HOROSKOP ZA ONE KOJI SU U BRAKU: Evo šta sve otkriva DATUM vašeg venčanja

Partnerima u braku pod znakom Ovna uvek je dinamično i u životu neće imati previše dosadnih dana. Partneri u vezi pod okriljem blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks.

Vencanje
Pixabay.com

Pronađite datum pod kojim ste se venčali u okviru jednog od horoskopskih znakova. To će vam pokazati pod kojim znakom ste sklopili brak, koje su njegove karakteristike i šta možete da očekujete.

Ovan 21.3 – 20.4.

Partnerima u braku pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svom životu. Među njima uvek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rešavaju vatrenim seksom. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju da reše sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski.

Bik 21.4 – 20.5.

Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri venčani pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome preteruju, i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu.

Blizanci 21.5 – 20.6.

Partneri u vezi pod okriljem blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks. Dobri su prijatelji i lepo im je da žive jedno s drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugog.

Rak 21.6 – 22.7.

Ova veza je puna topline, nežnosti i romantike. Partneri su vrlo povezani i oboje žarko žele decu i veliku, srećnu porodicu. Mana njihove veze moglo bi biti to što su nekako zavisni jedno o drugog i baš svugde idu zajedno. Zdravo je za vezu da se partneri ponekad razdvoje i svaki provede malo vremena sa svojim društvom.

Lav 23.7 – 22.8.

Brak započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju da se čas žestoko svađaju, čas strastveno vode ljubav. Ipak, kako god bilo, uvek se drže zajedno i neće pred drugima pokazivati da imaju neke probleme u vezi.

Devica 23.8 – 22.9.

Veza krunisana pod znakom Device je dugovečna i stabilna, a oba partnera uživaju u osećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo očvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su retkost, više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može biti nedostatak strasti.

Venčanje
Pixabay.com

Vaga 23.9 – 22.10.

Ovaj brak prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri veoma paze jedan na drugoga, pokušavaju da udovolje drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama itd. Retko se svađaju, a upravo bi to mogao da bude problem jer među njima može da nedostaje iskrenost, što vodi potiskivanju problema.

Škorpija 23.10 – 22.11.

Među partnerima rođenima pod ovim znakom sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađanja i ljubomornih ispada što ga stavlja na veliko iskušenje. Ukoliko žele da im brak potraje, oboje moraju da pokažu više tolerancije.

Strelac 23.11 – 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju da razumeju jedan drugog. Među njima je puno poverenja tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

Jarac 22.12 – 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnost i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentariše. Partneri u ovom braku morali bi malo da porade na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila..