VIKEND HOROSKOP: Jedan znak se sprema za NAJLEPŠI LJUBAVNI DOGAĐAJ!

Da li ste spremni za još jedan uzbudljivi vikend? Proverite šta vam zvezde savetuju!

Pixabay.com

OVAN

Tokom vikenda, savetujemo vam da dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i uslove koji vam stoje na raspolaganju. U ljubavnom dijalogu, mudro prepustite svom partneru određenu dominaciju ili utisak da vodi “glavnu reč”.

BIK 

Iza vas je teška nedelja na poslu, ali imajte u vidu da dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu, suviše insistirate na ubedljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje.

BLIZANCI

Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju “slabu tačku”, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera.

RAK

Delujete kao osoba koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da vas kompromituju.

LAV

Potrebno je da uspostavite bolju selekciju pri izboru poslovnih ciljeva ili da promenite uobičajene kriterijume. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave vrednosti i da iskreno ugodite svom partneru. Potrudite se da budite dovoljno razumni i umereni kada se rešavaju zajednički problemi.

DEVICA

Preveliki broj obaveza i latentna psihička tenzija deluju iscrpljujuće na vaše zdravstveno stanje. U odnosu sa voljenom osobom postoji neka “tajna veza” ili emotivna spona, razmenjujete iskrena osećanja i sjajno se dopunjavate u svakom pogledu. Emotivna bliskost deluje inspirativno i lekovito u svakom pogledu.

VAGA

Nepovoljna poslovna klima neće trajati dugo, važno je da se dobro pripremite za narednu fazu. Nema potrebe da se ponašate suviše zahtevno ili nametljivo prema voljenoj osobi. Oprostite svom partneru na različitim propustima koje čini, nemojte “gasiti” ljubavne iskre.

ŠKORPIJA

Ukoliko želite da ubedite okolinu da posedujete praktično znanje i intelektualne sposobnosti, budite dovoljno istrajni u svojim ciljevima. U privatnom životu delujete sumnjičavo i pronalazite različite zamerke svom partneru. Ipak, vaša inteligencija nije svemoćna u rešavanju osnovnih ljubavnih dilema.

STRELAC

Posvetite više pažnje rešavanju nekih aktuelnih problema i finansijskih računa. U odnosu sa voljenom osobom provejava doza uzajamne nesigurnosti i nerazumevanja. Situacije koje po vašem mišljenju izgledaju komplikovano, vaš partner posmatra drugačijim očima i ima različito viđenje ili optimističke prognoze.

JARAC

Potrudite se da budete angažovani na različitim stranama. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Prepustite se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji.

VODOLIJA

Važno je da reagujete u pravom trenutku. Ne budite impulsivni, strpljivo sačekajte da na površinu isplivaju prave vrednosti. U odnosu sa voljenom osobom, uporno zagovarate situaciju koja odgovara vašem osnovnom raspoloženju ili afinitetima. Ne možete dobiti sve što očekujete, napravite novi emotivni balans kako biste prevazišli zajedničke sumnje i dileme…

RIBE

Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Pre ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno merilo vrednosti. Najlepši događaji vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvek kada se uzburkaju vaše strasti i osećanja, to predstavlja pozitivan “signal” koji vodi ka ljubavnoj romansi.