Horoskopski znaci, odmor i ljubav: Zvezde predviđaju vaše letnje avanture

Leto je počelo. Jedni gledaju u nebo da ne padne kiša dok su na letovanju, a drugi pitaju zvezde hoće li biti ljubavi, seksa...

Ovan

Vama neće biti dosadno. Razne ljubavne zavrzlame Vas očekuju do kraja jula, tačnije di 26. 07. Raspoloženi ste za flert, lascivne SMS poruke, ali nemojte da se nervirate ako se iz svega toga ne izrodi ništa ozbiljno, jer će uglavnom tako biti.

Oni koji su u stabilnim vezama, moraju da odole iskušenjima. Ne slušajte tračeve i priče drugih ljudi. Od 19. jula se menja situacija, tako da ćete biti romantičniji, provodićete više vremena sa partnerom, u kući ili pored neke vode.

Uživajte u svakom trenutku leta. Do 5. avgusta iskoristite povoljan period da poboljšate odnos sa partnerom, a onda se posvetite poslu.

Bik

Uživaćete u ljubavi, zavođenju do 26. 07. do 12. 08. Bićete komunikativni i dobro ćete se zabavljati. Čekaju Vas i nova poznanstava.

Ne slušajte šta Vam ko priča, slušajte sebe.

Što više vremena provedite sa porodicom i partnerom, od polovine avgusta, prijaće Vam da malo usporite na poslu.

Blizanci

Dobro stanje na poslu će uticati na Vas, bićete lepo raspoloženi i spremni na kompromise, naročito od 19. jula do 13. avgusta.

Nemojte dozvoliti da veza upadne u kolotečinu, nego radite nešto zabavno i zanimljivo sa partnerom. Najbolje bi bilo da negde otputujete zajedno.

Rak

U julu Vam neće biti do ljubavi, bićete neraspoloženi, nervozni. Objasnite partneru da nije kriv zbog Vaše mrzovolje.

Ukoliko ste slobodni, najbolje bi bilo da se odmarate do 20. jula jer će Vas to preporoditi.

Od 20. jula ćete se osećati bolje, zavodljivije, bićete skloni flertu. Komplimenti će prštati sa svih strana. Nežnost će Vam biti najpotrebnija, ali ćete biti i preosetljivi. Od 12. avgusta ćete se okrenuti ka stabilnost, težićete ka miru u vezi, a ne ka stresnim situacijama.

Lav

Zauzeti bi trebalo da sa partnerom i prijateljima organizuju razna okupljanja do polovine jula, jer je to idealno vremem za dobru zabavu za Vas.

Ukoliko ste u vezi, dajte oduška jedno drugome. Svako treba da ima vreme za sebe.

Slobodni Lavovi bi mogli preko prijatelja da upoznaju neku novu zanimljivu osobu. Od polovine jula do 12. avgusta, nećete biti baš dobro raspoloženi za vezu, a moguće su i neke tajne veze.

Zauzeti treba da paze da im se drugi ne mešaju u ljubav.

U avgustu, ćete se prolepšati, imaćete više energije, nećete se nervirati toliko i bićete usmereni na sebe. Partner ne treba da bude u centru Vaše pažnje, nego Vi.

Devica

Što se tiče meseca jula, moguće je upoznavanje novog partnera preko posla. Zauzeti ne smeju da dozvole da posao utiče na njihovu ljubav.

U prvoj polovini avgusta se više okrenite ka druženju, ka dragim ljudima, ali nemojte nikako gušiti partnera i postavljati mu besmislene zahteve, budite praktični.

Slobodni će se lepo provoditi, pa i ako budu sami. U drugoj polovini avgusta meseca, tačnije od 12. avgusta, nećete biti raspoloženi ni za kakve promene. Bićete preosetljivi.

Svaki problem koji imate sa partnerom, može se rešiti razgovorom, a ne stavljanjem problema ,pod tepih. Slobodni, ne ulećite u tom periodu u tajne veze, samo igrajte na sigurno.

Vaga

Potrudite se da ne živite u iluziji da je neka veza idealna, nego ako nešto nije u redu, raspravite to sa partnerom do 20. jula – posle tog perioda, do 12. avgusta, bi trebalo da se usmerite na posao, da ne zapostavljajte porodicu i partnera zbog posla.

Od sredine avgusta Vas čeka pravo uživanje u letu, bez opterećivanja problemim. Slobodni pripadnici znaka Vage u julu bi trebalo da ne ulaze u neke ozbiljne priče, nego da odmaraju.

Prva polovina avgusta je kao stvoreno za ljubav, ali pazite – nemojte površna viđanja da pretvorite u vezu, jer ćete se brzo razočarati.

Škorpija

Škorpije će biti jako strastvene do 20. jula. Slobodne Škorpije – dajte se u traženje partnera i iskoristite lepe aspekte ovog leta. Već od 21.jula ćete biti romantičniji, a gde god da ste imaćete osećaj kao da ste na moru, bićete romantični i nežni. Prolepšaćete se.

Put sa partnerom u prvoj polovini meseca avgusta, ili upoznavanje neke nove, zanimljive osobe u inostranstvu ili neog ko je iz nekog drugog mesta, je izvesno ovog leta.

U drugoj polovini avgusta biste mogli da malo povedete računa o svom ugledu, ne dozvolite da Vam se neka osoba umeša u postojeću vezu, ne kvarite to što imate.

Slobodni će možda imati neku avanturu.

Strelac

Usredsredite se do 20. jula na partnera, pričajte više sa njim, rešite sve razmirice koje ste imali u proteklom periodu. Sada je vreme da se razjasne stvari. Potrudite se da se usmerite na poboljšanje komunikacije.

Slobodni mogu očekivati neki poziv ili poruku od osobe koja im prija, dosta priče, razgovora, puno lepih i romantičnih reči, pa ko zna, možda i bude nešto ozbiljnije, ako ne ostane sve na rečima.

No, i slobodni i zauzezi će od 20. jula do 12. avgusta biti strastveniji, osetljiviji i nervozniji. Ne dozvolite da Vam loš period pokvari sadašnju vezu, potrudite se da nađete nešto što će Vam popraviti raspoloženje.

Jarac

Nemojte zapostaviti ljude oko sebe, ali ni partnera do kraja jula. To će biti loše, ali se može ispraviti.

Slobodni bi trebalo da pogledaju oko sebe i možda je osoba koja im je pred očima baš ta koja im odgovara.

U provoj polovini avgusta ćete se osećati mnogo bolje, bićete romantični i dobro raspoloženi, i slobodni i zauzeti.

Vodolija

Jako ste društveni, a tako će biti sve do 20. jula. Sa partnerom organizujte neke aktivnosti, šetnju ili odlazak u bioskop.

Nećete biti dobro raspoloženi od 20. jula do 12. avgusta jer ćete morati da se posvetite poslu i zdravlju. No, bitno je da to ne utiče na Vašu vezu i na odnose sa drugima.

Od 12. avgusta se okrenite ka partneru, imaćete više energije i bićete lepo rapsoloženi. Ugađajte jedno drugom, a slobodni nemojte da se nervirate, nego uživajte maksimalno u letu i slobodnom vremenu, možda se iz prijateljstva izrodi lepa veza.

Ribe

Do 20. jula nećete baš biti posvećeni partneru, više vremena ćete provoditi u porodičnom okruženju. Potrudite se da se usmerite na dobre stvari u vezi, a ne na neke razmirice.Komunikacija mora da se poboljša.

Od 20. jula ćete biti romantičniji i bolje raspoloženi, strasti se bude, a slobodni se mogu zaljubiti. To traje do 12. avgusta kada će biti naglašenije polje posla.

Slobodni treba da se posvete poslu, pa ako imaju vremena za izlaske, možda će upoznati nekog ko će im biti zanimljiv, ali ne napadan.