VELIKI HOROSKOP ZA JUN: Zvezde većini donose radost, ljubav i divne susrete, a jednom znaku i GOMILU PARA

Leptir
Pixabay.com

Planete u junu donose sve osim dosade! Venera u znaku Lava pokrenuće sjajnu energiju u većini znakova, pa očekujte mnogo emocija, ljubavi i pravi vatromet strasti!

 

* Zabranjeno svako prenošenje ovog teksta ili nekog njegovog dela bez linkovanja ka portalu Dnevno.rs i dozvole redakcije. 

 

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

tel: 065/615-73-91

mail: [email protected]    

Facebook@AstroSpica1   

Vreme je za mesec velikih uspeha i velikih ljubavi, ništa manje od toga vas neće zanimati! Zato – prepustite se, uživajte i saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj jun.

VELIKI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Vreme je da se obogatite! Stiže period SREĆE I STICANJA, a najviše će dobiti OVI ZNACI

OVAN

 

LJUBAV

Ovnovi će početkom juna, pod uticajem lepih aspekata Venere i Jupitera iz astrološkog polja svakodnevice, porodice i doma proživljavati lepe trenutke sa stalnim partnerom.

Ovo je posebno dobar period do 6. juna za sve Ovnove koji žele da ozvaniče svoju vezu ili prošire porodicu. Oko 14. juna Venera će ući u znak Lava i u vaše astrološko polje ljubavi, dece i kreativnosti, pa će doneti mnogo više radosti i lepe energije u vaš život, ali i više drame i emocije u odnosima. Istog dana mlad mesec donosi vam zanimljivu komunikaciju i lepe reči od Blizanca ili Vage.

Između 15. i 25. juna može se desiti preterivanje, pod uticajem nekih problema na poslu kada možete svog partnera optuživati da vam ne posvećuje dovoljno pažnje. Ljubomora vas može učiniti nesigurnim u svoju vezu ili brak. Slobodnim Ovnovima aspekti Venere sa Uranom, Marsom i Plutonom mogu doneti poznanstvo sa veoma uspešnom osobom u znaku Ovna, Lava ili Škorpije.

POSAO I FINANSIJE 

Pod uticaj Marsa iz vašeg astrološkog polja druženja, timskog rada i planova za budućnost, bićete puni elana za nove poslovne poduhvate i projekte. Merkur 13. juna prelazi u vaše astrološko polje kuće, porodice i doma pa će ovo biti odličan period za sve one koji imaju porodični biznis i za one Ovnove koji rade od kuće.

Moguće je da će vas pustiti volja za radom, imaćete potrebu da vreme provodite kod kuće, ali želja za uspehom neće izostati! Za vašu kreativnost i nove poslovne ideje pobrinuće se Venera iz znaka Lava i vašeg polja zabave i kreativnosti.

Periodu od 14. do 21. juna biće fenomenalan za sve one koji se bave poslovima vezanim za zabavu, javnost i luksuz. Troškovi će biti pojačani, ali će finansije biti u porastu, posebno u drugoj polovini meseca.

BIK 

 

LJUBAV 

Bikovi prilično mirni dočekuju jun mesec i sve do 13. pratiće vas lepa energija u odnosima, pa tako svi oni Bikovi koji žele da poprave svoj odnos imaće priliku za to. Sredinom meseca, kada Venera promeni znak oko 14. juna, uzburkaće se vaše  emocije, posebno onim  Bikovima koji nisu bili sigurni u svoja osećanja prema jednom Raku, Škorpiji ili Devici.

Venera iz vašeg astrološkog polja svakodnevice i porodice u zanimljivim aspektima sa Uranom, a zatim i  sa Marsom, Saturnom, pa i Plutonom, u periodu od 15. do 26. juna, doneće veoma zanimljiva dešavanja  i izazove u vaš ljubavni život. Zauzetim Bikovima biće ovo period preterivanja, promena planova, teatralnih svađa, ali i naglih odluka. Smenjivaće se ekstremne emocije – od euforije do apatije.

Slobodni Bikovi ući će u rizičnu avanturu, sa kontroverznom osobom. Ipak, ovakva emocija i hemija su vredni rizika.

POSAO I FINANSIJE

Pred Bikovima je veoma zanimljiv mesec posebno u poslovnom smislu. Finansijska situacija će biti prilično stabilna tokom čitavog juna, ali od 15.očekujte posebno dobru zaradu. Mlad mesec 14. juna će, prolaskom kroz astrološko polje finansija i zarade, najaviti lep poslovni period.

Jun će biti odličan mesec za ulaganja svim Bikovima koji se bave poslovima vezanim za administraciju trgovinu i transport. Od 17. do 26. juna procvat će doživeti svi Bikovi koji imaju porodični biznis, ali i oni koji planiraju da pokrenu sopstveni. Ipak, budite na oprezu kada pravite saradnje, jer su mogući konflikti, posebno sa Lavom ili Škorpijom.

BLIZANCI 

 

LJUBAV 

Sredinom meseca Blizanci će prolaziti zanimljiv, ali za njih suviše dosadan period. Do 13. juna boriće se sa dubokim emocijama i promenama raspoloženja. Venera će svojim tranzitom kroz znak Raka u lepim aspektima sa Jupiterom, ali jednim napetim aspektom sa Plutonom oko 6. juna u život doneti suviše emocija koje im stvaraju pritisak.

Mnogi Blizanci će se u periodu do sredine juna vratiti u emotivnu prošlost i možda osetiti neku vrstu nostalgije prema Strelcu, Lavu ili Vodoliji. Period od 15. do 26. juna za većinu znakova, pa tako i za Blizance, biće period izazova, ali i euforije i radosti. Venera iz znaka Lava uneće novu i pozitivnu energiju, a s vremena na vreme i izazove kroz koje će shvatiti ko je zaista vredan njihove pažnje.

Slobodni Blizanci bi na kraćem putu u ovom periodu mogli da upoznaju ljubav svog života u znaku Raka, Ovna ili Vage.

POSAO I FINANSIJE

Blizancima će jun mesec biti jedan od uspešnijih ove godine, bar kad je posao u pitanju. Venera iz njihovog astrološkog polja  finansija, zajedno sa Jupiterom i Plutonom do 13. juna donosi mogućnost veće zarade, posebno Blizancima koji rade sa ženama i bave se poslovima vezanim za negu, kao i onima koji rade u državnim strukturama ili u administraciji. 

Period od 14. juna do kraja meseca biće veoma zanimljiv za vas, jer Venera ulazi u znak Lava, pa će vam finansije biti u porastu. Više ćete trošiti, ali i više zarađivati. Mars iz vašeg polja inostranstva tokom juna donosi odlične odnose i saradnju sa strancima, a krajem meseca moguć je i poslovni put.

LEPOTICE BEZ PREMCA I KONKURENCIJE: Tri horoskopska znaka kojima pripadaju NAJZANOSNIJE ŽENE

RAK 

 

LJUBAV 

Rakovi, vi ćete početkom juna, pod uticajem Venere iz vašeg znaka, prolepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osećajniji prema partneru. Posebno u periodu do 7. juna lep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti doneće vam lepe trenutke sa decom i partnerom, a svi Rakovi koji žele da prošire porodicu ovo će biti jedan od lepših perioda za njih.

Slobodne Rakove početkom meseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku. U periodu od 14. do 24. juna za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na videlo. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplikovana.

Možda će to biti nadređeni ili neko ko je vrlo autoritativan. Pun mesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi vam kulminaciju, razrešenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi, vi u jun mesec ulazite zadovoljni svojom finansijskom situacijom, pod uticajem Venere iz vašeg znaka. Posebno period oko 6. juna može doneti dobru zaradu svim Rakovima koji se bave kreativnim poslom, ali i  poslovima vezanim za zabavu i decu, kao i poslovima koji su povezani sa luksuzom ili javnošću. 

Period od 15. juna, kada Venera uđe u znak Lava, donosi veoma uzbudljiva dešavanja po pitanju posla. Vrlo je moguće da ćete sarađivati sa uticajnim osobama, ali je izvesno i to da će vam novac dolaziti lakše nego ranije. Imaćete iznenadne troškove, posebno oko 15. juna, ali i u periodu od 20. do 24. juna, pa bi trebalo da pazite u šta ulažete novac. Međutim, uprkos troškovima novac vam neće nedostajati.

LAV 

 

LJUBAV

Lavovi će imati veliku potrebu da početkom juna meseca sakrijete svoj ljubavni život od očiju javnosti, a u periodu do 8. juna Venera vam donosi tajne susrete, ali i mogućnost povratka bivšeg partnera ili nekog koga niste dugo sreli u znaku Lava, Ovna ili Vodolije.

Kada Venera uđe u znak Lava i napusti vaše astrološko polje tajni, posle 14. juna, imaćete potrebu da sve svoje emocije pokazujete u javnosti, ali i da budete u centru pažnje. Mnogi od vas će u tome  i  preterivati. Već u periodu od 15. do 25. juna, Venera će praviti veoma zanimljive aspekte sa Uranom, Marsom, Saturnom i Plutonom, pa će se emocije kod vas smenjivati. Očekujte dramu, ali i rešenje mnogih dilema.

Slobodni Lavovi zračiće neobičnom energijom i biti na meti mnogih, ali će vas privući jedan isto tako harizmatičan Jarac ili Škorpija. Veza vredna rizika.

POSAO I FINANSIJE

Većina Lavova će tokom juna meseca razmišljati o partnerskom poslu, pod uticajem Marsa iz astrološkog polja partnerstva. Savetuje vam se oprez, posebno od sredine meseca, kada su mogući problemi u takvim saradnjama.

Što se tiče finansija, vrlo je moguće da će deo novca do 13. juna dolaziti iz inostranstva ili kroz rad u inostranim firmama, tj. kroz saradnju sa strancima. Pod uticajem mladog meseca 14. juna moguća je veoma zanimljiva poslovna prilika preko prijatelja Blizanca ili Raka. Venera vam u periodu od 15. do 25. juna donosi pojačanu zaradu i uspeh, ali i skandale na poslu ili sa saradnicima.

NJIHOV ŽIVOT JE VELIKA AVANTURA: Četiri horoskopska znaka koja svojim IZBORIMA jednostavno PRIZIVAJU NEVOLJU

DEVICA 

 

LJUBAV 

Dočekujete jun prilično razigrane pod uticajem Venere iz astrološkog polja prijateljstva i druženja. Imaćete potrebu da izlazite i da se družite, a mnogim Devicama se može desiti da u periodu do 8. juna da pomešaju ljubav i prijateljstvo. Device u ozbiljnim vezama prolaziće jednu mirniju i emotivniju fazu sa partnerom.

Ulaskom Venere u znak Lava i vaše astrološko polje tajni i podsvesti, mnoge stvari će se uzburkati, ali i promeniti u  vašem ljubavnom životu od 14. juna. Tada ćete osetiti i mlad mesec iz vašeg astrološkog polja prošlosti, pa možete  dobiti vesti o nekom koga niste dugo čuli ni videli. Ovaj tranzit može uzburkati vaše emocije. Period od 16. do 25. juna većini Devica donosi izazove, ali i mogućnost ulaska u tajnu vezu koja im može promeniti mnoge predstave o ljubavi.

Zauzetim Devicama ovo može doneti malo krize, ali i zapostavljanje partnera, pa očekujte turbulencije u odnosu ili pridike. Ipak, vi kao niko drugi umete da baratate činjenicama i argumentovano objasnite i opravdate se za sve svoje postupke.

POSAO I FINANSIJE

Device će tokom juna meseca biti fokusirane na timski rad, uspeh u javnosti, ali i na marketing. Ovo će biti idealan mesec da pokažete šta znate i da što bolje predstavite svoje sposobnosti.

Veoma je izvesno da ćete imati pomoć prijatelja u znaku Bika ili Vage, posebno oko 13. juna. Mlad mesec u vašem polju karijere oko 14. juna  donosi mogućnost novih poznanstva i kontakata i početka novog posla koji će vam veoma značiti u narednih šest meseci, ako ne i duže.

Uspeh dolazi i svim Devicama koje se bave komunikacijama, novinarstvom, pisanjem, papirologijom, ali i transportom. Ulazak Venere u vaše polje tajni, izolacije i podsvesti od 15. juna donosi povlačenje i rad u tišini, ali i mogućnost pripremanja jako velikog projekta. Ne pričajte mnogo o svojim planovima i uspeh je zagarantovan. Finansijska situacija odlična!

VAGA 

 

LJUBAV 

Okupirani poslom dočekaćete jun mesec, pa vam se može desiti da na neki način zapostavite svog partnera, ali će, uprkos tome, biti emotivnije nego inače pod uticajem Venere iz znaka Raka. Ovo može mnogim Vagama, posebno onim koje su slobodne, probuditi određenu nostalgiju i povratak u prošlost u periodu od 9 juna. Nakon 14. juna, kada Venera uđe u znak Lava, većina Vaga doživeće nalet pozitivne energije.

Venera će u periodu od 17. do 27. juna tranzitom kroz astrološko polje zabave, druženja i grupnih dešavanja doneti većini Vaga nova poznanstva, ali i izlaske. Preko prijatelja ili u izlasku upoznačete novu ljubav i doživeti fatalnu privlačnost sa Blizancima, Strelcem ili Jarcem. Moguće da je reč o veoma uspešnoj i cenjenoj osobi.

Vage u vezama bi trebalo da iskoriste ovaj period da porade na kolotečoni koji ih je uhvatila sa partnerom, a  mnogi  od vas mogu i okončati veze koje vas guše. Samo napred, stavite svoju sreću na prvo mesto.

POSAO I FINANSIJE

Jun mesec će Vagama biti jedan od uspešnijih i važnijih u 2018. godini, kada je poslu reč. Venera će tranzitom kroz njihovo polje karijere, uspeha, priznanja i napredovanja do 13. juna u dobrim aspektima sa Jupiterom doneti nove klijente i saradnije, kao i dobru zaradu, uspeh i procvat na finansijskom planu.

Sve Vage koje se rade sa ženama biće pune pozitivne energije i novih poslovnih ideja. Pojačana popularnost i uspeh, ali i susret sa novim saradnicima i klijentima pratiće vas u periodu od 16. do 27. juna. Mars iz astrološkog polja kreativnosti i zabave donosi lakšu zaradu tokom čitavog juna meseca, ali i nove ideje i nadahnuće za rad. Pun mesec iz znaka Strelca oko 27. juna donosi vam uspeh preko stranaca ili na kraćem putu.

GORI OD POLICIJE, TAČNIJI OD POLIGRAFA: Tri horoskopska znaka koja će vas UVEK UHVATITI U LAŽI

ŠKORPIJA 

 

LJUBAV 

Škorpije će veoma emotivne dočekati jun mesec. Bićete okrenuti mislima o nekoj platonskoj ljubavi ili sa osobom u znaku Device, Bika ili Riba koja živi u inostranstvu ili u drugom gradu. Period do 7. juna biće dobar da razrešite neke nesuglasice sa partnerom ukoliko postoje i otputujete zajedno.

U periodu od 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i u vaše astrološko polje uspeha i posla, ali i prošlih iskustava, mnogi od vas spojiće lepo i korisno, to jest posao i ljubav. U periodu od 16. do 24. juna zračićete samopouzdanjem, a mnoge Škorpije će preterivati u flertu. Možete privući veoma uspešnog, ali komplikovanog partnera u znaku Lava, Device ili Jarca.

Zauzete Škorpije ovu fazu bi  trebalo  da iskoristite da dobro razmislite o svom trenutnom odnosu u  braku ili dugoj vezi i da poradite na komunikaciji. Biće ovo veoma izazovan period pun preterivanja, ali i zanimljivih preokreta.

POSAO I FINANSIJE

Jupiter iz vašegg znaka praviće odlične aspekte sa Venerom iz astrološkog polja inostranstva. Ovo će za većinu Škopija označiti pozitivne promene po pitanju posla, ali i uspešnu saradnju sa inostranstvom.

Finansijska situacija odlična, ali bi oko 13. juna trebalo da pripazite kada su veće investicije u pitanju. Mlad mesec 14. juna donosi vam dobru zaradu, ali i nove poslovne mogućnosti ili paralelne poslove.

Mars iz astrološkog polja doma i porodice usmeriće ambiciju i na lična i porodična pitanja, ali i rešavanja ili renoviranja nekretnine. Pod uticajem vatrene Venere iz znaka Lava i polja karijere i uspeha od 14. do 26. juna dobićete priznanje koje dugo čekate. Zarada je odlična u drugoj polovini meseca.

STRELAC 

 

LJUBAV 

Strelčevi će, pod uticajem Venere iz astrološkog polja strasti i karme, preživljavati novu zaljubljenost sa stalnim  partnerom u periodu do sredine juna. Uživaćete u pojačanim emocijama. Ipak, Venera iz znaka emotivnog i promenljivog Raka vama ne prija i donosi vam osećaj dosade.

Uzbuđenje stiže nakon 14. juna, kada Venera prelazi u vama omiljeni znak Lav, u vaše astrološko polje putovanja, inostranstva i novih horizonata. Period od  15. do 25. juna za vas će biti period velikih promena i preokreta u ljubavi bilo da ste slobodni ili zauzeti.

Slobodnim Strelčevima ovi Venerini aspekti mogu doneti novu osobu i ljubav sa nekim ko živi u inostranstvu ili u drugom gradu, ali i veoma zanimljive okolnosti pod kojima ova veza počinje.

Zauzetim Strelčevima će ovo biti period velikih izazova, jer će vas flert i tajne veze vući  sa svih strana. Uživajte, ali budite obazrivi, jer ovo je mali grad.

POSAO I FINANSIJE

Uspeh ne dolazi preko noći, ali će tokom juna Strelčevi imati mnogo prilika za pozitivne promene na poslovnom i finansijskom planu. Mars iz vašeg astrološkog polja komunikacije i putovanja donosi nove kontakte, ugovore, ali i mogućnost proširenja posla.

Finansijska situacija biće povoljna tokom celog meseca, posebno Strelčevima koji se bave poslovima vezanim za nekretnine, estetiku i marketing. Mlad mesec iz vašeg polja partnerstva 14. juna najavljuje novu saradnju, a moguće je i potpisivanje važnog ugovora ili rešavanje pravnog pitanja.

U drugoj polovini juna Venera iz vašeg polja putovanja i inostranstva donosi sjajne i sudbinske poslovne prilike kroz saradnju sa strancima, ali i veliku zaradu. 27. juna pun mesec iz vašeg znaka donosi vam veoma važnu saradnju sa Lavom ili Ovnom koja će se odraziti na tok vaše karijere.

KO UME DA DRŽI ŠLIC ZAKOPČAN? Horoskop otkriva koji znaci su verni, a koji varaju!

JARAC 

 

LJUBAV 

Jarčevima će jun mesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi reč, jer će se mnoge stvari u ljubavi rešiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi. Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. juna može se desiti da se poremete  ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

Posle 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promeniti tok vaše sudbine. Period od 16. do 27. juna biće veoma turbulentan kada je o emocijama reč.

Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom doneće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali  i izazovna u isto vreme.

Jarčevima u vezi ovaj period biće krizni, ali u isto vreme i pun emocija. Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili  odličnim dogovorom partnera i uspešnim  prevazilaženjem problema, ukoliko su emocije jake a veza stabilna ili potpunim razilaženjem, ukoliko se radi o vezi koja nije zasnovana na jakim temeljima ljubavi.

POSAO I FINANSIJE

Jarčevi će se opustiti tokom prve polovine juna i veći deo posla prepustiti svojim kolegama. U periodu do 7. juna moguće je da će vam ponuditi partnerstvo ili novu saradnju osoba u znaku Raka ili Lava, a po Venerinim aspektima ovo bi moglo da vam donese veliku finansijsku korist. 

Mars vam iz polja novca tokom juna donosi pojačanu zaradu, a kada krene retrogradno, oko 27. juna i mogućnost vraćanja nekog duga ili pozajmice. Venera u periodu od 13. do 24. juna pravi veoma moćne aspekte na vaše astrološko polje finansija, velike zarade i ulaganja i doneti vam mogućnost velike zarade, kroz malo rizika ili više ulaganja. Ukoliko bude nekih neplaniranih troškova ili prenatrpanosti poslovnim obavezama, sav poslovni stres iz druge polovine juna će vam se trostruko isplatiti u narednih nekoliko meseci.

VODOLIJA 

 

LJUBAV 

Vodolije će pod uticajem emotivne Venere iz znaka Raka biti pomalo zbunjene u periodu od 7. juna. Vodolije koje su  slobodne mogu ući u nedoumice oko toga da li se vratiti bivšem partneru ili nastaviti sa nekim koga ste skoro upoznali preko posla.

Zauzetim Vodolijama ova energija doneće preokupiranost obavezama i nesuglasice sa partnerom, a  nakon ulaska Venere u vaše astrološko polje partnerstva, braka i veza 14. juna u znak Lava mnoge stvari u ljubavi će se preokrenuti. Imaćete osećaj da ste se probudili, a euforija, pojačane emocije i pozitivna energija će vas pratiti kroz tranzit Venere iz  znaka Lava u periodu od 18. do 24. juna.

Venera će praviti posebno izazovne aspekte za vas, pa se možete odlučiti i na trajno udaljavanje od partnera koji vam ne odgovara, a mnogim Vodolijama može se pojaviti neko ko će ih toliko uzburkati da će se odlučiti na potpune promene svojih navika i shvatanja o ljubavi. Vreme je da se zaljubite u Lava, Blizanca ili Ribu.

POSAO I FINANSIJE

Vodolijama će tranzit Merkura kroz astrološko polje zabave doneti nalete kreativnosti i dobru komunikaciju sve do 13. juna. U tom periodu na finansijskom planu biste mogli da imate oscilacije, ali pod uticajem Venere iz vašeg polja posla i obaveza, ne bi trebalo da vam manjka klijenata i poslova.

Uspeh će dolaziti od žena, ali i od kreativnih poslova. Mars iz vašeg znaka tokom juna doneće vam puno samopouzdanja i energije, pa je moguće da ćete biti puni dobrih poslovnih ideja, a neki od vas sada će otpočeti i svoj biznis. Venerini aspekti od 17. do 24. juna iz vašeg polja partnerstva uticaće pozitivno na vašu finansijsku situaciju, ali su moguće nesuglasice sa poslovnim partnerima ili nadređenima. Poradite na svojoj komunikaciji.

IZMEĐU NJIH UVEK SEVAJU VARNICE: Saznajte koga vaš horoskopski znak NE PODNOSI!

RIBE 

 

LJUBAV 

Ribama će tranzit Venere kroz astrološko polje ljubavi, dece i  kreativnosti u periodu do 13. juna doneti lepu energiju u ljubavi, ali i pojačanu osetljivost. Oko 6. juna, pod uticajem Venere i Plutona, možete pojačano reagovati na neke partnerove postupke ili komentare, a samim tim i promeniti poglede na vaš odnos. 

Sredinom meseca situacija na emotivnom planu se menja, pod uticajem Venere iz znaka Lava i vašeg astrološkog polja posla i obaveza. Osim što ćete postati poslovno uspešniji, moguće je da ćete u periodu do kraja meseca upoznati veoma zanimljivu osobu preko posla, možda čak i nekog ko je veoma uspešna, javna ličnost ili osoba na položaju.

U periodu od 14. do 27. juna prolazite  veoma zanimljive, sudbinske aspekte Venere sa Uranom (planetom bunta i promena), Marsom (planetom akcije), Saturnom (planetom odgovornosti i prošlosti) i Plutonom (planetom transformacije). Iskušenja će biti pred vama, posebno pred ženskim pripadnicama znaka! Vaga, Škorpija i Devica čekaju vašu odluku. Prošlost ili sveža krv – to sami birate!

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija pod uticajem Venere iz Jupitera do 7. juna biće više nego odlična. Oko 8. juna moguć je veći trošak ili neka vrsta pogrešnog investiranja, pa pripazite i ne budite impulsivni. Mars iz znaka Vodolije tokom juna vam donosi mogućnost rada u inostranstvu, ali i u nekoj vrsti izolacije ili prenatrpanost poslom.

Ipak, sve poslovne poteze, uz podršku Plutona, vući ćete mudro. Period od 14. juna biće veoma bitan, jer će Venera preći u znak Lava i u vaše astrološko polje posla. Ovo će vam doneti nov, bolji pristup poslu i odlučnost i želju za napredovanjem. Do 27. juna mnogim Ribama pružiće se nova velika poslovna prilika, ali i uspeh koji su dugo čekali.