Horoskop za period od 1. do 7. februara: Jarca čeka poznanstvo preko Interneta, Lav ima BROJNE UDVARAČE

horoskop
Pixabay.com

Pročitajte šta su vam zvezde namenile u periodu od 1. do 7. februara 2016. godine...

 

Ovan

Izuzetno ste zaljubljivi I romantični, očarani malim gestovima i čarobnim trenucima. Bićete puni samopouzdanja I odabraćete osobu koja vam odgovara na više nivoa. Shvatili ste da se posebni I fascinantni ljudi međusobno privlače I razumeju. Uživajte, ali ponekad se ipak, malo spustite na zemlju I uvedite red u svoju svakodnevnicu. Imaćete, vrlo verovatno, problem sa nesanicom. Mučićete se da namestite glavu tako da prigušite bol u predelu vrata koji će se javiti sredinom nedelje. Uzrok bi ste morali potražiti kod lekara.

Bik
 

Povezali ste nespojive članove porodice i uživate u ulozi velikog pomiritelja. Međutim, ko se previše druži sa porodicom, okusi i onu drugu, gorču stranu međuljudskih odnosa. Ako procenite da neke situacije ne možete rešiti, povucite se na vreme. Veliko pomirenje I izvinjenje dugujete I jednom prijatelju. Na poslu imate više sreće nego inače, ali to nije slučajno. Sada ćete ubirati zaslužene plodove svog truda, U ljubavi ste skloni bojažljivosti I time zbunjujete potencijalne udvarače. Zapravo, vas zanima samo jedan od njih, ali se plašite da otkrijete svoja osećanja.

Blizanci

Bićete dominantni u debati, pa vam šef ne može ništa odbiti – zato pazite šta tražite! Sigurni u stabilnu poslovnu budućnost, možete se opušteno okrenuti emotivnim pitanjima na koja niste dobili odgovor I pogledati na stvari iz potpuno drugačijeg ugla. Shvatićete kako su neke vaše brige zapravo komične, a većina ih je jednostavno nestala. Tako bezbrižni, samo bi još trebalo da odaberete novi smer kojim ćete krenuti. Čuvajte se naglih pokreta. Jer, može doći do neprijatnosti, što može uticati na kvalitet vašeg života.

Rak
 

Napokon ste u svom element. Dobićete svoj najdraži poslovni zadatak, povezivanje I umrežavanje saradnika I prezentaciju novog projekta. Ništa vam neće biti teško I često ćete uhvatiti sebe kako razmenjujete poruke u gluvo doba noći. Šef će vas obožavati, a saradnici će se otimati za vašu pomoć. Partnera ćete očarati trudom da ga zabavite I nasmejete, što će vas dublje povezati I izgladiti stare razmirice. Nijedan signal koji vam organizam šalje ne treba olako shvatiti. Takođe ne treba ni paničiti. Budite realni I vodite računa o sebi!

NISTE NI SVESNI TOGA, ali vaš horoskopski znak jednom osobinom ODBIJA SUPROTNI POL

Lav
 

Oborićete s nogu sve poslovne saradnike fantastičnim kreativnim idejama. Odisaćete nepokolebljivim samopouzdanjem. Bićete šarmantni I nepobedivi I to ne samo na poslu. U ljubavi ćete ponuditi ono što dobijaju samo neki – velikodušnost. Razumevanje vas čini boljom osobom I to je trenutak koji ne smete da propustite. Svojim dobrim raspoloženjem ćete inspirisati porodicu I prijatelje. Slobodni Lavovi će zračiti posebnom energijom I privlačiće brojne udvarače. Izaberite najboljeg – taj luksuz možete sebi da dozvolite.

Devica

Uspeli ste da otkrijete da je svet intuicije zapravo skup logičnih zaključaka na višem nivou. Poput iskusnog vodiča, vodićete međuljudske odnose prema najboljem mogućem rešenju. Više se ne bojite nepoznatog, jer osećate kako se u vama kriju svi odgovori na komplikovana životna pitanja. Naravno, najveću predanost I intuiciju pokazaćete u finansijskim izazovima.Vaš imuni sistem je poprilično oslabio. Bićete primorani da bar jedan dan provedete u krevetu. To vam može teško pasti, jer niste navikli da ništa ne radite.

Vaga
 

Vaš tvrdoglavi optimizam u svakoj situaciji nekada zaista upali I često otvara puteve koji su drugima neprohodni.Donećete pozitivnu energiju u komplikovanim poslovnim I emotivnim situacijama, a samim tim ih I rešiti. Tražićete strategije za rešavanje problema I izbegavaćete suvišne analize na temu kako je do problema uopšte došlo. U ljubavi ste na osetljivom terenu. Osluškujte kakav utisak ostavljate! Generalno, ova nedelja je vrlo povoljna za obnavljanje energije I jačanje imunog sistema. Mogući su problem sa varenjem.

Škorpija
 

Mnoge zavidne oči vas prate! Postigli ste veliki uspeh, uz mnogo truda I muke, a odavde put vodi samo još u veće visine. U sebi razmišljate o tome koji je najbolji način za dalje razvijanje vaših sposobnosti, a u odvažnim trenucima planiraćete pokretanje samostalnog projekta. Bićete natprosečno osetljivi na romantiku I uživati u pažnji I ljubavi. Pazite gde hodate, pogotovo noću I na neosvetljenim mestima. Nemojte žuriti, idite polako. Postoji mogućnost da ćete se spotaći I povrediti. Biće nezgodno ukoliko povredite kolena.

Strelac
 

Iako niste navikli na vodeću poziciju i donošenje odluka, vaša poslovna sredina vas doživljava kao osobu koju treba pratiti. Vaša tajna poslovna sposobnost je spajanje nespojivih karaktera i načina rada u mehanizam koji nekim čudom dobro funkcioniše. Preuzmite odgovornost koja vam se nudi. Nećete moći da zamaskirate svoj šarm, obožavatelji će vas pratiti gde god da krenete. Privućiće vas neko potpuni različit od vas. Pripazite na respiratorne organe, koji su u ovoj nedelji podložni raznim oblicima infekcija.

Jarac
 

Već ćete na samom početku nedelje uspeti da obezbedite sebi profitabilan posao ili da toliko učvrstite svoje pozicije ,pa će vam praktično kraj nedelje ostati da uživate u plodovima svojih dostignuća, obavljajući samo neophodne kontakte s poslovnim saradnicima. Očekujte veliku aktivnost na kratkim putovanjima I mnogo komunikacije putem interneta. U emotivno – partnerskim odnosima malo će se toga dešavati, dok će slobodni Jarčevi biti u fazi prolaznih avantura, nezaintersovani za uspostavljanje stabilnih veza.

Zašto SLEPO VERUJEMO U HOROSKOP i kako baš time od astrologije pravimo ‘ŠALU’?

Vodolija
 

Imate veliku mogućnost za sticanje određene vrste popularnosti. To može biti I u okviru radnog mesta ili firme u kojoj radite, ali će neki pripadnici ovog znaka ostvariti medijsku I javnu popularnost i uspeti da promovišu sebe na najbolji način. One prilike koje propustite tokom prvih dana nedelje, nadoknadićete u drugim danima. S partnerom može biti nesuglasica samo početkom nedelje, dok je slobodnim Vodolijama zagarantovan dobar provod, druženje I uživanje. Vašem duhu je potreban mir, jer je vasa priroda predugo rastrzana između želja I mogućnosti.

Ribe

Početak nedelje za vas može biti lep, jer ste već navikli na užurbanost I tenzije na poslu, a nove prilike ćete na lakši način dočekati raširenih ruku. Može doći do pojave nekog značajnog muškarca u vašem poslovnom okruženju. Teško je da ćete do kraja nedelje ostati usamljeni, budući da su vaši kvalitetei šarm, elokvencija, elegancija. Iako je to atipično za vas, u ovom nedelji su vam osetljive kosti, kičma I uopšte skeletni sistem. Naravno, najugroženije su one Ribe koje se bave sportskim aktivnostima. Mogućnost povreda je posebno naglašena sredinom nedelje.

Izvor: Astrousluge.com, astrolog Dubravka Marković