanje sa saradnicima ili neki neplanirani trošak. Posebno bi trebalo obratiti pažnju kod pozajmica. Druga polovina oktobra finansijski će biti bolja.

Fokus će vam biti na novom poslu ili projektu. Period od 19. do 25. oktobra biće finansijski odličan. Ipak, trebalo bi da budete oprezni kada su u pitanju pozajmice. Pod uticajem Mladog Meseca iz znaka  podsvesti, tajni i intuicije oko 28. oktobra  mogući su tajni poslovni dogovori!

LJUBAVNI BRODOLOM NA POČETKU LETA: Ova tri znaka čeka SIGURAN RASKID osim ako…

LAV 

Lav
Pixabay.com

LJUBAV

Vašoj vatrenoj energiji odgovaraće oktobarska dešavanja. Početkom oktobra rastući Mesec će aspektovati vašu kuću emocija, intime, mašte, postajete mnogo strastveniji, senzualniji.

Energija Venere iz vaše astrološke kuće svakodnevnice od 10. oktobra donosi da vaš život intrigantnu notu, a vi postajete fatalni zavodnik/ca. Isto tako privlačićete zabranjeno. Neki od vas mogli bi u kućnoj atmosferi, ili u komšiluku upoznati  fatalnu ljubav. Iskoristite ovu energiju i rizikujete.

Zauzetim Lavovima proradiće jaka intuicija, pa bi mogli da svoje partnere muče bespotrebnom ljubomorom, iako ni vas neće zaobići flert. Bićete fokusirani na prošlost i s te strane mogli bi da se opteretite, posebno u periodu od 15. do 22. oktobra.

POSAO I FINANSIJE 

Lavovi će početkom jeseni napredovati u poslu, doživeti priznanja nadređenih i shvatiti koliko mogu i vrede. Očekuje ih naporan rad i tokom prvog dela oktobra, a vrlo je moguće da će morati da se bore pa čak i ulaze u manje konflikte sa kolegama zarad ličnog uspeha.

Od 10. oktobra, tranzit Merkura u prvo astrološko polje, polje intime iz polja komunikacije i  doneće im oslobađanje od pritiska okoline, a ovo će posebno prijati Lavovima koje vole individualne poslove, u organizaciji ili u menadžmentu.

Moguće je razmišljanje o promeni unutar poslovnog prostora nakon 15. oktobra. Mnogima će upravo ovaj tranzit Sunca iz 12. kuće doneti odlazak u inostranstvo, ali i posao sa strancima.  Venera zajedno sa Suncem i Merkurom staviće vas u centar svih zbivanja nakon 15. oktobra. I iako vam inicijative i poslovnog uspeha neće nedostajati, lako ćete biti na meti zavidnih kolega.

DEVICA 

devica
pixabay

LJUBAV

Između 3 opcije ili životna puta, izaberite onaj koji vas najviše čini srećnim. Sklone ste da previše analizirate, merite i na kraju iz silne želje da odradite savršeno, potpuno pogrešite. Sledite svoje srce, ono je jedino koje zna šta je najbolje za vas.

Oktobar mesec donosi prilično romantičnu energiju. Venera će do 9. oktobra boraviti u vašoj kući finansija i s te strane, mogli biste da sretnete nekog vrlo finog preko posla.

U periodu od 11. do 25. oktobra otvara se nova prilika u kojoj bićete društveno aktivniji nego ranije. Izlasci i druženja, a uz njih su moguća i neka nova poznanstva.

U blizini, na nekom kraćem putu, ili preko brata ili sestre mogli biste da upoznate nekog sa kim ćete osetiti hemiju. Iako će jedna osoba biti posebno uporna, ovo bi moglo da vam donese i neke komplikacije, jer najverovatnije sve može da se odigra prebrzo za vaš ukus.

POSAO I FINANSIJE

Tranzit Marsa kroz vaše astrološko polje finansija  u dobrom aspektu sa Suncem već početkom oktobra doneće vam odlučnost i ambiciju u poslu, kao i pozitivnu energiju i poslovni entuzijazam,ali i dobru zaradu.

Merkur iz znaka Škorpije mnogima od vas doneće potpisivanje važnih ugovora ili dogovore o vrlo uspešnoj saradnji sa Jarcem ili Ribom. Venerino  kretanje kroz vaše polje komunikacije i dogovora  obnoviće neke saradnje ili vratiti stari način poslovanja.

Većinu Devica savetuje se Oprez u saobraćaju od 4. do 15. oktobra.

Saturn  i Neptun sa Venerom između 14. i  23. oktobra donose stabilnije klijente i  prihode u vaš život, sudbinske poslovne prilike, ali i nepromišljena ulaganja.

Posebno u periodu nakon 24. oktobra moguća su rešavanja pravnih pitanja, ali i kupovina ili prodaja nekretnine i zarada kroz nasledstvo. Ovo će ujedno biti period u kom ćete spojiti lepo i korisno.

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Dolazi vaše vreme i vaših 5 minuta. Do 9. oktobra zračićete posebnom energijom pod uticajem Venere iz vašeg znaka. Bićete spremniji na kompromis u vezama, a neki od vas razmišljaće o braku, ili nekom napredovanju u postojećoj vezi.

Zauzete Vage biće fokusirane na posao, obaveze i finansije. Apetiti vam rastu, kao i zahtevi koje postavljate pred partnera.

Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za flert, ali i neodlučni u nekom momentu kada vladar vašeg znaka, Venera, predje u fatalnu  Škorpiju i vaš emotivni život dobija na dubini. Bićete spremniji da se prepustite ljubavi o kakvoj maštate.

Izmedju 11. i 17. oktobra mogla bi se desiti velika simpatija preko posla, sa osobom koja vam odgovara po svim kriterijumima. Ipak neko vraćanje u prošlost, pa makar i u mislima moglo bi da blokira ovu energiju.

POSAO I FINANSIJE

Kada su finansije u pitanju, astrološki gledano, oktobar će biti fenomenalan mesec, posebno period do 4. oktobra kada će Merkur iz vašeg astrološkog polja finansija I zarade  ući u dobar aspekt sa vašim Suncem! Na vašu inicijativu moguća su nova ulaganja, pa biste mogli da ulazite u neplanirane troškove kupovine i rashode. Ipak, neka pozitivna dešavanja unutar porodice i dobra finansijska situacija vaših voljenih doneće i vama satisfakciju.

Venera će praviti zanimljive aspekte na vaše polje posla, pa je moguća dobra saradnja sa ženama, ali je izvestan i prekid neke saradnje od 13. do 18. oktobra.

Ova promena doneće vam mnogo koristi i uspeha. Kraj oktobra biće manje opterećen nekim napetim aspektima tako da ćete imati šanse i da otpočnete nešto novo u poslovnom smislu pa i neki partnerski posao krajem meseca. Finansijska situacija je odlična.

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

LJUBAV

Oktobar, mesec u kom vaša misteriozna energija najviše dolazi do izražaja. Do 10. oktobra bićete pomalo povučeni, a u želji da sakrijete svoje motive i emocije, možda i nejasni stalnom, ili potencijalnom partneru.

Kada Merkur i Venera pređu u vaš znak od 9. oktobra i vi dobijate nove inspiracije. Vaš emotivni život dobija novu dimenziju.

Slobodne Škorpije biće magnetične i osvojiće koga god poželeMoguće je da ćete s vremena na vreme biti u veoma emotivnom raspoloženja, a neki od vas vratiće se u prošlost oko punog meseca 13. oktobra

Zauzete Škorpije ulaze u fazu regeneracije ali i promena. Sredinom meseca poželećete da uradite nešto novo, da rasčistite vaš odnos, posebno od 16. do 21. oktobra, moguće su turbulencije. Ipak na kraju ovog meseca, čeka vas i sasvim nov početak i velika životna transformacija.

POSAO I FINANSIJE 

Oktobar mesec će biti poslovno i finansijski izuzetno dobar. U periodu od 4. oktobra, kada merkur udje u vaš znak, a Venera od 9. finansije  će se dodatno poboljšati, ali je vrlo moguće da ćete završavati neki posao koji je davno započet ili se odlagao

Novac će se lepiti za vas i sve što sada započnete pokazaće se kao veoma plodonosno.

Moguće je da će vas sačekati neki troškovi koji su bili odloženi od 11. oktobra. Dobri aspekti na vaše astrološko polje posla najavljuju da kreće veoma povoljan finansijski period, koji će trajati do 22. oktobra.

Pod uticajem mladog meseca iz znaka vašeg znaka  28. oktobra vrlo je moguće da ćete imati veoma dobar poslovni period, ali i odličnu zaradu krajem meseca. Ovo je ujedno i vreme novih poslovnih saradnji.

BEZ KONKURENCIJE: Ovi horoskopski znaci su ubedljivo NAJPERVERZNIJI

STRELAC   

Strelac Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Niste neko ko preozbiljno shvata život, ali biste tokom oktobra meseca vaše emotivne odnose mogli da sagledate iz sasvim drugog ugla. Do 10. Oktobra bićete potpuno društveni i raspoloženi za neka nova poznanstva, a nakon toga imaćete potrebu da  se povučete. Vaša energija biće usmerena na akcije u tajnosti.

U periodu od 13. do 23. oktobra moguće je da ćete ući u neku vrstu tajne ili zabranjene veze.

Slobodni Strelčevi mogli bi da upoznaju u ovom periodu važnu osobu, u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, ili negde noću. Bićete prilično tajnoviti i moguće je da će se u početku sve odvijati na platonskom nivou.

Zauzeti Strelčevi od 10. do 22. oktobrabra mogli bi da osveže odnos zajedničkim izlascima, ali bi partner mogao da bude kritičan prema propustima u vašem ponašanju.

POSAO I FINANSIJE 

Na poslovnom planu očekuju vas promene i sudbinski obrti tokom oktobra! Ukoliko već dugo maštate o nekom velikom  poslovnom  projektu ili  promeni, u periodu  od 4. do 22. oktobra očekuju vas lepe prilike za realizaciju!

Venera iz znaka Škorpije u dobrom odnosu sa Saturnom, Neptunom, ali i Pluton iz Jarca doneće vam stabilnost, ali i mogućnost sklapanja velikog  partnerstva  i napredovanja uz veću odgovornost!

Vi obožavate uspeh i moć, ali vam nekad nedostaje disciplina, a ovaj tranzit će vas dovesti u red po pitanju mnogih poslovnih poduhvata! Pod uticajem  Venere iz prodorne i borbene Škorpije ali  i merkura sredinom oktobra   pružiće vam se prilika koju nikako ne bi trebalo da propustite, a to je saradnja sa veoma uticajnom osobom.

Većina Strelčevi nakon 22. oktobra  mogli da se povuku, okrenui starim poslovima ili da obnove neku saradnju  sa Škorpijom ili Ovnom. Krajem oktobra  Venera donosi javna priznanja, finansijski procvat i nove saradnike.

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

LJUBAV

Saturn, vladar vašeg znaka, je krajem septembra krenuo napred, a i vi ste zajedno sa njim rešili da krenete u svetliju budućnost. Vreme je da raskrstite sa prošlošću, ali i da ostavite nesuglasice sa partnerom iza sebe.

Tokom oktobra meseca imaćete priliku da učvrstite vaš odnos, posebno od 11. oktobra, kada je moguće i pokretanje nekog ozbiljnijeg pitanja poput braka ili zajedničkog života.

Slobodni Jarčevi ulaze u fazu, u kojoj će izlaziti više nego obično i sad kad je jedan veliki deo tereta spao sa vas, bićete mnogo spremniji za novu ljubav. U krugu prijatelja, ili na nekom grupnom okupljanju, srećete nekog ko je spreman da se posveti jednako kao I vi. Iako od 12.do 20. oktobra možda ova osoba bude delovala izuzetno komplikovano, biće prilično zanimljivo upustiti se u nešto bez kočnica.

POSAO I FINANSIJE 

Merkur  i Neptun u dobrim aspektima na vaše polje timskog rada  znaka nakon 4. oktobra doneće vam pozitivna dešavanja na  poslu, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata.

Jupiter je već skoro godinu dana u vašem polju inostranstva, a u oktobru će prilično jako delovati, pa su moguća poslovna putovanja, dobra saradnja sa inostranstvom ili ponuda za rad u stranoj firmi ili u drugom gradu.

Oko 10. oktobra dešava se za vas još jedna lepa promena. Planeta finansija Venera  iako će pokrenuti pitanja troškova, ali i dugova  i ulaganja preći će u znak Škorpije, pa ukoliko ste pametno iskoristili ovaj tranzit kroz Vagu u prethodnom periodu i naučili da balansirate, sada ćete svoj stečeni novac moći pametno da ulažete dalje.

U drugoj polovini oktobra mnogima od vas moguće je  potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Imaćete punu podršku nadređenih, posebno ukoliko je reč o Vodoliji ili Jarcu.

VODOLIJA 

Pixabay.com

LJUBAV

Prijaće vam energija Venere iz lagane Vage početkom oktobra,posebno ukoliko ste krajem septembra shvatili da u vašu vezu ipak treba ulagati.

Slobodne Vodolije biće prilično uzdrmane energijom Venere iz Škorpije od 10. oktobra, jer će se u vama uzburkati strasti. Ukoliko ste slobodni, preko posla, ili u nekoj radnoj atmosferi, mogli biste da iz saradnje uđete u vezu sa atraktivnom osobom. Neki od vas odlučiće se na kraće putovanje na kom bi mogli da sretnu osobu koja je sličnog temperamenta i slobodnog duha kao i vi.

Zauzetim Vodolijama jaka energija iz Škorpije neće mnogo odgovarati jer će u postojećim vezama, posebno u periodu od 15.do 24. stvarati veliki pritisak i sumnje. Mlad mesec oko 27. oktobra doneće razrešenje neke situacije, ali uz malo više ozbiljnog razgovora.

POSAO I FINANSIJE 

Poslu uglavnom pristupate sa lakoćom, a u prethodnom periodu mogli ste doživeti veliki uspeh, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslovima.

Početkom oktobra, tranzit Venere  i Merkura kroz znak Škorpije i vašeg polja karijere, učiniće da većinu posla odradite detaljno, besprekorno i sa velikom ambicijom, posebno ukoliko se bavite administracijom ili posao obavljate preko kompjutera.

Sredina oktobra i aspekti Venere i Neptuna  iz vašeg polja finansija označiće početak perioda u kojem će vaš fokus biti, pre svega, na stabilizaciji poslovnog segmenta, ali i na velikoj zaradi.

Mars iz znaka nestabilne  Vage tokom oktobra može vam doneti prekid nekih saradnji sa Strelcem ili Škorpijom. Ovo će se pokazati kao idealan potez, jer vam ubrzo sledi lepa promena i nova saradnja.

RIBE 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

LJUBAV

Možda pomalo konfuzni ulazite u oktobar i čini se da negde ne znate šta želite. Venera iz polja karme i strasti donosi sudbinske obrte do 10. oktobra. Ukoliko ste u lošoj vezi možda se oko punog meseca 13. oktobra odlučite na neke radikalnije promene.

Venera i Merkur iz Škorpije donose vam olakšanje s jedne strane, a sa druge posebno u periodu od 16. do 26. oktobra i gubljenje u nekim iluzijama, ali i mogućnost velike fatalne ljubavi, posebno ukoliko ste slobodni.

Noćni izlasci, ali i srljanje u zabranjene veze vrlo su moguće u ovom periodu. Bićete na neki način i izuzetno intuitivni tokom oktobra, pa bi bilo dobro da sve odluke donesete sami, bez da preterano slušate loše, tudje savete.

Zauzete Ribe imaće utisak da u  njihovom odnosu ima mnogo više ljubavi i verovatno je da ćete poželeti da održite tu energiju, pa bi bilo dobro da sa partnerom u periodu od 17. do 27. otputujete, ili se izdvojite na neki način od okoline, koja često ume da vam remeti odnos.

POSAO I FINANSIJE 

Početak oktobra  najavljuje tenziju, posebno u partnerskim poslovnim varijantama, jer će verovatno vaši partneri ili saradnici pogrešno shvatiti vaše želje i poslovne poteze, a mogući su i sukobi interesa ili sporovi oko zajedničkih finansija!

Dobre vesti su da vas od 6. decembra očekuje bolja energija, a konflikti među saradnicima ili sa nadređenima će splasnuti, iako ćete i dalje biti veoma direktni u komunikaciji. Izuzetno povoljan period za sve Ribe koji se bave umetnošću  ali i finansijama, rizičnim poslovima.

Inspiracije vam neće manjkati.

Bilo bi dobro da, ukoliko radite timski, obratite pažnju od 10. do 13. oktobra  na moguće pogrešne informacije od strane kolega ili saradnika, a tada bi trebalo da budete na oprezu i kada je reč o potpisivanju važnih ugovora, ali i  u vezi sa finansijskim ulaganjima. Finansijska situacija biće mnogo povoljnija u periodu od 17. do 28. oktobra.

U tom periodu izvesna je i veoma dobra prilika za rad u inostranstvu, ili saradnju sa strancima, ali i neko ključno rešavanje pitanja edukacije.