HOTEL PUN TAJNI: Volite crnu komediju, misteriju i dobru muziku? “TEŠKA VREMENA U EL ROJALU” je film za vas (VIDEO)

"Teška vremena u El Rojalu", misterija sa fenomenalnom muzikom i intrigantnim likovima, stiže u domaće bioskope 11. oktobra.

Promo

Priča smeštena u 1969. godinu počinje pojavom nekoliko potpunih stranaca koji se prijavljuju u hotel poznat kao El Rojal. Zapušteni hotel El Rojal se nalazi na granici dve države: Nevade i Kalifornije.

U ovom slučaju, “na granici” znači bukvalno to – granica se prostire kroz lobi hotela, sa kockanjem dozvoljenim na jednoj strani i alkoholom dozvoljenim na drugoj. Nije potrebno mnogo detektivskih veština da bismo zaključili da većina ovih gostiju ima neku mračnu stranu, i da kriju velike tajne jedni od drugih.

Hotel vodi svestrani menadžer, koga glumi Luis Pulman, koji se tu sakrio da bi sačuvao svoje tajne i pokušao da zaboravi stvari koje je video. Među ovim strancima, mnogo je preokreta i misterija, koje se tokom filma slažu u slagalicu koja dobija smisao.

Sada, u lobiju hotela je sav sjaj nestao i smeh se više ne čuje. Okupljeni su otac Danijel Flin, soul pevačica Darlin Svit, putujući prodavac Larami Sejmor Salivan, hipik Emili Samerspring, njena sestra Rouz, menadžer Majls Miler i zagonetni Bili Li. Uz mnogo preokreta i tajni, u El Rojalu, teška vremena upravo počinju.

Glavne uloge, tačnije goste ovog hotela, čine Kris Hemsvort, Dakota Džonson, Sintija Erivo, Luis Pulman, Danijel Flin, Džon Ham i Kajli Speni. Karte za premijernu projekciju su juče puštene u prodaju.