VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Vreli dani donose uzbudljiv emotivni i poslovni život, a u ljubavi će naročito uživati JEDAN ZNAK

astro
pixabay

Vrelo leto je tu,a sa njim stiže i nepredvidivi Jul! Jupiter, planeta sreće i prosperiteta kroz seriju zanimljivih aspekata doneće puno pozitivne energije i novih početaka.

 

Nakon laganog i senzualnog Juna, zvezde vam spremaju nova uzbuđenja, lepršaviju i uzbudljiviju energiju! Jul će mnogima od vas uzburkati kako emotivni, tako i poslovni život.

 

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

mail: [email protected]

Facebook@AstroSpica1

Uživajte u našem horoskopu i obavezno čitajte i podznak!

OVAN

 

LJUBAV
Lagana energija juna meseca stabilizovala je vaš emotivni život!

Povoljni aspekti mogli bi pokrenuti pitanje braka ili zajedničkog života! Jul mesec počeće skupom planeta u vašem astrološkom polju porodice i intime i doneće atmosferu ušuškanosti i sigurnosti.

Najprijatnije ćete se osećati sa svojim stalnim partnerom, a on će vam uzvratiti najlepšim ponašanjem.

Ipak, već od 6. jula ulazak Venere u lepršavi znak Blizanaca probudiće vašu vragolastu prirodu. Nemojte rizikovati vašu ljubav i umesto površnih kombinacija, sredinom meseca otputujte sa partnerom!

Slobodni Ovnovi, pod uticajem punog meseca oko 8. jula, mogu se vratiti u emotivnu prošlost ili sresti staru ljubav! Ukoliko je o Blizancima, Raku ili Lavu reč, možda je ovo sudbinski trenutak da proverite još jednom svoje uspavane emocije!

Sredinom i krajem meseca, pod uticajem Venere, opsedaće vas mnogi pozivima i porukama tako da ćete moći da birate! Oko 20. jula izabraćete ono što je najbolje za vas!

POSAO I FINANSIJE 
Većinu meseca jula posao ćete raditi bez velike presije!

Tranzit Venere, kroz polje novca, do sredine jula doneće vam stabilnu finansijsku situaciju. Ukoliko imate svoj biznis ili ste zaposleni u oblasti komunikacije i transporta, između 14. i 27. jula uživaćete u novoj saradnji sa Blizancem ili Vagom, ali i u lepoj zaradi i dobroj poslovnoj komunikaciji sa kolegama. Druga polovina jula oslobodiće sve kočnice pa su mogući i veći troškovi, a ukoliko je o putovanjima reč, ne žalite ni dinar. Krajem meseca, oko 27. jula, lep aspekt Venere iz vašeg polja komunikacije i Urana, donosi novu poslovnu ponudu koju nikako ne bi trebalo da odbijete!

BIK

 

LJUBAV

Jun je bio vaš mesec!

Venera iz vašeg znaka vas je prolepšala, donela stabilnost, a taj osećaj harmonije pratiće vas sve do 7. jula! Bikovi u stabilnim vezama oko 15. jula mogu očekivati lepu vest od partnera i ponudu o kojoj dugo maštaju! Ukoliko je reč o Vagi, Devici ili Jarcu – znajte da je to ono pravo! Zauzetim Bikovima tranzit Marsa do 20. jula doneće lepu komunikaciju sa partnerom i povratak starih emocija. Obavezno što više šetajte pored vode, jer vas tamo čekaju nezaboravni trenuci.

Slobodni Bikovi, pod uticajem Marsa, zračiće energijom kojoj neće odoleti jedan Blizanac, Strelac ili Škorpija! Krajem meseca doživećete veliku emotivnu promenu i  ljubav o kojoj ste maštali.

POSAO I FINANSIJE 

Vas novac hoće pa hoće, a u julu mesecu bićete prosto magnet za novac!

Pozitivni aspekti Venere iz vašeg polja finansija, ali i Jupitera iz polja posla, između 13. i 22. jula donose veliko poslovno napredovanje! Imaćete dobitke kroz partnerstvo, potpisivanje novog važnog ugovora, ali i sasvim novu poslovnu energiju!

Nova poslovna ponuda je sigurna, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za finansije, marketing ili estetiku nizaće se pozitivne prilike i saradnje. Verujte svom instinktu i birajte samo najbolje za sebe. Krajem meseca od Ovna ili Vodolije stižu lepe vesti o uspehu jednog vašeg projekta, ali i još jedna nova ponuda. Bravo!

BLIZANCI 

 

LJUBAV 

Iznenađujuće miran jun mogao vam je doneti manjak entuzijazma, ali i dosadu sa stalnim partnerom.

Početkom jula pun mesec iz polja karme doneće malo akcije i turbulencije u vaš ljubavni život! Nekima od vas može vratiti onog koga ste odavno preboleli! Prijaće vam da provocirate partnera i kroz sitne igrice unesete promene u vezu. Pazite da ne preterate i krajem jula oterate jednog Ovna, Strelca ili Raka iz vašeg života.

Slobodne Blizance Venera iz vašeg znaka učiniće vas lepšim i privlačnijim nego inače, pa u skladu sa tim očekujte rađanje novih simpatija! Između 19. i 24. jula stiže nova ljubav, a sa njom i nova uzbuđenja!

POSAO I FINANSIJE

Moguće je da ste u prethodnom periodu bili pomalo nesigurni u vezi sa vašim privatnim poslom, ali i u vezi sa odnosom sa nadređenima!

Tranzit Venere, planete novca, kroz vaš znak doneće vam mnogo više zarade, ali i zanimljivih saradnji, posebno posle 10. jula! Pun mesec, iz vašeg astrološkog polja zaduženja, ali i tuđeg novca rešiće neka dugovanja! Moguće je i da ćete oko 10. jula dobiti neočekivani novac od jednog Jarca, Raka ili Vodolije.

Lep aspekt Venere iz vašeg polja sreće i kreativnosti, svim Blizancima koji se bave trgovinom i poslovima vezanim za nove tehnologije doneće ključnu saradnju i sklapanje novog partnerskog odnosa! Finansijska situacija tokom čitavog jula biće na zavidnom nivou, a između 15. i 20. mogući su i dobici preko igara na sreću. Uživajte u blagostanju!

 

RAK

 

LJUBAV

U jul mesec ulazite odlučniji nego ikada u nameri da osvojite jednu Ribu, Vodoliju ili Bika!

Slobodnim Rakovima od sredine meseca Venera donosi tajne susrete, ali i jake emocije prema nekom ko je zauzet! Zabranjeno voće je slatko, ali ne zadovoljavajte se mrvicama! Sačekajte kraj jula kada vas očekuju mnogo lepše emotivne prilike! Mars iz vašeg polja ličnosti sve do 20. jula donosiće vam mnogo energije i inicijative, pa ljubavne akcije neće izostati.

Pun mesec iz vašeg polja odnosa, oko 8. jula donosi vam idealan trenutak da dovedete vezu na viši nivo, ali i da premostite zajedno sa partnerom sve razlike i nesuglasice! Venera iz vašeg polja tajni od 18. jula učiniće vas mistrioznijim nego inače, pa ukoliko je vaš partner Jarac, Škorpija ili Devica mogao bi da posumnja u vašu vernost! Iskoristite povoljne aspekte Venere i Urana i oko 22. jula mu pokažite koliko vam je stalo – nećete zažaliti!

POSAO I FINANSIJE
Početak jula biće idealan da inicirate novu saradnju ili projekat, a ukoliko sarađujete sa strancima ili radite u velikom kolektivu očekuje vas mnogo lepih prilika između 5. i 16. jula. Jupiter će vam doneti finansijsku pomoć člana porodice, ali i uspeh u projektu na kojem dugo radite! Pun mesec iz polja partnerstva može doneti neku staru saradnju, a nekima i povratak na stari posao! Iako volite finansijsku sigurnost, sada je bolje da pružite priliku novim saradnjama.

Krajem meseca Venera vam može doneti razgovor o povišici u tajnosti, ali i poslovna putovanja ili zaradu i sklapanje saradnje na putu.

LAV

 

LJUBAV

Ljubav bez koje ne možete da živite do 10. jula mogla bi da vam donese nemire i uzbuđenja u život!

Neko ko vas već dugo fascininira, oko punog meseca, između 8. i 11. jula, mogao bi vam se javiti i uzburkati misli! Ukoliko je reč o Devici, Strelcu ili Vagi, prihvatite poziv i ulepšajte sebi ovo leto! Većina slobodnih Lavova uživaće čitav jul, a što je najlepše, uz vibracije Venere iz vašeg polja druženja i zabave bićete u centru svih važnih dešavanja! Posebno između 19. i 23. jula dolazi vaših pet minuta – iskoristite ovu energiju i uzmite najbolje za sebe!

Krajem meseca izbegnite nekog iz prošlosti! Ništa novo tu nećete naći. Zauzeti Lavovi mogu zapostaviti partnera zbog brojnih poslovnih dešavanja, ali već od 12. jula gungula na poslu se stišava, pa ćete konačno moći zajedno da se opustite! Kraj meseca rezervisan je za putovanja, za lepe planove, ponude, ali i za početak zajedničkog života!

POSAO I FINANSIJE

Energične i ambiciozne Lavove čeka jul pun fantastičnih poslovnih prilika!

Ukoliko ne odreagujete na pun mesec iz vašeg polja posla i izbegnete konflikte sa nadređenima, posle 9. jula očekuje vas veliko napredovanje i finansijski procvat! Venera iz znaka Blizanaca većini Lavova doneće veliki uspeh u javnosti, priznanja od strane kolega i nadređenih tokom čitavog jula! Od 15. do 29. jula, pod utucajem lepih aspekata Venere i Jupitera, planete sreće doživeće procvat, posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za pravo, estetiku ili radite u oblasti trgovine!

Očekujte lepe promene i ponudu za veliki projekat od Ovna, Bika ili Raka! Ne marite za sitne troškove. Uživajte jer vam u julu stiže nagrada za veliki trud!

DEVICA

 

LJUBAV
Prilično sigurni u sebe, ali i u partnera, dočekujete jul!

Do sredine jula pratiće vas stabilna ljubavna priča, a mogući su i veliki planovi i želje u vezi sa vašom i partnerovom budućnosti. Oko punog meseca, 9. jula, bićete pomalo rastrzani između partnerovih želja i vaših obaveza, pa je moguće da se on u nekom momentu oseti zapostavljeno. Ipak, ulazak Venere u laganiji znak Blizanaca doneće razbijanje svih tenzija i već između 13. i 17. jula rešićete “probleme u raju”.

Slobodne Device tranzit Marsa i Sunca kroz njihovo polje druženja učiniće vas punim energije, ali i doneti  vam zanimljive izlaske pa i mešanje ljubavi i prijateljstva! Krajem meseca prelazak Marsa u polje tajni može doneti i neke skrivene želje, ali i susrete sa Lavom, Bikom ili Ribom.

POSAO I FINANSIJE

Kao velike detaljiste i perfekcioniste većinu Devica u julu očekuje period nagrada za sav prethodni trud i rad!

Već početkom jula uživaćete u manjoj poslovnoj tenziji i laganom tempu. Venera će se od 9. jula potruditi za veliko napredovanje u karijeri i za velika priznanja! Ukoliko radite dva posla ili ste angažovani na poslovima vezanim za medije, komunikaciju ili administraciju, očekujte period velikog uspeha bez mnogo truda!

Između 16. i 27. jula od Raka ili Ovna stiže lepa vest o velikom uspehu vašeg projekta, ali i nova ponuda koja donosi veću zaradu! Uran iz vašeg polja karme vas zove da prihvatite promene!

VAGA

 

LJUBAV

Pune entuzijazma i pozitivne energije vage takve dočekuju i jul!

Mars i Venera do 9. jula većini slobodnih vaga doneće intenzivne susrete sa Strelcem, Škorpijom ili Bikom! Ova strastvena veza već od 16. jula biće na prvoj prekretnici, pa bi fizičko udaljavanje moglo da definiše vaše emocije! Ukoliko vas razdvoji put ili život u različitim gradovima ne gubite strpljenje – sami znate da se takve emocije ne dešavaju često.

Zauzete Vage u prethodnom periodu mogle bi stabilizovati svoje poljuljane odnose ili prekinuti one iscrpljujuće! Jul mesec, preko vladara vašeg znaka Venere, doneće mnogo lepršaviju energiju! Venera iz Blizanaca tokom čitavog jula doneće vam mnogo flerta, izlazaka, ali i neočekivanih susreta i poziva! Partneru bi mogla zasmetati vaša lepršavost, ali je moguće da će vam prijati ovaj period slobode, pa ćete samim tim i vašoj vezi doneti lepe promene. Samo pazite da ne preterate, posebno između 18. i 26. jula!

POSAO I FINANSIJE

Posao će kod opuštenih Vaga u julu teći baš kao što su zamislile!

Usled većih troškova koje su imale u prethodnom periodu, do 9. jula moguće je da će biti pomalo zabrinute za svoju finansijsku situaciju, ali već nakon punog meseca situacija se menja u njihovu korist. Jupiter u lepim aspektima sa Venerom iz astro polja inostranstva i putovanja, sredinom jula može doneti jedno sudbinsko putovanje na kom možete sklopiti fenommenalnu saradnju sa Bikom ili Blizancem. Između 20. i 26. jula mnoge Vage koje se bave poslovima vezanim za negu, trgovinu ili rade na više projekata uživaće u plodovima svog rada i iznenadnim finansijskim prilivima!

Uživajte u ovoj predivnoj energiji!

ŠKORPIJA

 

LJUBAV

Intenzivne emocije i romantično raspoloženje pratili su vas u prethodnom periodu!

Pun mesec iz vašeg astrološkog polja komunikacije mogao bi između 8. i 10. jula doneti poruku od nekog koga ste davno zaboravili! Zauzetim Škorpijama ova energija prošlosti mogla bi da poremeti mirnu vezu sa Rakom, Bikom ili Ribom! Već od 15. jula zaboravićete na ove izazove i uživati u strastvenim susretima sa partnerom!

Venera iz vašeg polja seksualnosti pobrinuće se da oboje uživate do kraja meseca.

Slobodne Škorpije početkom meseca mogle bi ući u neočekivano lepu vezu sa nekim iz inostranstva, a ulaskom Venere u vaše polje karme već od 9. jula učiniće da poželite da ovaj odnos bude još ozbiljniji. Iskoristite povoljne aspekte i ukoliko je reč o Jarcu, Blizancu ili Devici uživajte u ovoj novoj i lepoj ljubavi! Oko 24. jula odolite izazovu i potisnite ljubomoru koja može narušiti ovaj vredan odnos.

POSAO I FINANSIJE

Do 10. jula mogli biste potpisati novi poslovni ugovor ili uspostaviti saradnju sa starim kolegama i partnerima!

Očekujte poziv od Jarca ili Ribe i između 13. i 18. jula dajte još jednu šansu vašim starim poslovnim dogovorima. Već od 8. jula Venera iz vašeg polja dugova i pozajmica doneće povratak nekog većeg novca koji vam duguju ili veliku zaradu kroz privatne poslove ili poslove u kojima vi vodite glavnu reč!

Očekujte smanjenje neke tenzije ili pritiska koji traje neko vreme i završavanje velikog projekta. Između 16. i 30. jula, pod uticajem fenomenalnih aspekata Jupitera i Venere, dve najsrećnije planete, možete očekivati dogovore u tajnosti u vezi sa saradnjom sa Strelcem ili Rakom, ali i promenu koju dugo očekujete! Ova saradnja doneće Vam poziciju o kojoj maštate.

Idealan period za prekid neke loše ili opterećujuće saradnje biće kraj jula!

 

STRELAC

 

LJUBAV

Vi ste jedni od retkih kojima je pomalo dosadila mirnija energija juna!

Do 8. jula stavićete emocije po strani, a većina zauzetih Strelčeva kriviće partnera za dosadu. Ipak, ulazak Venere u vaše polje partnerstva tokom čitavog jula učiniće vas ponovo zaljubljenim u jednog Lava, Vodoliju ili Škorpiju! Partner će vas obasipati pažnjom, ali i promeniti svoje ponašanje toliko da ćete imati osećaj da ste u vezi sa drugom osobom!

Slobodni Strelčevi mogli bi upoznati čak dve vrlo zanimljive osobe između 12. i 21. jula! Bićete na mukama, ali aspekt Venere i Saturna krajem meseca nateraće vas da donesete konačnu odluku! Između Ovna, Blizanca ili Strelca izaberite onog ko može da parira vašem vatrenom temperamentu.

POSAO I FINANSIJE

Što se tiče posla i finansija jul će biti vaš mesec!

Početkom jula pun mesec iz vašeg astrološkog polja finansija i novca doneće vam neki veliki novac ili povraćaj duga o kojem dugo sanjate! Ukoliko ste zaposleni u državnoj ustanovi ili se bavite odgovornim poslom biće ovo mesec napredovanja! Između 12. i 25. jula stiže i povišica! 

Venera iz polja partnerstva donosi minimum dve velike ponude. Druga polovina meseca rezervisana je za sve one Strelčeve koji već dugo čekaju poziv od Blizanca, Ovna ili Jarca i ponudu za partnerstvo ili priču o velikom kreativnom projektu!

Prihavtite veliku promenu u načinu rada i dobićete saradnju zlata vrednu!

JARAC

 

LJUBAV

Mirni i prilično ušuškani dočekaćete jul!

Ipak, oko 10. jula, izazovan aspekt Marsa iz vašeg polja partnerstva mogao bi uzburkati vaše mirno more! Samo na kratko možete biti predmet partnerovih napada ili sumnje. Pokažite mu malo više emocija, a ukoliko je reč o Škorpiji, Ovnu ili Raku, razumeće neke vaše možda čak i pomalo sumnjive postupke.

Slobodni Jarčevi pod uticajem Venere iz njihovog polja posla mogu da se upuste već od 7. jula u vezu sa kolegom, ili nekim koga poznaju putem posla. Vi ste veliki realista koji zna da je najlepše kad se spoje lepo i korisno! Vrlo je moguće da ova, naizgled bezazlena emocija, oko 22. jula preraste u nešto neočekivano ozbiljno.

POSAO I FINANSIJE

Moguće je da ste u prethodnom periodu imali neke sitnije konflikte sa kolegama ili nadređenima, a u julu mesecu rešićete mnoge od njih!

Pod uticajem Venere i Jupitera moguća je nova poslovna ponuda od Lava, Device ili Škorpije. Moguće je da ovaj posao uključuje malo dodatnog napora ili rizik. Prihvatite ovu priliku i dobićete neočekivano dobru zaradu! Krajem meseca aspekti Venere i Urana doneće vam moguć prekid saradnje, ali i promenu nekih vaših poslovnih planova! Verujte svemiru – on uglavnom ima najbolji plan za vas. Prihvatite nove izazove i promene.

VODOLIJA

 

LJUBAV

Venera vam je tokom juna donela mirne i romantične trenutke sa partnerom i u poznatom okruženju!

Mir vam je prijao i takva atmosfera većini zauzetih Vodolija prijaće sve do sredine jula! Već od 18. jula uhvatiće vas vaši stari nemiri, a Venera iz duplog znaka Blizanca u vaš život mogla bi da donese razna dvoumljenja, paralelne veze, ali i rizične odnose! Devica, Lav ili Vaga vam neće oprostiti takve izlete. Budite na oprezu! Pun mesec iz polja tajni, između 8. i 12. jula, mogao bi vas vratiti u prošlost!

Slobodne Vodolije jedva će dočekati ovakvu energiju i konačno posle više meseci uživati u atmosferi slobode koju najviše vole! Ljubav će juriti vas, ali pre kraja meseca svaka veza koju počnete pratiće energija nestabilnosti. Ipak, vama prijaju turbulencije.

POSAO I FINANSIJE

Pun mesec između 7. i 12. jula doneće poslovne promene i možda prekide mnogih saradnji svim Vodoljama koje su zaposlene u ustanovama zatvorenog tipa ili se bave umetnošću i nekom vrstom tajnih poslova. Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi i kreativnosti mnogima od vas tokom jula skrenuće misli sa posla, a malo vas i ulenjiti! Ipak, za većinu Vodolija biće ovo period razbibrige i finansijskog blagostanja! Jul će biti idealan da rešite sve nesuglasice sa nadređenima i kolegama.

Krajem meseca očekuje vas nova energija i niz aspekata koji vam mogu doneti ostvarenje nekih velikih poslovnih želja. Između 19. i 28. jula saradnja sa Lavom ili Devicom može vam promeniti život. Prihvatite ovaj posao iz snova!

RIBE

 

LJUBAV
Pune pozitivne energije i sređenih misli Ribe dočekuju jul.

Ukoliko ste iskoristili povoljne junske aspekte i sredili odnose sa voljenim bićem i u julu ćete uživati bez preteranih izazova. Ribe će u julu naprosto uživati u filmskoj ljubavi o kakvoj su sanjali! Sunce iz romantičnog znaka Raka u njihovom polju ljubavi i zabave donosi mnogo novih mogućnosti i poznanstava. Pored vode će doživeti emocije o kojima maštaju sa Škorpijom, Jarcem ili Ovnom.

Između 13. i 23. jula očekujte pozitivne promene i ljubav na poslu. Ukoliko ste zauzeti – budite obazrivi!

POSAO I FINANSIJE

Pod uticajem Marsa iz vašeg polja sreće i kreativnosti većina Riba do 20. jula imaće poprilično sreće u nagradnim igrama, ali i uspeh u svim kreativnim poslovima. Pun mesec doneće vam oko 9. jula uspeh preko većeg kolektiva ili  kroz neku vrstu udruženja, ali i napredovanje! Venera će vam od 16. jula doneti povećanu želju za trošenjem, ali i neka ulaganja! S obzirom na to da će tokom jula tranzitirati znakom Blizanaca, može doneti i dvoumljenja u vezi sa nekim poslovnim potezima! Poslušajte savet Jarca ili Strelca i nećete pogrešiti.

Krajem meseca Mars iz polja posla donosi više energije i bolju zaradu posebno ukoliko se bavite luksuzom ili radite u velikim kompanijama.