Dnevni horoskop za nedelju, 17. mart

Saznajte šta su vam zvezde za danas spremile.

Zvezde
Pixabay.com

OVAN 

Karijera: Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovno-finansijski promašaj.

Ljubav: Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru.

Zdravlje: Bavite se sportom, izbegavajte svađu!

BIK

Karijera: Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosledni u svojim izjavama.

Ljubav: Partner insistira na nekim zajedničkim promenama, morate imati dovoljno razumevanja.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite.

BLIZANCI 

Karijera: Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak, stoga delujete užurbano pred saradnicima.

Ljubav: Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim dogadjajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nervozu lečite aktivnim odmorom i sportom.

RAK 

Karijera: Nalazite se pred novim poslovno-finansijskim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite odredjeni rizik.

Ljubav: Priželjkujete više interesantnih dogadjaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate odredjene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namere.

Zdravlje: Savetuje se umerenost u porocima.

LAV  

Karijera: Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima.

Ljubav: Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.

Zdravlje: Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima.

DEVICA

Karijera: Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim postupcima ili rezultatima. Prihvatite dvosmerni saradnički odnos, ali ne po svaku cenu.

Ljubav: Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti u idejama i odlučni svojim u namerama.

Zdravlje: Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

VAGA 

Karijera: Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Stoga, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.

Zdravlje: Premor je posledica proteklog napornog perioda, pa je odluka da se odmorite ispravna. Ništa vam nije potrebnije od mira. Imaćete ga, samo ako isključite telefon.

ŠKORPIJA

Karijera: Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja.

Ljubav: Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom.

Zdravlje: Okrenite se knjizi i onim stvarima koje relaksiraju, sportu na primer. Ne dozvolite da lenjost pobedi.

STRELAC 

Karijera: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor.

Ljubav: Partner ne može da vam dočara, sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

JARAC

Karijera: Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno.

Ljubav: Imate utisak da voljena osoba ne razume vaše namere. Svako od vas je “priča za sebe”, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.

Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

VODOLIJA

Karijera: Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procenu.

Ljubav: Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da vam poverava svoje misli ili neke planove.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

RIBE 

Karijera: Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere nemojte očekivati nemoguće rešenje, već zatražite nečije dodatno razumevanje.

Ljubav: Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosecaj. Izbegavajte neumerenost.

Zdravlje: Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.