Dnevni horoskop za ponedeljak, 18. jun

Saznajte šta su vam zvezde za danas pripremile.

Horoskop
Sxc.hu/zager

OVAN

POSAO: Budite oprezni i štitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je pažnja i koncentracija, kao i oslanjanje na dosadašnje iskustvo.
LJUBAV: Osećate se nesigurno i zamerate partneru nebitne sitnice. Opustite se i ne tražite svima mane. Niko nije savršen, pa ni vi.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

BIK

POSAO: Ne operećujte se previše tuđim mišljenjem. Sve obaveze možete da obavite samostalno pa je najbolje da tako i uradite. Potrebno je samo malo organizacije.
LJUBAV: Osećate se dobro i sigurno u vezi. Ne dozvolite da vam nebitne sitnice pokvare sreću.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro i puni ste energije.

BLIZANCI

POSAO: Kompromituje se bespotrebno suprostavljajući se nadređenima. Iako trenutno ostvarujete uspeh svojom taktikom, trebalo bi da sagledate širu sliku.
LJUBAV: Želite uzbuđenje na emotivnom planu pa ulazite u komplikovane situacije. To je zabavno neko vreme, ali ipak je potrebno da znate kada da se zaustavite.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RAK

POSAO: Nalazite se u nezgodnoj situaciji na poslu jer u sred dogovora morate da balansirate između dve suprostavljene strane. Gledajte da ispoštujete sve uključene u dogovor i sve će biti u redu.
LJUBAV: Partner se oseća zapostavljeno. Pokažite mu da vam je stalo.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

LAV

POSAO: Imate priliku da naučite puno od kvalitetnog saradnika. Iskoristite priliku kako biste obezbedili napredak ne samo trenutno, već i u budućnosti.
LJUBAV: Nemojte igrati igre sa partnerom. Previše vas dobro poznaje da bi vam to pošlo za rukom.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

DEVICA

POSAO: Pokušavate sami da se izborite sa preprekama na poslu i ne želite da se pomirite sa prosečni rezultatima. Ukoliko vam trenutna taktika ne donosi uspeh, promenite je i oslonite se na savet kolega.
LJUBAV: Često menjate raspoloženje i osećate se nezadovoljno, što partner oseća. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć ako vam je potrebna.
ZDRAVLJE: Nemojte previše da se naprežete.

VAGA

POSAO: Previše se opterećujete problemima na poslu. Nemojte da tražite krivce već se posvetite tome da obavite kvalitetno svoj deo posla i da prilazite situacijama sa pozitivnim stavom.
LJUBAV: Partner vam zamera što ne ispunjavate obećanja. Potrudite se da mu pokažete da vam je stalo.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte previše da se ističete, nekada je bolje uklopiti se sa mišljenjem većine, nego ići protiv svih.
LJUBAV: Pazite šta govorite partneru, nekada se stvari izrečene u ljutnji ne mogu povući. Nemojte po svaku cenu da terate po svome.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

STRELAC

POSAO: Vaše poslovne ideje nailaze na pozitivan odjek i donose vam moguć napredak na poslovnom i društvenom planu. Nekada se naporan rad i isplati.
LJUBAV: Posvetite se više voljenim osobama kako biste im pokazali da vam je stalo.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

JARAC

POSAO: Pokušavate da se izborite za svoje mesto u kolektivu pa ste zanemarili nek druge bitne obaveze i kolege počinju da vam zameraju.
LJUBAV: Partner smatra da ste sebični i da terate po svome. Kompromis je sastavni deo svake veze.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

VODOLIJE

POSAO: Očekuje vas napredak na psolovnom planu i veći finansijski dobitak. Sve vam ide po planu, ali nemojte da zaboravite one koji su vam pomogli da stignete tu gde ste.
LJUBAV: Osećate se prijatno u vezi i uživate sa partnerom, ali imate utisak da ne provodite previše vremena zajedno. Dogovorom sve možete da rešite.
ZDRAVLJE: Osećate nemir i potreban vam je odmor.

RIBE

POSAO: Osećate se nesigurno zbog promena na poslu. Međutim, celu situaciju možete da iskoristite u svoju korist, dovoljno je da prihvatite savremene ideje i kreativne savete svojih saradnika.
LJUBAV: Umete pozitivno da iznenadite partnera, ali pazite da ne upropastite sve nepromišljenim komentarima.
ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.