Dnevni horoskop za četvrtak, 16. avgust

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan.

horoskop
pixabay.com

OVAN

Karijera: Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u predviđenom roku i na dobar način. Saradnici nemaju primedbu na Vaš rad i ponašanje. Nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje.

Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje više dilema nego što biste to želeli ili novi »ljubavni rebus«.

Zdravlje: Zdravlje osetljivo.

BIK 

Karijera: Vama ne smeta teret popularnosti, već način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom.

Ljubav: Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti pred bliskim osobama. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

 

BLIZANCI

Karijera: Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji, posebno ako neko nije spreman da prihvati odgovornost za poslovni gubitak. Budite dovoljno promišljeni i strpljivi.

Ljubav: Postoje različiti vidovi ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na samouverenost ili oprobane »trikove« koje koristite pred voljenom osobom.
Zdravlje: San je idealno rešenje.

RAK

Karijera: Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da ispoštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Budite razumni u proceni svojih mogućnosti.

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore. Ipak, Vaše ponašanje ostavlja pomalo loš utisak, neko će Vam iznenada uskratiti svoju emotivnu pažnju ili poverenje. Objasnite svoje namere.

Zdravlje: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

LAV 

Karijera: Delujete uznemireno, što se pomalo negativno odražava na Vašu stvaralačku koncentraciju ili na posao kojim se bavite. Nema potrebe da se zanosite preteranom dozom ekscentričnosti, kako biste dokazali istinu ili superiornost.

Ljubav: Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena ili imate neke uskraćene mogućnosti. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret.

Zdravlje: Više šetajte.

 

DEVICA

 

Karijera: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza akcija predstavlja sjajan uslov za finansijski dobitak ili bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da promovišete svoje ideje.

Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro rasploženje u bliskom društvu.

Zdravlje: Zdravlje stabilno.

VAGA

Karijera: Dobro ste organizovani, svoje poslovne obaveze završavate na efikasan način i bez velike priče. Preostaje Vam da ispoštujete sve zadate rokove ili različite uslove koje Vam postavljaju bliski saradnici.

Ljubav: Dok Vi delujete skoro bezbrižno, partner pokušava da odgonetne neke zajedničke dileme i indirektno »osuđuje« Vaš način ponašanja. Nema razloga da se osećate loše zbog toga.
Zdravlje: Vodite računa da u tome ne preterate, jer su moguće povrede zbog premora i smanjene koncentracije.

ŠKORPIJA 

Karijera: Važno je da prihvatite nečiji savet. Imate pogrešan utisak o nekim saradnicima i prolongirate rešavanje zajedničkih problema. Nema potrebe da skrećete posebnu pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku.

Ljubav: U velikom zanosu svoje emotivne želje možda upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se dobro oko sebe, pre nego što donesete neku novu ili važnu odluku.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi.

 

STRELAC 

Karijera: Razmislite pod kojim okolnostima treba da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu ili poziv. Poslovni uspeh nije moguće ostvariti bez nečije asistencije i podrške. Ne budite preveliki optimista u proceni svojih mogućnosti.

Ljubav: Nema razloga da unapred kritikujete osobu do koje možda ne dopire Vaš glas ili poruka. Izbegavajte teme ili pitanja koja previše iritiraju voljenu osobu.
Zdravlje: Niste u formi.

JARAC 

Karijera: Osoba koja Vam se direktno suprotstavlja nema bitan uticaj na dalji tok događaja ili na Vaše poslovno-finansijske rezultate. Uspeh podrazumeva proširenu saradnju, potrebno je da preuzmete kontrolu u odlučujućim situacijama.

Ljubav: U susretu sa dragom osobom insistirajte na »emotivnom zbližavanju« i poveravanju. Prepustite se svojoj emotivnoj inspiraciji i doživećete novu radost.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

VODOLIJA 

Karijera: Neko Vas pomalo iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju. Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevaziđete trenutne nesporazume.

Ljubav: Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Potrudite se da pravilno prevaziđete trenutne nesporazume.

Zdravlje: Više šetajte.

RIBE

Karijera: Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak i da se predstavite kao osoba od poverenja. Obratite pažnju na nečiji koristan savet.

Ljubav: Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na neku »razumnu meru«. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Situacija će se uskoro promeniti.

Zdravlje: Možda je to stanje razlog za nesanicu i opšti pad imuniteta.