Svako je drugačiji: Ovako se ponašaju zaljubljeni horoskopski znaci

prevara
pixabay.com

Na mukama si - ne znaš da li je određena osoba zaljubljena u tebe ili ne? Evo kako ćeš to da otkriješ...

 

OVAN

Zaljubljeni Ovan želi da zna sve o osobi u koju se zaljubio. Zato, ako te bombarduje pitanjima u vezi sa tim šta voliš da jedeš, da čitaš, koja ti je omiljena boja… sve ti jasno.

BIK

Zaljubljeni Bik deluje nepoverljivo jer se boji da će bit povređen. Ako odjednom počne da te proučava, stavlja na razne probe i testove, onda je to znak da se radi o zaljubljenosti.

BLIZANCI

Sa njima nema dileme – oni će vam jasno i glasno reći da su se zaljubili. Dakle, ako vam to ne govore, znači da nisu “zacopani”, ili barem nisu još uvek.

RAK

Zaljubljeni rakovi se ponašaju kao deca, glupiraju se, rade sve da vas zasmeju i počinju da se ponašaju posesivno, odmah prave planove za budućnost.

LAV

Zaljubljeni Lav je zverka koja vas neće dati nikome. Odgeldajte na YouTube kako lavica štiti svoje mladunce. Ako se prepoznate (među mladuncima), onda budite sigurni da se jedan lav zaljubio u vas.

DEVICA

Kada su zaljubljeni ponašaju se kao da ih nije briga, kao da uopšte nisu zainteresovani za vas, i tako će biti sve dok im vi ne pokažate da vam je stalo do te veze. A onda… sledi uživancija!

VAGA

Oni su inače neodlučni, ali kada se zaljube onda su još gori! Neće vam svoju zaljubljenost pokazati sve dok ne izvagaju sve “za i protiv” argumente. Dakle, ako ste nestrpljivi, dajte im malo vetra u leđa, pokažite im da vam je stalo.

ŠKORPIJA

Prilaziće vam polako, oprezno, izokola. Gledaće da li vam se, možda, dopada neko drugi, biće ljubomorni i zaštitnički raspoloženi.

STRELAC

Baciće se na vas svim sredstvima: predlagaće zajednička putovanja, razne zabave, vikend izlete, pokušavaće da vas nasmeju na svaki mogući način.

JARAC

Ako Jarac počne da vas zapitkuje u vezi sa vašim planovima za budućnost, znajte da se baš zacopao!

VODOLIJA

Ako Vodolija zbog vas ne ode na posao, zakasni, uzme slobodan dan, onda vam je sve jasno. Takođe, trudiće se da vas zasmeje i bombardovaće vas sms porukama.

RIBE

Ribe ne umeju da sakriju “leptiriče u stomaku”, zato sa njima nema dileme. Ako vama to ne kažu otvoreno, što je malo verovatno, reći će svima iz vaše okoline.