TRAGATE ZA SRODNOM DUŠOM? Sutrašnji dan u popodnevnim satima donosi vam rešenje problema

sreća
Pixabay.com

Iskoristite Dan leptira i dan "Zvono" na najbolji mogući način, savetuje lunarna astrologija!

 

Na dan 24. februara 2016. godine, do 19. 09 sati na našim prostorima je dan “leptira” ili “goluba”, kada energija treba da umereno teče, da u svemu treba buti umeren, kako u emocijama, tako i u aktivnostima. Energiju treba trošiti lako i bez velikog naprezanja, jer ćete se tako sigurno dobro osećati. Mesec je u Devici i umerenost i odmerenost pomaže da se dobro osećamo.

Mesec u Devici povoljno deluje na sve aktivnosti vezane za čišćenje i pranje životnog ili radnog prostora, ali i tela i duha. Dobar je i za poslove, posebno one koji su u vezi sa davanjem saveta ili za pružanja usluga ili poslovnih dogovora. Praktikujte fizičke vežbe koje smiruju, sve aktivnosti treba da budu lagane, spore, bez preteranog naprezanja. Povoljno je vreme da se oslobodite loših misli i pročistite osećanja. Misli one ne treba da budu negativne, a komunikacija treba da bude oslobođena od kritike prema bilo kome – sebi ili drugima. Time se smanjuje negativna energija i osećaj nezadovoljstva, koje je prisutno kada je Mesec u Devici i odnosi sa drugima bivaju bolji…

Misli treba da budu čiste, svetle. Podstaknite ih tako što ćete čistiti svoje telo i radite vežbe disanja.

Danas je do 19h dobro i družiti se ili uspostavljati poslovne kontakte. Merkur koji vlada Mesecom u Devici je u Vodoliji u sekstilu sa Saturnom, što povoljno deluje na komunikaciju sa drugima – na dogovore, koji mogu da postanu trajni, ili na učvršćivanje prijateljstva. Temeljnost i koncentracija u razmišljanju pomažu u donošenju ispravnih odluka. Koncentracija je povećana i dobro je vreme za učenje, ili ulaženje u suštinu stvari, objektivno sagledavanje.

Najbolji lunarni dan za partnerske i bračne odnose

Od 19.09h do 20.08h na dan 25. februara 2016. godine traje 17. lunarni dan “zvono”, dan koji povoljno utiče na osećanje radosti i ljubavi. Pružiće vam spajanje sa voljenom osobom – i u emotivnom i u erotskom smislu. Pružanje ljubavi uživanje u senzualnosti, intimnoj bliskosti, sjedinjavanju i duše i tela, povoljno deluje na zdravlje i duhovno uzdizanje. Ovaj lunarni dan povoljno deluje na partnerske, posebno bračne odnose. Pomaže da dođe do njihovog poboljšanja, do većeg osećanja zajedništva. Povoljno deluje naročito na žene, postičući njihovu senzualnost, lepotu, ljubav i sjedinjavanje sa partnerom. Mesec će u 23h ući u Vagu, znak partnerstva.

Najpovoljnije vreme za voljenje i uživanje u radostima života je u noćnim satima 25. februara 2016. godine od 17h pa do 21h kada je Mesec u trigonu sa Venerom u Vodoliji. Posebno od 17h do 20h dokle traje 17. lunarni dan. To je idealno vreme za ljubav i radost davanja i dobijanja. Osećanje voljenja nam tada može doneti osećanje radosti, ispunjenosti. Provedite ga sa onima koje volite. Ljubavni sastanci, ljubavni sustreti će ličiti na najlepše ljubavne filmove. Želje za ugađanjem i usklađivanjem će biti više.

Ako ovog lunarnog dana ne osetite radost življenja, onda je to znak da nešto ne ide dobro u vašem životu i da je potrebno da unesete promene, menjate sebe, podižete svoju vibraciju, radite na sebi, kako biste privukli ono što želite i što će vas idućeg lunarnog ciklusa, na ovaj dan, učiniti radosnim.

Ipak, potrudite se da ovog lunarnog dana činite nešto što vam može uvećati osećanje sreće ili ljubavi. Ne odustajte od poziva, susreta, sastanaka, ukoliko nemate partnera, sa kojim bi bilo da ovog lunarnog dana uživali u čulnoj ljubavi, u kojoj će biti više sklada, osećanja ujedinjenosti i ostvarenja zajedničkih želja.