Horoskop za ponedeljak, 30. januar

Horoskop
Pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde za danas spremile.

 

OVAN 

Karijera: Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovno-finansijski promašaj. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama, budite umereniji u svojim očekivanjima prema saradnicima.

Ljubav: Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru.

Zdravlje: Bavite se sportom, izbegavajte svađu!

BIK

Karijera: Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosledni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje, koji mogu da vas kompromituju u društvu saradnika ili prijatelja.

Ljubav: Partner insistira na nekim zajedničkim promenama, morate imati dovoljno razumevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama, jasno Vam je da ne možete promeniti nečiju odluku.

Zdravlje Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite.

BLIZANCI 

Karijera: Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak, stoga delujete užurbano pred saradnicima. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet.

Ljubav: Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim dogadjajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nervozu lečite aktivnim odmorom i sportom.

 

RAK 

Karijera: Nalazite se pred novim poslovno-finansijskim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite odredjeni rizik. Dobro procenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove, ponekad velike želje ne mogu da se ostvare na lak način.

Ljubav: Priželjkujete više interesantnih dogadjaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate odredjene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namere.

Zdravlje: Savetuje se umerenost u porocima.

 

LAV  

Karijera: Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osetite sigurnost, pre nego što prihvatite nečiju ponudu.

Ljubav: Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.

Zdravlje: Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

DEVICA

Karijera: Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim postupcima ili rezultatima. Prihvatite dvosmerni saradnički odnos, ali ne po svaku cenu.

Ljubav: Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti u idejama i odlučni svojim u namerama.

Zdravlje: Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

VAGA 

Karijera: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Stoga, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata.

Ljubav: Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.

Zdravlje: Premor je posledica proteklog napornog perioda, pa je odluka da se odmorite ispravna. Ništa vam nije potrebnije od mira. Imaćete ga, samo ako isključite telefon.

 

ŠKORPIJA

Karijera: Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Važno je da korektno ispunite svoj deo obaveza.

Ljubav: Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se, ako precenite svoje mogućnosti ili neka ograničenja.

Zdravlje: Okrenite se knjizi i onim stvarima koje relaksiraju, sportu na primer. Ne dozvolite da lenjost pobedi.

STRELAC 

Karijera: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namere.

Ljubav: Partner ne može da vam dočara, sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

JARAC

Karijera: Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno. Potrebno je da podvučete jasnu crtu, jer nemate dovoljno energije da se angažujete na paralelnim stranama.

Ljubav: Imate utisak da voljena osoba ne razume vaše namere. Svako od vas je „priča za sebe”, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.

Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

VODOLIJA

Karijera: Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da vam poverava svoje misli ili neke planove. Budite dovoljno strpljivi i taktični, pre ili kasnije shvatićete na koji način možete da rešite problem koji imate.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

RIBE 

Karijera: Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere nemojte očekivati nemoguće rešenje, već zatražite nečije dodatno razumevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne.

Ljubav: Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosecaj. Izbegavajte neumerenost.

Zdravlje: Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.