KO UME DA DRŽI ŠLIC ZAKOPČAN? Horoskop otkriva koji znaci su verni, a koji varaju!

Prevara
Pixabay.com

Iako je odluka koliko ćemo verni biti u vezi ili braku samo naša, značajnu ulogu ima i horoskopski znak u kom je neko rođen. Ako sumnjate da vas dečko ili muž varaju, pronađite njegov horoskopski znak u listi ispod.

 

Za vas smo poređali sve znakove od onog koji je u vezi najverniji do onog ko bi vas verovatno prevario prvom prilikom, ukoliko to već nije. Za svaki slučaj – proverite!

Rak

Kada se Rak jednom zaljubi u vas, zauvek ćete ostati u njegovom srcu. Želeće da se sa vama skrase što je pre moguće. Venčaćete se, dobićete decu, imaćete ceo paket. Nikad ne bi ni pomislili da vas prevare, jer ne žele da unište budućnost koju su već zamislili sa vama. Nikada ne bi pokvarili šanse za srećan kraj vaše bajke.

Lav

Možda biste pomislili da će Lavovi zauvek ostati sami jer vole da su u centru pažnje. Ipak, oni si svu tu pažnju želeli od samo jedne osobe. Oni žele da stvore srećnu porodicu i da žive u velikoj kući sa dvorištem i psom. Iako imaju moderne stavove i uverenja, oni i dalje cene tradicionalnu ideju ljubavi i braka.

Jarac

Jarčevi drže svoje srce zaključano u kavezu, jer više vole da budu sami. Tako im je lakše. Stoga, ako su odlučili da bi ipak radije da budu sa vama nego sami, onda će sa vama ostati zauvek. Kada se jednom obavežu, za njih je stvar rešena. Oni se ne igraju. Čak i kada bi vas jednom prevrili, odmah bi vam rekli istinu, iako je to teško.

Vodolija

Iskreno, Vodolija je previše lenja da bi varala. Oni ne žele da se zamaraju skrivanjem poruka i šunjanjem kako bi se videli sa drugom osobom. Čak je i održavanje samo jedne veze suviše teško za njih. Dve bi zaista bile previše posla. Ne vide poentu varanja kada je sve već tako kompikovano.

Bik

Bik će se jako vezati za vas. Jedini razgovor o prevari koji možete imati jeste ako on pomisli da vi varate, jer je Bik tip osobe koja se uznemiri i na najmanji znak uzbune. Iako znaju da ih nikad ne biste povredili, imaju problem sa poverenjem zbog čega se mogu ponašati paranoično. Zato se mogu uznemiriti čak i kada se ništa loše ne dogodi.

Devica

Device mrze prevaru, ali ipak bi vas mogle prevariti ako se okolnosti nameste. Problem je u tome što one imaju visoke standarde i nerealna očekivanja. Ako nisu srećni u vezi i našli su nekog ko ih čini srećnijim, neće imati problem da olako zamene partnera, jer idu za onim što misle da zaslužuju. Zapravo, samo žele pravu romansu iz bajke.

Ovan

Ovnovima sve brzo dosadi. Ako ne flertujete sa njima stalno, ako ne održavate romansu u vezi, lako će izgubiti interesovanje. Kada se to dogodi, ili će vas prevariti ili će raskinuti sa vama, šta god da se prvo ogodi. Kako bi vam Ovan ostao veran, morate se prema njima ponašati isto kao onda kad ste se tek zaljubili. Ne smete ih zanemariti i dozvoliti da se varnice ugase.

Vaga

Vage previše razmišljaju i previše analiziraju. Zbog toga umeju otići predaleko. Ako prevare, to će biti zato što žele da sami unište vezu i da ne dozvole da druga osoba to učini prva. Može biti i zbog toga što se osećaju nesigurno i žele da opet budu privlačni. Ako varaju, to je više zbog njih samih nego do druge osobe. Ipak, ne vara svaka Vaga. Većina njih je previše moralna da bi bila neverna.

Škorpija

Škorpije su hrabre, stastvene i impulsivne. Idu za onim što žele, iako je to izvan granica koje smeju preći. Teško se kontrolišu, zbog čega može doći do prevare. Naravno, ako vas dovoljno vole, prestaće da toliko flertuju, toliko piju, da se odaju svakom poroku koji imaju i počeće da se ponašaju dovoljno odgovorno da biste im verovali.

Ribe

Ribe su vrlo društvene i stalno upoznaju nove ljude. ponekad sa njima i flertuju. Njihovo ćaskanje može delovati bezopasno, ali uvek postoje šanse da se pretvori u nešto više. Ako dođe do prevare, najpre će vas prevariti emotivno. Tada će vas ili prevariti fizički ili će potpuno prekinuti kontakt sa tom osobom jer će shvatiti da je emocionalna prevara jednako loša kao i fizička.

Strelac

Ovaj znak se najbolje oseća u neobaveznim vezama, vezama za jednu noć i prijateljima sa povlasticama. Imaju visok libido i boje se obavezivanja, zbog čega često ostaju sami. Često će vam reći da nisu spremni za vezu. Naravno, iako vole avanture, ne može se garantovati da će vas Strelac sigurno varati. Ako vam se obavežu (što se vrlo retko dešava), onda su verovatno ozbiljni i neće želeti to da upropaste.

Blizanci

Najopasnija stvar ako ste sa Blizancem jeste to što će se, ukoliko odluče da vas prevare, izvući. Znaće šta da vam kažu, kako da urede telefon i detalje kako biste im poverovali. Zbog svoje inteligencije lako će vas prevariti. Biće im lako da iz jednog kreveta skaču u drugi. Ipak, ta ista inteligencija može ih podsetiti da je prevara najgora stvar koju vam mogu učiniti. Može ih ubediti da iostanu verni. Sve zavisi od same osobe.