HRVATSKA PLUS SAJZ MANEKENKA pokazala SVE SVOJE MANE, ali je i dalje NEVIĐENO SEKSI, a tek KOLIKO PAMETNO ZBORI! (FOTO)

Lucija Lugomer
Instagram/lusiluerplussizemodel

Lucija Lugomer, jedna od prvih i svakako najpoznatija hrvatska plus sajz manekenka, neprestano se bori za to da žene zavole svoje telo i ruši predrasude. Svojim novim postom na Instagramu definitivno je bar jednoj dami vratila veru u sebe!

Ova simpatična i seksi dama objavila je neretuširanu fotku na kojoj je pokazala sve svoje nesavršenosti – strije, celulit, preobimne obline i istakla kako je presrećna što ih ima i kako svaka žena na svetu treba da zavoli svoje telo baš onakvo kakvo ono jeste!

“Vidim svoje strije, celulit, sve svoje ‘mane’ i shvatim koliko sam srećna što ih imam. Ne znam koliko se vidi pod ovim svetlom, ali moje strije sežu sve do mladeža. Imam ih i po nogama, rukama, grudima… Sećam se kako sam kao curica, gledala i pipkala strije, nisam znala šta su i zašto su tu. Bila sam najviša u razredu, krenula sam brzo profesionalno u sport, brzo postala ženom. Tiha, izgubljena i zamišljena. Danas je ovo moj ponos”, napisala je ona između ostalog, pozivajući jači pol da pohvale svoje žene i prenese im ovu važnu poruku.

 

Digla sam se ujutro, po obicaju, oko 8 sati… I hodam tako stanom jos u polu-snu, pogledam se u ogledalo i mislim si u glavi: ‘Pa bas dobro izgledam, kaj? Haha’ ? Vidim svoje strije, celulit, sve svoje ‘mane’ i shvatim koliko sam sretna sto ih imam! Sto sam ‘drugacija’! ?? Ne znam koliko se vidi pod ovim svijetlom na slici ALI moje strije sezu sve do madeza! Da! Moja dva zalaska sunca, kako ih ja zovem, i s jedne i s druge strane! ?? Imam ih i po nogama, i rukama i grudima…ma koliko god zelite. To je moje! *Sjecam se kako sam kao curica, gledala i pipkala strije, nisam znala sto su i zasto su tu. Bila sam najvisa u razredu, krenula sam brzo profesionalno u sport, brzo postala zenom… Tiha, izgubljena i zamisljena. Danas je ovo moj ponos do suza smijalica! •Moja iskrenost VAMA!• #BodyShaming je nesto sto tone u duboki san ?..a ja sam IZNIMNO svjesno ponosna sto predstavljam sve sto je stvarno, iskreno i rezultira zadovoljnim! ?? Volite sebe i svoje tijelo, brinite se za njega jer je upravo ‘on’ ono sto Vas prezentira nepoznatom, a Vama najbitnijem! Tko nas nosi nego vlastito tijelo, ono nam ostaje ZAUVIJEK!? Cega da se sramim? Same sebe??!! Onda bolje da niti ne izlazim iz stana i zivim u osami dok me vise nece biti. Ma jok! Zivot je prelijep! YOU SHOULD DO THE SAME!!! Ps., muskarci, djelite ovo svojim ZENAMA! #bodyshaming #fashionblogger #curvymodel #modellife #brunette #body #happy #healthy #love #plussizemodel #mybodyismytemple #loveyourself #curvy #curves #model #smile #natural #modeling #woman #rights #beautiful #allmine #beautybeyondsize #beautyisnotasize #instastyle #xl #croatia #instamood #beautycomesfromwithin

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluerplussizemodel) on