HOROSKOP ZA VIKEND: Vreme je za odmor i uživanje, a pripadnici jednog znaka treba da se OTKAČE I LUDUJU

devojačko veče
Foter/

Zvezde umeju da budu čudesno dobre, ali i zlokobne... Evo šta su vam spremile za ovaj vikend.

 

Konačno je petak i većinu čeka dva dana odmora… evo šta horoskop kaže, kako je najbolje da ih provedete!

Ovan

Uvek postoji i ružniji deo stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rešavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu! Ovaj vikend je pravo vreme da rešite nesuglasice bilo sa prijateljima ili sa svojim partnerom. Iskren razgovor će svakako pomoći.

Bik

Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi. Ako odigrate prave karte biće ovo vikend za pamćenje!

Blizanci

Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Ovo vam je vikend za opuštanje! Izađite, nađite se sa društvom i uživajte. To će vam napuniti baterije pred početak nove radne nedelje.

Rak

Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu. Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema njoj i neka za vas ovo bude vikend ljubavi.

Lav

Počnite sa rekreacijom konačno! Zapustili ste se, a zdravlje će vam trpeti. Zato pravac park ili teretana i slobodne dane iskoristite da se vratite u formu.

Devica

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Odbacite ljude koji vam smetaju i crpe vam energiju.

Vaga

Zdravlje vas služi,ali vodite računa da tako i ostane. Možda je najbolje da ovaj vikend provedete kod kuće i jednostavno se odmarate uz dobru knjigu ili neki film.

Škorpija

Potreban vam je kraći predah. Umor vas stiže. Iskoristite slobodne dane i odmarajte! Ovo nije vreme za ludovanja i noćni provod.

Strelac

Odlično se osećate! Iskoristite to, izađite i dobro se provedite! Otkačite se i ludujte! Prijaće vam!

Jarac

Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Ako u ovome uspete provešćete vikend divno, u znaku ljubavi.

Vodolija

Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere čak iako su one iskrene. Smirite se i pustite da stvari idu svojim tokom.

Ribe

Okupite prijatelje, napravite kućnu zabavu. Prijaće i vama i njima!loading...