VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Venera, Mars, Sunce i Mesec učiniće sve da vam ne bude DOSADNO

astro
pixabay

Planete u avgustu mesecu donose sve,osim dosade. Pun mesec će u prvoj polovini avgusta označiti period oslobađanja od svega što vas koči. Bićemo pokrenuti vatrenom energijom Sunca i Marsa iz znaka Lava,a sa druge strane Venera iz nežnog i romantičnog znaka Raka u naše ljubavne živote uneće više emocije!

Mnogi od vas poželeće mnogo više od ljubavi! A druga polovina avgusta rezervisana je za preispitivanja i iznenadne preokrete u vašim emotivnim vezama.

Vreme je za veliki uspeh i velike ljubavi, ništa manje od toga vas neće zanimati!

 

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

tel: 065/615-73-91

mail: [email protected]

Facebook@AstroSpica1

OVAN 

LJUBAV

Početkom avgusta ulaskom Venere u vaše astrološko polje doma i porodice, vaše uzburkane emocije će se smiriti! Za vas više neće biti površnog flerta i kombinacija! Poželećete da se skrasite.

Slobodnim Ovnovima ovaj tranzit može doneti ljubav u blizini kuće ili preko bliskih ljudi sa Vagom,Vodolijom ili Ribom! Prijaće vam romantični susreti i mirna atmosfera! Posebno 13. avgusta Venerin trigon sa planetom iluzija i romantike, Neptunom, može vam doneti filmske momente! Ipak, od 16.avgusta Venera će krenuti u seriju izazovnih aspekata i doneti neka preterivanja! Nekih desetak dana vozićete se emotivnim rolerkosterom.

Za Ovnove u vezi do 26. avgusta ovo može biti period testiranja. S jedne strane želećete mirnu luku, a sa druge vući će vas čas nova poznanstva, a čas neka prošlost! Kraj meseca ulazak Venere u vaše polje ljubavi označiće period većeg zadovoljstva, ali ne i dosade! Ulaskom u znak vama srodnog Lava vratićete se utabanim stazama i saznati šta zaista hoćete.

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu većinu avgusta meseca ćete briljirati! Lepi aspekti vladara vašeg znaka Marsa, Jupitera, Saturna i Urana u periodu od 12. do 29. avgusta doneće vam moguće nove saradnje, partnerstva, poslovni put ili saradnju sa strancima. Kao šlag na tortu krajem meseca na vašu inicijativu prekinućete jednu napornu saradnju ili drastično promeniti način rada i saradnike! Sve što uradite najbolje je za vas! Uz pomoć Raka, Škorpije ili Jarca postići ćete najbolje rezultate na važnom projektu.

 

BIK

 

LJUBAV

Tranzit Venere kroz vaše polje komunikacije i putovanja do sredine avgusta većini Bikova doneće harmoničnu atmosferu sa partnerom. Slobodne Bikove očekuju zanimljive pozivi, poruke i signali od jedne Device, Riba ili RakaOko 13. avgusta aspekt Venere sa Neptunom mnogima od vas doneće zaljubljivanje ali i romantične trenutke o kojima sanjate! Možda je taj neko baš među vašim prijateljima ili poznanicima. Od 16. avgusta ulaskom u seriju napetih aspekata Venera će vas povesti kroz razna testiranja i turbulencijeU periodu do 25. avgusta imaćete priliku da još jednom preispitate svoja osećanja, veze ili brakove!

Uzmite najbolje za sebe.

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija biće prilično dobra tokom čitavog meseca!

Pun mesec iz vašeg astrološkog polja uspeha i priznanja oko 8. avgusta doneće pozitivne pomake u vašoj karijeri! Tranzit Merkura kroz vaše polje ljubavi i kreativnosti mnogim Bikovima koji se bave kreativnim, poslovima vezanim za javnost ili zabavu doneće brojna zadovoljstva i uspehNajviše novca odlaziće vam na putovanja i ukućane a vrlo je moguće da ćete između 15. i 27. avgusta imati pojačan poriv za trošenjem!

BLIZANCI

 

LJUBAV

Vaša nestalna priroda tokom jula dolazila je još više do izražaja a aspekti Venere donosili su razna zaljubljivanja, odljubljivanja i tako u krug!

Avgust donosi drugačiju energiju, više ćete težiti dubljim emocijama, a moguće je i vraćanje u neku prošlost!

Pun Mesec između 7. i 10. avgusta donosi važan poziv iz daleka. Oko 14. avgusta može vam se desiti ljubav preko posla ili sa kolegom u znaku Ovna, Škorpije ili Vage!

Zauzetim Blizancima prijaće smirujuća energija sve do 17. avgusta kada Venera kreće u izazovne susrete sa Jupiterom, Saturnom i na kraju Uranom oko 26. avgusta. Biće vam sve samo ne dosadno.

Moguće su tenzije sa partnerom, ali na kraju meseca će sve biti baš kako je najbolje za vas!

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu situacija će biti odlična tokom čitavog avgusta! Pozitivna energija aspekta Marsa iz vašeg polja komunikacije, dogovora i ugovora doneće vam lepe prilike posebno u poslovima vezanim za trgovinu i kreativnost i administracijuVenera iz polja novca utrostručiće vašu zaradu, ali će doneti i nove poslovne prilike između 13. i 17. avgusta. Kraj meseca posebno oko 26. povucite ručnu kada poželite da potrošite sve na nešto što vam baš i ne treba!

RAK

 

LJUBAV

Ulaskom u avgust mesec za sobom ostavljate neka emotivna dvoumljenja i strahove! Venera će preći u vaš znak i učiniti vas lepšim, privlačnijim i privući ljubav u vaš život! Oko punog meseca – 8. avgusta može se dogoditi jedan karmički susret sa  Jarcem, Ribama ili Vagom. Između 13. i 16. avgusta očekujte romantično raspoloženje, više emocija, ali i povratak prošlosti. Druga polovina avgusta zauzetim Rakovima može doneti preispitivanja sa partnerom, pa čak i dvoumljenje između više njih! Ipak, krajem avgusta oko 27. bićete mnogo odlučniji po pitanju onoga što želite! Tako odlučni zračićete još lepše i od partnera ćete dobiti baš ono o čemu maštate.

POSAO I FINANSIJE

Venera će se pobrinuti da novac stigne iz očekivanih, ali i neočekivanih izvora! Ipak nakon 13. avgusta obratite pažnju šta potpisujete i dogovarate, jer retrogradni Merkur iz vašeg polja komunikacije na kratko vam može poremetiti planove. Pun mesec oko 8. avgusta tranzitom kroz vaše polje sudbine, ali i davanja donosi vam veliku zaradu, a vrlo je moguće i da stiže neki novac od ranije ili se rešava neki dug! Uz podršku Marsa iz vašeg astrološkog polja finansija i Jupitera iz vašeg polja svakodnevnog života imaćete dobru priliku za rad od kuće, a ukoliko imate svoj biznis doživećete procvat! Krajem meseca oko 24. avgusta poželećete poslovnu promenu, a mogući su prekidi nekih saradnji!

LAV

 

LJUBAV

Lavovi su poznati po svojoj otvorenosti i srčanosti, a ulaskom Venere u znak Raka i njihovo polje tajni i podsvesti biće skloniji maštanju, ali i skrivanju od očiju javnosti! Marsov tranzit kroz njihov znak učiniće ih i dalje strastvenim i u centru pažnje, ali je moguće i da će većina Lavova ući u tajnu vezu! Kod mnogih od vas mogu se javiti i platonske emocije prema Biku, Blizancima ili Vodoliji. Iako ova kombinacija mozda iz nekog razloga deluje nemoguće, oko 13. avgusta čarobni aspekt Venere i Neptuna moze vam doneti lepu priču ili susret!

Pun mesec iz vašeg polja partnerstva i veza oko 8. avgusta doneće vam neku promenu unutar odnosa sa partnerom, a moguće su i pojačane strasti pa bi bilo dobro da sve nesuglasice rešite unutar četiri zida! Kraj meseca većini Lavova doneće veću potrebu za slobodom, a ujedno će vas ulazak Venere u vaš znak učiniti neodoljivim pa će vam sve biti oprošteno!

POSAO I FINANSIJE

Ambicije će vam u avgustu rasti iz dana u dan! Finansijska situacija će, posebno u prvoj polovini meseca, biti povoljna, mada ćete kao i obično trošiti uživajući u letu. Povoljni aspekti Marsa iz vašeg znaka i planete sreće Jupitera doneće vam pozitivne vesti i jedan poziv od Jarca, Vodolije ili Blizanca koji vam mogu otvoriti nove poslovne prilike! Pun mesec oko 9. avgusta doneće vam zanimljivu ponudu ili partnerstvo od Vodolije ili Ovna. Ne odbijajte ovu saradnju – može vam doneti samo dobro. Između 16. i 27. avgusta bićete u nedoumici da li da date otkaz i prihvatite ponudu od Jarca ili Ribe, ali moguće je da ćete potpuno promeniti planove jer krajem meseca ulazak Venere u vaš znak i donosi  sasvim treću mogućnost!

 

DEVICA

 

LJUBAV

U avgustu mnoge slobodne Device pomešaće ljubav i prijateljstvo, a Venera iz njihovog polja druženja probudiće u njima želju za konstantnim izlascima! Sa ovakvim tranzitima nikako ne ostajte kod kuće! Između 14. i 20. avgusta jedan Bik, Škorpija ili Ovan pokazaće vam svoju romantičnu stranu, ali i to da prema vama gaje ozbiljne namere. Device u vezi do 18. avgusta uživaće u putovanju, provodima i izlascima sa partnerom! Između 20. i 26. moguće je da će ih malo napetiji Venerini aspekti distancirati od partnera, ali ovo će biti prolazna kriza pa se ne opterećujte previše! Ne dozvolite da se bilo ko meša u vašu vezu i odlučuje umesto vas!

POSAO I FINANSIJE

U avgustu vam neće biti preterano do posla, poželećete da se više opustite i otputujete daleko od svega! Ipak, oko punog meseca, između 7. i 10. avgusta, imaćete dosta posla, a vrlo je moguće da zaokružite jednu poslovnu priču sa Vagom ili Bikom i podignete vaš biznis na viši nivo! Mars iz vašeg polja tajni doneće vam mogućnost nekih tajnih poslovnih dogovora, a Jupiter će vam doneti povišicu i uvećati zaradu oko 14. avgusta! Uspeh vas vreba sa svih strana – ne opirite se promenama nakon 20. avgusta!

VAGA

 

LJUBAV

Venera je tranzitom, kroz vama po elementu blizak znak Blizanaca, donela mnogima od vas nove ljubavi, ali i idealizaciju, zanos i turbulencije! Ulaskom u vaše astrološko polje uspeha Venera će učiniti i vaše emocije stabilnijim, a nekima od vas vratiće poljuljane emocije prema stalnom partneru! Mnoge slobodne Vage oko punog meseca 8. avgusta doživeće velike promene i nov početak sa Vodolijom, Bikom ili Jarcem! Ovaj tranzit najviše će uticati na vaše polje ljubavi i doneti ono o čemu ste dugo maštali! Venera bi vam oko 26. avgusta u napetim aspektima sa Uranom mogla uzburkati emotivni odnos pa se onima u dugim vezama savetuje strpljenje!

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu nizaće se povoljne prilike! Finansijska situacija je odlična, posebno oko punog meseca 8. avgusta. Očekuju vas dobici preko poslova vezanih za kreativnost, decu, javnost i rad sa ženama! Ovaj tranzit mogao bi vam doneti neočekivane dobitke u igrama na sreću! Venera iz vašeg polja karijere između 10. i 17. avgusta mogla bi vam doneti velika napredovanja i podršku nadređenih, ali i ženskih saradnika! Krajem meseca očekujte uspeh preko stranaca ili na kraćem putu!

ŠKORPIJA

 

LJUBAV

Ljubav za vas nije ljubav ako se ne proživljava duboko i intenzivno! Tranzit Venere kroz znak Blizanaca u prethodnom periodu vas je pomalo izbacio iz uobičajenog koloseka! Prelaskom Venere u znak emotivnog Raka osetićete se kao svoji na svome, a ta romantična atmosfera trajaće sve do 18. avgusta! Moguće su bračne ponude, ali i vesti o proširenju porodice! Pun mesec iz vašeg polja svakodnevnog života i emocija oko 8. avgusta može vam doneti pozitivne promene ili početak  zajedničkog života sa partnerom! Neptun će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti nestvarne filmske ljubavi sa Ribom ili Jarcem! Kraj meseca zauzetim Škorpijama donosi malo više strasti, ali i ljubomore sa partnerom!

POSAO I FINANSIJE

Veliki sekstil Marsa iz vašeg polja karijere i uspeha i Jupitera iz vašeg polja dalekih putovanja sredinom avgusta može vam doneti nove kontakte i lepe poslovne ponude na putovanju ili od stranaca! Uspeh ćete najpre postići preko Vodolije ili Raka! Pun mesec donosi dobro onim Škorpijama koje imaju svoj biznis ili rade od kuće! Finansijska situacija, pod uticajem Marsa iz vašeg polja uspeha, doneće dobre odnose sa nadređenima, mogućnost povišice i veću zaradu! Ukoliko vam je stalo da neko vrednuje vaš rad, budite glasni, prodorni i poverovaće vam, a uspeh neće izostati, posebno između 19. i 24. avgusta!

STRELAC

 

LJUBAV

Prethodni period posvetili ste partnerskim odnosima, drugim ljudima, ali je vrlo moguće da su mnogi od vas doživeli lepe trenutke i uživanja! Ulaskom u avgust Venera će se pomeriti u vaše polje seksualnosti i doneti više strasti i emocija u vaše emotivne veze! Zauzeti Strelčevi rešiće nesuglasice i dvoumljenja u vezi sa partnerom. Oko punog meseca između 7. i 9. avgusta, očekujte važan poziv od Lava, Blizanca ili Strelca! Venera će svaki vaš susret u ovom periodu učiniti još fatalnijim! Mars i Jupiter u tandemu posle 15. doneće vam novo poznanstvo preko prijatelja. Moguće je da je taj neko već među vašim prijateljima. Uživajte, izlazite, radite šta volite – ovo je energija uz pomoć koje možete promeniti poglede na ljubav!

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu početkom avgusta dobra energija Marsa iz vašeg polja inostranstva i Jupitera doneće odličnu saradnju sa strancima, moguća poslovna putovanja, ali i promene unutar poslovnog prostora! Oko punog meseca između 8. i 11. avgusta moguća je nova poslovna ponuda preko Vodolije ili Bika. Poslovi vezani za trgovinu, medije ili nove tehnologije u periodu do 20. avgusta ići će odlično. Aspekt Urana iz vašeg polja zabave i Venere iz polja finansija moguće je da ćete novac pojačano trošiti na uživanja i zadovoljstva, ali upravo oko 23. avgusta na jednom neočekivanom izlasku možete sklopiti odličnu poslovnu priču!

JARAC

 

LJUBAV

Avgust će u vaš emotivni život uneti više romantike i više strasti u  periodu oko punog meseca 8. avgusta. Već na početku, ulaskom Venere u vaše polje partnerstva i veza ući ćete u mirniju fazu sa stalnim partnerom! Uživajte u ovom periodu do 17. avgusta, jer nakon toga sledi malo turbulencije! Neki od vas će se odlično snaći u ovim promenama i uživati. Slobodne Jarčeve između 11. i 15. avgusta očekuje neočekivani susret ili poziv od Bika, Škorpije ili Jarca! Oko 17. avgusta moguće je preterivanje u flertu sa nekim sa posla, što partneru može zasmetati! Do 24. avgusta vaše emocije i veza mogu prolaziti test, a vaša potreba za slobodom može kulminirati! Ipak, ništa se ne dešava bez razloga pa tako poslušajte svoje srce i uživajte!

POSAO I FINANSIJE

Mars iz polja finansija doneće vam dobru zaradu tokom čitavog meseca, a ovo će ujedno biti odličan period i za veća ulaganja! Posebno oko punog meseca iz vašeg polja zarade između 8. i 10. avgusta očekuju nas neočekivani prilivi i jako dobra zarada. Venera će svojim tranzitima doneti nove poslovne ponude, mogućnost partnerstva sa Škorpijom ili Strelcem! Veliki uspeh doživeće svi oni Jarčevi koji se bave poslovima vezanim za estetiku, negu ili u vezi sa ekonomijom! Krajem meseca prekid jedne saradnje sa Škorpijom ili Blizancem ulepšaće vam život.

VODOLIJA

 

LJUBAV

Prijala vam je lepršava energija Venere iz polja ljubavi i zabave, a početkom avgusta vaše emocije će se produbiti! Tranzit Venere kroz znak Raka učiniće vašu vezu sa partnerom još romantičnijom! Njen prolazak kroz vaše polje posla može doneti ljubav upravo na poslu sa Blizancem, Lavom ili Strelcem! Pun mesec iz vašeg znaka oko 8. avgusta doneće vam osećaj superiornosti, ali i inicijative u vezi sa nekim o kome dugo maštate! Do 20. avgusta Sunce iz vašeg polja partnerstva i odnosa može vam doneti osećaj rastrzanosti i prevelikog ugađanja drugima, ali shvatićete ubrzo da ko daje taj i dobija!

POSAO I FINANSIJE

Početkom avgusta tranzit Merkura kroz znak Device može doneti uspeh preko partnera, dobitke, poklone ali i pojačanu želju za trošenjem! Pun mesec između 7. i 10. donosi vam uspeh i ostvarenje željene saradnje, ali i novu poslovnu ponudu preko Lava. Posebno Vodolijama koje se bave trgovinom ili poslovima vezanim za ugostiteljstvo sledi lep period! Lepi aspekti Marsa iz polja partnerstva i Jupitera iz vašeg polja inostranstva mogu doneti sudbinsku saradnju sa strancima, ali i jednim Rakom, Strelcem ili Ribom koji ne živi u vašem gradu ili često putuje!

 

RIBE

 

LJUBAV

Na emotivnom planu u avgustu vas očekuje sve samo ne dosada! Venera će tranzitom kroz vaše polje ljubavi i emocija doneti osećaj da sve možete i da ste u centru pažnje! Neptun planeta romantike i iluzije između 13. i 17. avgusta može vam doneti zaljubljivanje ili produbljivanje odnosa sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Doživećete nezaboravne trenutke, ali će se vaše emocije nakon 18. avgusta naći na ispitu! Neko iz prošlosti pokušaće da vas vrati i poljulja. Sačekajte 25. avgust, ne donosite ishitrene reakcije, već pokušajte da nađete zajednički jezik sa partnerom!

POSAO I FINANSIJE

Mars iz vašeg astrološkog polja posla donosi vam uvećanu ambiciju, uspeh i važne kontakte sa ljudima na visokim pozicijama! Odnos sa autoritetima će biti dobar, ali ćete se uz prisustvo Marsa u ovom polju osetiti nadmoćno, pa su moguće i borbe ega na poslu. Oko 20. avgusta izbegnite konflikte sa kolegom Blizancem, Devicom ili Vagom. Merkur će do sredine avgusta donositi mogućnost partnerstva ili saradnje! Od 14. avgusta, kada krene retrogradno, doneće vam mogućnost da završite neki posao koji ste ranije započeli. Moguće je da ćete biti manje fokusirani na posao nego obično pa su mogući gubici dokumenata, važnih papira ili nerazumevanje u komunikaciji. Krajem meseca imaćete viška posla, ali finansijska stabilnost kao nagrada neće izostati!