HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan znak se konstantno VRAĆA U PROŠLOST – Vreme je za velike PROMENE!

Vikend odluka.

Priroda
Pixabay.com

OVAN

Pilično vodite računa o svojoj ishrani, pronašli ste pravu disciplinu i držite se toga. Situacija u domu sa bračnim partnerom, ali i u emotivnim vezama – od vikenda kreće da se popravlja. Uspećete da se uklopite i lakše pronađete zajednički jezik.

BIK

Nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku. Možda će biti fino da malo zajednički evocirate uspomene… Na poslu onako, nit smrdi nit miriše.

BLIZANCI

Slobodni Blizanci će poželeti da se vrate ljubavi koja ih strpljivo čeka. Neko će se vratiti osobi iz prošlosti, a neko će se pomalo umoriti od lutanja i provoda i poželeti da ostvari jednu stabilniju ljubavnu priču…

RAK

Prijatno ćete biti iznenađeni nekim razgovorima, komentarima, ponudama. Možda dolaze kasnije nego što ste ih očekivali, ali ipak dolaze, zar ne? Neki višak novca ili priliv koji nikako ne očekujete – stiže do vas.

LAV

Slobodni – jedan susret, pod okriljem noći, sa osobom koja vam je već poodavno „zapala za oko“ učiniće da procvetate…. Osećate se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

DEVICA
Pred vama je još jedan vikend koji će proći prilično mirno. Nikakva posebna dešavanja neće uzdrmati vašu svakodnevicu sa emotivnim partnerom. Mada ukoliko ne napravite neki zajednički iskorak – možda put ili izlazak sa prijateljima – neće biti ni pozitivnih pomaka.
VAGA
Neke dobre informacije, povoljne vesti – stižu do vas ovog vikenda. Prilika da na pravi način rešite nešto što je bilo u zastoju ili oko čega ste se dosta angažovali u prethodnom periodu.
ŠKORPIJA
Konačno ste u skladu sami sa sobom. ili ste na novom režimu ishrane ili ste pronašli ono što vam zaista prija i čini da se osećate u isto vreme lagano, ali i poletno i puni energije.

STRELAC

Umete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije.

JARAC

Srešćete staru simpatiju i ukazaće vam se mogućnost da nastavite gde ste stali i to će vam imponovati. Romansa ponovo kuca na vaša vrata!

VODOLIJA

Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća, ali vi ste neodlučni po pitanju odgovora.

RIBE

Ljubomorni ste i mislite da partner nešto krije od vas. Ne donosite nagle odluke i rešite problem razgovorom. Počnite dobrom jutarnjom kafom. Ipak je vikend i vreme je odmora.