Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. oktobar

Otkrivamo šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Horoskop
Pixabay.com

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Umete da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od vaše volje ili uticaja.

Ljubav: Spremni ste za određeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da vas neko zamara dodatnim obavezama koje vam mogu narušiti zdravlje.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima.

Ljubav: Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Umete da usrećite one koje volite.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Imate dobru procenu poslovnih mogućnosti što vam olakšava kompletno planiranje i da sprovedete uspešnu akciju.

Ljubav: Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo.

Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Pravilna poslovna organizacija može da vas poštedi od dodatnih obaveza i neprijatnosti. Ono što vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje.

Ljubav: Sve bi bilo bolje kada biste osetili nečiju emotivnu naklonost. U svom tipičnom maniru pre biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što vam pripada.

Zdravlje: Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Lakše vam je da rešavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je reč o osetljivim poslovnim temama.

Ljubav: Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće vas novi događaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost.

Zdravlje: Obratite pažnju na umereniju ishranu i na redovan odmor.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Splet novih okolnosti na poslovnom polju menja Vašu orijentaciju i prvobitnu procenu. Učinite ono što je nizbežno u dogovoru sa bliskim saradnicima.

Ljubav: Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno viđenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve vaše potrebe i očekivanja.

Zdravlje: Prijaće Vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: U susretu sa saradnicima ponekad treba da postavite ultimativna pravila kako bi okolina ozbiljnije shvatila vaše poslovne namere.

Ljubav: Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama.

Zdravlje: Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće Vam.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Važno je da balansirate između različitih opcija koje predlažu Vaši saradnici. Mudrost je da sačuvate ono što imate i da ostavite dobar utisak.

Ljubav: U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku „drugačiju stvarnost” ili situaciju koja više odgovara Vašim potrebama

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam vise vitamina i tečnosti.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primećujete.

Ljubav: Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče Vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova.

Zdravlje: Nema razloga da se dodatno zamarate napornim obavezama.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Imate utisak da okolina ne razume u potpunosti detalje koje iznosite u vezi poslovnih aktivnosti i da će se to odraziti na zajedničke interese.

Ljubav: Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove događaje posmatrate sa više optimizma.

Zdravlje: Opustite se u skladu sa svojim potrebama, nema razloga za preteranu brigu.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Posedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da menjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako vam neko ponudi primamljivu mogućnost.

Ljubav: Dopadaju Vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila „igre”. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku.

Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Stalo Vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na određene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa.

Ljubav: Emocije Vas navode na neobičan izbor, potrebno vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir.

Zdravlje: Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.