Humanost pre svega! Srpski maneken u predivnoj misiji u Kraljevu (FOTO)

Aleksa Gavrilović
Instagram/_aleksagavrilovic_

Aleksa Gavrilović, maneken iz Srbije i nosilac titule Mister Universal Ambassador 2016 posetio je, kao predstavnik organizacije IMP (Indonesian male Pageants), SOS Dečije selo Kraljevo i uručio humanitarnu donaciju za mališane iz ovog sela.

Soon its time to leave so i wanted to enjoy these last moments in Milano even if it is cold and rainy ?⛆? #coming #home #but #will #be #back #soon #model #misteruniversalambassador #etihad #flyingpartner #captivatingrolemodel #imp #nofilter

A post shared by Aleksa Gavrilović (@_aleksagavrilovic_) on

 

Ovim povodom, mališani iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu organizovali su svečanu priredbu, nakon koje je usledilo druženje sa gostom iz Indonezije.

Aleksa Gavrilović je maneken i foto-model iz Srbije i drugi nosilac titule Mister Universal Ambassador. Njegova poseta SOS Dečijem selu Kraljevo je deo humanitarnih aktivnosti koje IMP organizacija iz Indonezije sprovodi širom sveta.

 

SOS Dečije selo Kraljevo, jedan od programa Fondacije SOS Dečija sela Srbija, predstavlja jedinstven koncept brige o deci bez roditeljskog staranja, koji deci pruža mogućnost da odrastu u brižnom porodičnom okruženju, u hraniteljskim SOS porodicama.

SOS Dečija sela Srbija članica su Međunarodne organizacije SOS Dečijih sela, osnovane  1949. godine, koja danas u 134 zemlje pomaže 1 200 000 ljudi.  Organizacija je u Srbiji prisutna od 2004. godine, kroz brigu o deci bez roditeljskog staranja u SOS Dečijem selu Kraljevo, Centar za podršku porodici u Nišu, Obrenovcu i Beogradu, Programe podrške hraniteljskim porodicama, Program za podršku zapošljavanju mladih u Beogradu i programe hitne pomoći posle zemljotresa u Kraljevu, poplava u Obrenovcu i Lazarevcu i pomoći izbeglicama u tranzitu kroz Srbiju.