Dnevni horoskop za subotu, 29. septembar

Planete i zvezde su se potrudili da oslušnu vaše želje i očekivanja. Koliko su danas uspeli u tome, pročitajte u dnevnom horoskopu.

Pixabay.com

OVAN

Posao: Neko kritikuje Vaš način rada i pokušava da Vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima.

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

BIK

Posao: Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na osobu koja ima bitan uticaj na Vaše poslovno-finansijske interese.

Ljubav: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.

Zdravlje: Važno je da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI

Posao: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna, kao povod za oštar poslovni dijalog.

Ljubav: Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

RAK

Posao: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

Ljubav: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vaš podsticaj.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV

Posao: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju Vas vezuju poslovni i privatni interesi.

Ljubav: Neko Vam upućuje ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli ili oseća.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izazak ili šetnja.

DEVICA

Posao: Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje za Vašim uticajem.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko emotivno zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA

Posao: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.

Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava Vaše kriterijume.

Zdravlje: Obaratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju negu.

ŠKORPIJA

Posao: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

STRELAC

Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa Vašim procenama.

Ljubav: Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka “emotivna spona”, koja Vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

JARAC

Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve.

Ljubav: Obratite se bliskim prijateljima, važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi.

Zdravlje: Nema razloga da suviše dramatično doživljavate svoje dileme.

VODOLIJA

Posao: Trenutni “gubitak” predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.

Ljubav: Vaš partner tačno zna, šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.

Zdravlje: Opustite se u bliskom društvu.

RIBE

Posao: Važno je da se dinstancirajte u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

Ljubav: Uvek postoji i “ružniji deo stvarnosti”, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

Zdravlje: Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku osetljivost.