Horoskop za sledeću nedelju: Zašto su device tužne, a Blizanci bolje da ćute?

Pred nama je nedelja u kojoj će Škorpije naći društveni mir; Strelčevi staviti tačku na započeto; Lavovi će se možda malo smoriti, ali će Bikovi započeti novo poglavlje u životu. Kako ste vi "prošli" s ovim nedeljnim horoskopom?

 

Ovan

Iako je potrebno vreme za akciju, vi ste spremni. Pošto podršku tražite od ljudi koji nisu spremni da vam je daju, po običaju se nervirate. Pripremite se na izvesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i razmirice sa saradnicima. Morate biti strpljiviji i mudriji, da ne biste naseli na provokacije sa strane.

Bik

Zahvaljujući mudrim potezima započinjete nov životni ciklus, stavljajući tačku na sve kikseve iz prethodnog perioda. Donosite izuzetno važnu odluku. Ukoliko imate problema sa stomakom, verovatno se radi o nekontrolisanoj i nekvalitetnoj ishrani.

Blizanci

Vodite računa o rečima, jer zbog njih možete doći u nezgodnu situaciju. Ako već ne možete da ćutite, bar izbrojte u sebi do deset pre nego što nešto kažete. Nestrpljivi ste, pa povlačite pogrešne poteze u vezi sa voljenom osobom. Situacija zahteva mudrost i toleranciju, prvenstveno sa vaše strane.

Rak

Plaši vas saznanje da se nalazite pred značajnim promenama, što je normalno. Inspiraciju nalazite u kreativnom radu. Završavate započete poslove. Zadovoljni ste učinjenim, a i novca će biti, što je podjednako važno. Zbog posla ćete morati negde da otputujete. Volite putovanja, pa ćete spojiti korisno sa lepim.

Lav

Ne sijate kao inače. Izluđuje vas malaksalost i tromost organizma. Ali, šta da se radi? Mogući su zdravstveni problemi u vezi sa organima za varenje. Slatkiši su vaš veliki neprijatelj naredne nedelje, a i prehlada vreba. Savet je da radite stvari koje vam idu od ruke.

Devica

Preosetljivi ste i tužni. Zašto? Možda predosećate rasplet događaja koji vam ne ide u prilog. Posebno se plašite da ne izgubite ljubav, jer se emocije polako stišavaju. Preterujete. Iz straha da ne izgubite voljeno biće, još ga čvršće držite u zagrljaju. Prijaju vam konkretni dokazi ljubavi, a ne prazne reči.

Vaga

Potreban vam je predah, da biste se odmorili, oporavili i energetski ojačali. Odlazak u prirodu je prava stvar. Ukoliko okolnosti dozvoljavaju kraći odmor, ne oklevajte. Ako ne učestvujete u konkretnom poslovnom projektu, razmišljanja o tome su više nego realna. Napokon ste našli način da ostvarite siguran izvor prihoda.

Škorpija

Najzad nađoste ono što vam je bilo neophodno – duševni mir. U očekivanju da vam drugi u tome pomognu, shvatili ste da morate sami da rešiti svoje probleme. Sa blažim stomačnim tegobama pomoći će vam dijetalna ishrana. Ne budite tvrdoglavi, jer time ništa ne postižete.

Strelac

Završavate započete poslove i stavljate tačku. Okolina će vas obradovati podrškom, priznanjem i javnom nagradom za trud. U situaciji ste kada ne treba ništa odlagati! Površni ljubavni susreti po pravilu dovode do još površnijih seksualnih kontakata. Čemu to vodi? Morate da se zapitate gde grešite i pokušate da spasite vezu koju imate.

Jarac

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može da vam pokvari dobro raspoloženje. Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Sve vas nervira. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. Iako ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se.

Vodolija

Ovih dana se ponašate u svom stilu – dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Nekonvencionalni ste i originalni. Mogući su strahovi, razočaranja i depresivno ponašanje. To prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Tako i treba.

Ribe

Previše očekujete. Ukoliko se budete loše proveli, ne očajavajte. Pošto je vaš emotivni život doživeo kulminaciju, i to prijatnu, ništa ne menjajte. Samo se opustite i uživajte. Ali, ako vam prijatelji kažu da ste komplikovani i tvrdoglavi, razmislite da li u tome ima istine.