House spektakl: Tom Novy nastupa 5. decembra u Domu omladine

Najpopularniji nemački di-džej i producent house scene Tom Novy nastupiće u Domu omladine 5.decembra u okviru Neon Rave događaja.

Neon Rave je mesečni muzički događaj, lociran u Beogradu, koji će predstaviti najveće zvezde svetske di-džej elektro i house scene u konceptu koji čine spoj hip prostora i specijalnih svetlosnih efekata, što je ujedno i zaštitni znak ovog koncepta.

Tom Novy uspešnu karijeru gradi od 1995.godine kad je objavio svoj prvi hit singl “I House you”.

Slede lokalni i međunarodni hitovi: “Superstar”, “I Rock”, “Pumpin”, i prvi album “My Definition” (2001). Singl “Take It” je proglašen za pesmu koja se najviše emitovala na radio stanicama 2004.godine. Krajem 2005. godine sa singlom “Your Body” osvaja top liste širom sveta i postaje jedan od najpopularnijih Nemačkih izvođača.

Ostavlja trag radeći i za druge muzičare kao što su Backstreet Boys, Jimmy Sommerville, Joachim Deutschland, Rosenstolz, čak i za druge DJeve- Thomilla, Moonbootica, Sander Kleinberg and Erick Morillo.

– Radujem se dolasku u Beograd, koji mi je ostao u divnom sećanju, posebno prelepe devojke i vrhunska hrana. Znam da imate odlične di-džejeve, fantastičan noćni život koji se prepričava i jedva čekam da se družimo. Siguran sam da ćemo se divno provesti i plesati do zore – izjavio je Tom Novy koji sa nestrpljenjem čeka dolazak u Beograd.

Podršku Tomu će pružiti DJ Oysha, najtraženiji domaći DJ koji je nastupao u svim klubovima u gradu i širom Srbije uz mnogobrojne poznate svetske di-džejeve.

Karte se mogu kupiti po ceni od 800 dinara na blagajni Doma omladine kao i na svim Eventim prodajnim mestima.loading...