Horoskop za ponedeljak, 14. avgust

Horoskop
Pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

 

OVAN

Karijera: Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. 

Ljubav: Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na Vaše raspoloženje. Trenutno Vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.

Zdravlje: Dobro se osećate već danima, i taj “trend” se nastavlja.

BIK 

Karijera: Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine. 

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, dokle god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.

Zdravlje: Provodite više vremena na svežem vazduhu.

BLIZANCI

Karijera: Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne dozvolite sebi nikakve konflikte danas.

Ljubav: Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između Vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.

Zdravlje: Zašto ste nervozni? 

RAK 

Karijera: Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva. 

Ljubav: Raduju Vas novi događaji koji Vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor. 

Zdravlje: Bez većih problema. Solidno se osećate.

LAV

 

Karijera: Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve. 

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

Zdravlje: Počnite da vežbate, vreme je!

 

DEVICA 

Karijera: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.

Ljubav: Pratite svoj “unutrašnji glas” ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje određene dileme, Vaše srce će napraviti dobar izbor. 

Zdravlje: Konzumirajte obilnije obroke, izgladnjivanje nije dobro.

VAGA 

Karijera: Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.

Ljubav:  Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete što dodatno utiče na Vasu sumnjičavost ili na neraspoloženje.

Zdravlje:  Moguća zubobolja.

ŠKORPIJA

Karijera: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. 

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.

Zdravlje: Nađite način da se opustite.

STRELAC

Karijera: Nove događaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju. 

Ljubav: Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom. 

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC  

Karijera: Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti ovih dana. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

VODOLIJA

Karijera: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet. 

Ljubav: Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja. Pripazite se da ne upadnete u bespotrebne rasprave sa partnerom, ili prijateljima, danas!

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

RIBE 

Karijera: Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vaše raspoloženje. 

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

Zdravlje: Napeti ste.