DA LI SE PREPOZNAJETE? Zašto baš OVA tri horoskopska znaka NAJDUŽE tragaju za ljubavlju

zene
Pixabay.com

Dve duše s jednom mišlju, dva srca koja kucaju kao jedno... Put do onoga što toliko priželjkujemo ponekad može potrajati i malo duže.

 

Niko ne želi da odnos, u koji su uložili toliko emocija, vremena i truda – rezultira neuspehom. Međutim, zvezde kao da su po pitanju dugih veza i braka naklonjenije nekim znakovima u odnosu na druge, koji češće moraju svoj život graditi – ispočetka. Otkrijte da li ste i vi u ovoj grupi.

KAO NEBO I ZEMLJA: Ovo su najgore ljubavne kombinacije horoskopskih znakova

Bik

Uvek u petoj brzini, Bikovi tokom celog svog života imaju priliku da upoznaju izuzetno zanimljive osobe na najrazličitijim mestima. Veseli i pomalo bučni, a uvek izuzetno zanimljivi, pripadnici ovog zemljanog znaka vrlo lako privlače pažnju i pre braka imaju puo veza. Tako i uspevaju da iskristališu u svojoj glavi pored kakve osobe žele da provedu život. Za bračnog partnera uglavnom biraju osobu s kojom nisu bili predugo u vezi i na taj potez se odlučuju više se oslanjanjući na intuiciju nego na racionalno razmišljanje.

Bikovi su dobrodušni i široke ruke tako da bi za voljenu osobu učinili sve na svetu. Međutim, ukoliko to prerano pokažu drugoj strani, onda će ta strana i te kako to moći da iskoristi i pretvara se da je ono što nije kako bi Bika navela što pre na brak. I čim prođe malo vremena nakon venčanja, bračni suputnik pokazuje svoje pravo lice.

Pored toga, Bik ima problem s ljubomornim ispadima i ne želi da se za njegovu drugu polovinu bilo ko interesuje, niti da je hvali jer se uvek izrodi zrno sumnje koje ga razdire ukoliko mu druga strana za to iole da materijala.

Čak i kad je u braku sa izuzetno tolerantnom osobom, Bik i dalje želi da se kreće na hiljadu mesta i  često će zapostavljati kuću i porodični život.

Ako mu osoba s kojom je u braku pokaže da može i bez njega da nesmetano funksioniše, proradiće sujeta i počeće da se inate, što može da dovede do velike disharmonije. Kada uvidi da je brak na staklenim nogama, uradiće sve što je u njegovoj moći kako bi se stvari popravile. Ipak, kada shvati da ga za tu osobu više ništa ne veže, odlazi bez razmišljanja, jer izuzetno drži do sebe i ne dopušta da ga iko gazi.

Ipak, krah braka doživljava kao veliki životni poraz i želeće da samuje duži vremenski period, a kad sledeći put upozna osobu koja je vredna pažnje, na potpuno drugačiji način će analizirati da li je “materijal” za brak.

NAJLEPŠE LICE ZODIJAKA: Rođeni u OVOM znaku UVEK izgledaju BOLJE OD SVIH!

Devica

Pripadnici ovog zemljanog znaka nesumnjivo vole da budu u centru pažnje, a to im lako polazi za rukom jer su izuzetno inteligentni, šarmantni i nadasve duhoviti. Rado su viđeni u svakom društvu, ali ih osobe suprotnog pola češće doživljavaju kao prijateljsku figuru nego kao “materijal” za vezu, što je najčešći razlog zbog kog nisu imali previše veza pre samog braka.

Naravno, ima i onih Devica koje zavode gde god se pojave, ali to su više avanture nego ozbiljne veze. Kada upoznaju osobu za koju žele da se zaista vežu, praviće se da neke mane druge strane ne vide i smatraće da će uspeti vremenom da preoblikuju partnera po svojoj želji.

To čine jer je u prirodi Device da iznad svega žele zajedništvo. Samoća ih neopisivo plaši pa im je najčešće to glavni motiv za brak. Nakon jednog razdoblja, kada se trude maksimalno da udovolje drugoj strani, na površinu će isplivati ​​sve one mane partnera pred kojima su zatvarali oči i to će početi da im neopisivo smeta i guši. Pored toga, baviće se i analizom svakog postupka bračnog partnera jer su Device inače po prirodi sklone da sve pojave u svom životu raščlanjivaju do najsitnijih detalja.

Još ako je u braku s osobom koja ne može i neće da prećuti takvo ponašanje, eto velikog razloga za emotivna previranja, jer Devica smatra da je ona uvek u pravu i da ona sve najbolje zna.

Kada u bračnim odnosima ne štima sve baš kako treba, često je sklona vanbračnim aferama, ali će manje-više uspeti pred drugima da zamaskira svoje izlete i svoj brak predstavi kao izuzetno stabilan.

Ono što je zanimljivo, koliko god da joj disfunkcionalni brak ne odgovara, Devica nikada neće biti inicijator da se na tu priču stavi tačka.

Glavni potez vuče druga strana, jer joj je dosta rasprava, sitničavosti i prebacivanja Device za sve i svašta. Kada postane ponovo slobodna, Devica ne gubi vreme i ubrzo pronalazi novog partnera jer, ponavljamo, ona ne želi da funkcioniše sama. Iako je na prvi pogled ta nova veza zapravo avantura, ona će i od toga pokušati da napravi ozbiljnu priču i što pre ponovo uplovi u bračne vode.

Vaga

Glavni aduti ovog vazdušnog znaka su što su u stanju svakog da opčine svojom pričom, protkanom humorom i što odaju utisak izuzetno smirene i racionalne osobe, pa im nije teško da zavedu onog kog žele. Ova vrlo zabavna osobina ih jednostavno čini neodoljivima.

Nisu imuni na prolazne veze, ali ipak preferiraju one duge i najčešće za bračnog partnera odaberu osobu s kojom su provele dosta vremena. Međutim, ponekad se ispostavi da taj period proveden s drugom osobom u vezi nije garancija za dug i stabilan brak.

Vage su često negde između neba i zemlje, između vlastitih želja i mogućnosti pa iako su svesne da možda mogu bolje, one u brak uđu s osobom koja im po intelektualnim i drugim sposobnostima ne odgovara. U njihovoj prirodi je da su neodlučne i da konstantno razmišljaju jesu li nešto mogle bolje da naprave, što može drugoj strani neopisivo da ide na živce.

Još ako partner ne želi da ih sasluša ili razume,  Vaga postaje izuzetno hirovita i tera mak na konac, tako da su burne, ali kratkotrajne svađe sastavni deo njenog bračnog života. Kada definitivno shvati da u njegovom braku ne ide onako kako je zamislio, pripadnik ovog znaka će pokušati eventualno rešenje tog problema da odgodi do daljnjeg, a do tada će većinu vremena provesti u nekoj aktivnosti s prijateljima ili u pokušaju da upozna drugu osobu koja će ga zaista razumeti.

Čak i da pronađe takvu, ta veza će biti više platonska. Kada shvati da je pored jedne osobe, a želi da bude pored druge – uglavnom ne preduzima ništa konkretno nego pušta da vreme pokaže šta je najbolje za nju.

Ako se i potrudi stvar da stvar uzme u svoje ruke, odluka Vage nikada nije definitivna – ono što je “čvrsto” odlučila preko noći, već narednog dana činiće joj se kao totalno glupa ideja!

Iz braka uglavnom izlazi zahvaljujući sporazumnom dogovoru s partnerom koji je svestan da su emocije nestale pa je najbolje da svatko krene svojim putem.

Vagi je potrebno vreme da preboli, ali ona nikad ne prestaje da veruje u pravu ljubav  i u stanju je da bude u vezi s koliko god ljudi da je potrebno  kako bi na na kraju zaista našla.