PRIREDITE PARTNERU VATRENO IZNENAĐENJE: Ovo je omiljena SEKS POZA svakog horoskopskog znaka!

Ljubavni horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Zvezde znaju kako najlakše da sludite voljenu osobu!

 

OVAN: “Dogi” poza

Nije iznenađenje podatak da muškarci rođeni u znaku Ovna vole grublji seks, kao i da vole da se pokazuju. Erotičnu “dogi” pozu Ovan voli da praktikuje pomoću mnogo jastučića, ali i ispred otvorenog prozora koji odgovara njegovom egzibicionizmu.

BIK: Misionarska

Možda to i jeste najčešća i “najdosadnija” poza, ali ono što će vam je učiniti zabavnijom ako je upražnjavate sa Bikom jeste činjenica da je neverovatno izdržljiv. Suzdržavaće se dugo, da bi vas zadovoljio što bolje i što više, a kad jednom dosegne vrhunac, to će biti neverovatno. Da biste ga još više uzbudili, napravite i atmosferu – lagana muzika, sveće i erotičan ambijent odgovaraju muškarcu rođenom u ovom znaku.

BLIZANCI: Trojka

Iako seks u troje nije poza, ona jeste ključ za ludački dobar seks sa Blizancima. Oni su puni energije i potrudiće se da niko ne bude zapostavljen.

RAK: Kaubojka

Muškarac rođen u znaku Raka jedan je od najnesebičnijih ljubavnika u zodijaku. Drugim rečima, njega uzbuđuje vaše uzbuđenje. Kaubojka pri kojoj može da vas gleda u oči čini i da se oseti dominirano, ali taman toliko da to ne bude previše nevaljalo.

LAV: Stojeći seks

Pripadniku ovog znaka neophodno je da mu se dive u svakom trenutku, pa se zato i tokom seksa trudi da izmami komplimente. Pitajte partnera šta želi jer ćete mu tako staviti do znanja da je njegova želja veoma važna, ali postarajte se da budete u takvoj pozi da možete da vidite jedno drugo i svoja tela u ogledalu.

DEVICA: Lotus

Device veruju u to da vežba dovodi do savršenstva pa će isprobavati neku pozu sve dok je ne uvežbaju maksimalno. Lotus poza u kojoj on sedi na podu, a vi ste na njemu – nogu obmotanih oko njegovog struka – omogućiće da gledate jedno drugo u oči, uz duboku penetraciju. Nije tako lako kako deluje, a Devici se baš to i dopada.

VAGA: Makaze

Vage vole balans, a u ovoj pozi nijedan partner nije dominantan ili submisivan. Oboje imaju slične pokrete i jedno drugo dovode do zadovoljstva.

ŠKORPIJA: Šta god, samo da je nevaljalo

Škorpije vole seks. To zvuči kao kliše, ali ne znači da nije živa istina. Njihovi orgazmi su intenzivni i oni žele da iskuse sve što može da dodatno pojača to iskustvo – vezivanje, povezi na očima, lisice… Škorpije vole i da odlažu vrhunac, dok ne dođu do eksplozije.

STRELAC: Ležeći “dogi” stil

Strelčevi su spontani, seksi i divlji. Oni uvek teže tome da isprobavaju nove poze i nove scenarije. Žude za uzbuđenjem i seks napolju je ono što ih totalno sludi. Ako ste unutra onda isprobajte “dogi” pozu, ali tako što ćete ležati na stomaku, izdignute zadnjice (pomoću jastuka), a on će ležati na vama.

JARAC: Duboki prodor

Onoliko koliko su predani poslu, toliko su i dominantni u krevetu. Vole da budu glavni i to im ovakva poza omogućava. Dok je žena u krevetu na leđima, muškarac kleči okrenut ka njoj, a njene noge su mu na ramenima. Ova moćna poza omogućava Jarcu dubok prodor, a oboma veoma snažne orgazme.

VODOLIJA: Mešavina

Da biste zadovoljili muškarca rođenog u ovom znaku potrebno je da u glavi imate “vreću” punu trikova. Što više različitih moćnih poza znate, to bolje. Vodolija bi bila najsrećnija kad bi istražila kompletnu Kamasutru.

RIBE: Kašika

Nežna, zaljubljiva i željna intime, Riba voli da vas oseti celim telom. Kada ste u “kašika” pozi – ležite i on je iza vas – on može da vas dodiruje svuda po telu i tako vam dokaže koliko mu značite.