VIKEND HOROSKOP: Prelepi dani su pred nama, a jedan znak će se ZALJUBITI DO UŠIJU!

Čeka nas divan vikend! Uživajte!

Pixabay.com

OVAN

Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate. Bićete iznenađeni povratnom reakcijom. Smeši vam se ljubav!

BIK

Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Zato ovaj vikend dočekujete umorni i iscrpljeni, pa ne bi bilo loše da ostanete kod kuće i odmorite.

BLIZANCI

Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor.

RAK

U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Uskladite svoje potrebe i prevazići ćete sitne probleme koje ste imali prošle nedelje.

LAV

Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu. Pažljivo osmislite svoj vikend jer ćete u suprotnom samo trošiti novac bez potrebe.

DEVICA

Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.

VAGA

Oslanjate se na svoju intuiciju i na osnovu sitnih detalja iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete. U suprotnom, očekujte veliku svađu ovog vikenda.

ŠKORPIJA

Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu.

STRELAC

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predloge prijatelja za ovaj vikend i samo biste da legnete i prespavate slobodne dane. Grešite! Postoje situacije koje ne možete rešavati sami. Prijaće vam izlazak i društvo!

JARAC 

Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

VODOLIJA

Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere.

RIBE

Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama i opustite se – period pred vama biće divan!