PLANIRATE PUTOVANJE ZA PRAZNIKE? Ovo su idealne destinacije za svaki HOROSKOPSKI ZNAK

Horoskop
dnevno.rs/kolaž

U susret Novoj godini i Božiću, mnogi od nas planiraju savršeno praznično veče. Neki bi da svoje slobodno vreme provedu u krugu porodice uz prazničnu večeru, okićenu jelku ili kamin, dok većina vidi sebe na kraćem prazničnom putovanju.

 

Uvek je uzbudljivo pakovanje kofera, iščekivanje zbog prelaska granice kao i dolazak u neki od inostranih hotela gde takođe preovladava praznična atmosfera.

Donosimo vam preporuku o idealnim destinacijama za svaki horoskopski znak, u želji da vam pomognemo da donesete pravu odluku.

OVAN

Puni ste energije, tako da vam je ovih dana potrebna avantura i mnogo adrenalina. Odličan izbor bi bio put u Argentinu, Australiju  ili Novi Zeland. Dubai je uvek dobar izbor, mada ne treba zanemariti Južnu Afriku ili Peru.

BIK

Uvek staloženi, uživaćete na mestima koja su poznata po gastronomskim čarolijama, umetnosti, pozorištu i arhitekturi. Dablin, Pariz, Barselona, Firenca i Prag će zasigurno zasititi vaše čulstvene apetite.

BLIZANCI

Vaša ekstravertnost će učiniti da u danima praznika izgledate razdragano i veselo. Noćno blještavilo metropola u kojima je zagarantovan dobar provod pomoći će da dobro raspoloženje potraje tokom prazničnih dana. Idealne destinacije za vas su San Francisko, London, Njujork ili Hongkong.

RAK

Osobe rođene u ovom znaku će se osećati “kao kod kuće” gde god imaju priliku da probaju dobru hranu. Takođe, užitak će vam pružiti i delovi sveta koji su poznati po lepim peščanim plažama, rekama ili vodopadima. Rim, grčka ostrva, Maldivi i Tajland, savršena su odredišta za vaše praznično putovanje.

LAV

Lavovi žele glamur i gradove koji isijavaju svojom estetikom i arhitekturom. Pariz, Njujork, Milano ali i Kapri, to su destinacije gde se vi osećate kao zvezde. Ukoliko vas inspiriše šoping i volite da na taj način koristite vaše vreme, idealno odredište je Lion.

DEVICA

Obožavate da planirate! Uvek imate običaj da prikupite sve moguće informacije o eventualno mestu za vaš odmor. Zato su vam primamljivi gradovi bogate istorije i raskošne kulturne zaostavštine. Egipat, Grčka, Madrid, Berlin i Rim su idealni za vas. Device žele aktivni odmor, gladne su znanja i novih informacija.

VAGA

Šarmantna vaga obožava gužve i dešavanja, pa će se provesti lepo gde god ima dinamičnih socijalnih interakcija. Romantični i uravnoteženi, bićete ispunjenog srca u živopisnim predelima Francuske, Itallije, Španije ili Turske.

ŠKORPIJA

Stvorene su za strastvene ljubavne avanture, obavijene velom tajne. Egzotična klima na Kubi i Egiptu ali i monumentalna zdanja u Rimu i Atini, pravi su izbor za vas. Duboko u sebi, škorpije su romantičari pa bi Pariz i Venecija bili idealna rezervna varijanta.

STRELAC

Sinonim ste za putovanje i avanturu. Privlače vas mesta koja kombinuju obrazovanje i adrenalin. Idealne destinacije za vas su Španija, Turska, Vijetnam, Južna Afrika ali i Prag i Budimpešta… možda Kenija.

JARAC

Jarci vole izazove i dobro su pripremljeni za njih. Dugo planirate vaše putovanje a zaovoljstvo i udobnost su vaš večni san. Idealne lokacije za vas su: Tajland, Fidži, Švajcarska, Australija i Nemačka. Tamo ćete imati dovoljno vremena za odmor i uživanje.

VODOLIJA

Nezavisna i nekonvencionalna želi da pobegne od atraktivnih destinacija, daleko od turista i velikih gužvi. Vaše srce žudi za ikrenim i neistraženim a možete ga naći u Kambodži, Islandu, Švedskoj, Kubi i Rusiji.

RIBA

Lepe i romantične ribe privlače čarobna mesta iz bajki i najslađih snova. Venecija, Pariz, Monako, Kopenhagen, Japan i Maroko zadovoljiće vašu potrebu za ljubavlju i lepotom.