ŠTA DONOSI POSLEDNJI VIKEND U FEBRUARU: Anđeli nam šalju tajnu poruku

Horoskop
Freedigitalphotos.net/mapichai

Konjunkcija Sunca i Neptuna učiniće da će se želje na čije ostvarenje već dugo čekate napokon i ispune. Obratite pažnju na sve što vam se dešava ovog vikenda, jer vam anđeli šalju tajnu poruku.

 

Nedelja je započela 22. februara 2016. godine vrlo burno, ulaskom Meseca u znak Device, što nas je nateralo da se zapitamo o trenutnim životnim situacijama i promenama koje bi trebalo započeti. Vikend koji nam sledi zato treba iskoristiti za opuštanje u kreativnim radnjama.

U subotu Mesec ulazi u znak Škorpije, dok će Merkur imati sekstil sa Uranom, a Sunce konjunkciju sa Neptunom, pa je svakako neobičan vikend pred vama. Konjunkcija Sunca i Neptuna se dešava na 09°Riba na kojem se nalazi fiksna zvezda „Situla” iz sazvežđa Aquarius, poznatija pod nazivom „Krčag”. Ova zvezda ima prirodu Saturna i Jupitera i ukazuje na ono što Vodolija daje, na vodu koju sipa. Da li će to biti izvor znanja, mudrosti i sreće ili pak razočarenje i neočekivane opasnosti dosta zavisi od vas lično i vašeg Univerzuma.

Lav bi priredio žurku za kraj, Jarac bi pobegao u svemir: Ovo bi radili znakovi da je SUTRA SMAK SVETA

Konjunkcija Sunca i Neptuna može biti zaista čaroban trenutak u kojem želje koje ste jako želeli i snovi koji ste sanjali sada mogu da se ispune. Obratite pažnju na snove, jaku intuiciju i sve nebične susrete ili situacije, priče koje izgledaju kao potpuno slučajne, dok su u stvari jako važne jer predstavljaju tajne poruke Anđela. Budite vrlo otvoreni, spremni, ali i oprezni toga dana. Merkur je prethodnog dana bio u egzaktnom sekstilu sa Uranom, pa to sve zaista može biti neobična sreća, neočekivani dobitak ili susret koji će vam doneti dobre vesti iz daleka (Merkur sekstil Uran). Inspiracija i kreativnost su veoma naglašene, pa su ovo dani za sve umetnike i vrlo senzualne spiritualne duše. Ali ono što ne smete da zaboravite jeste Mesečev tranzit kroz znak Škorpiona. Ova pozicija Meseca kod nekih može izazvati i negative posledice ovih aspekata jer Neptun predstavlja obmanu, laž, opojna sredstva i razočarenja.

Probudite intuiciju i oživite svoje snove. Merkur će poslednjeg dana sedmice biti na egzaltaciji Neptuna i probuditi izuzetne kreativne sposobnosti. Iskoristite ih u ostvarenju svojih snova i svojih tajnih želja.