I BOLIVUD I HOLIVUD U SUZAMA: Umro slavni glumac, zvezda filma “Milioner sa ulice” (VIDEO)

Poznati bolivudski glumac, koji je ostvario zapažene uloge u ostvarenjima "Park iz doba Jure" i "Milioner sa ulice", preminuo je u 54. godini.

Printscreen

Kan je preminuo u bolnici u Mumbaju, a ranije je javnost obavestio da boluje od raka. Smrt je, kako mediji pušu, nastupila usled komplikacija sa infekcijom debelog creva.

Povodom smrti glumačke zvezde oglasio se i Kanov predstavnik za medije.

“Žalosno je što ovog dana moramo da prenesemo tužne vesti. Irfan je bio snažna duša, neko ko se borio do samog kraja i uvek je inspirisao sve koji su mu bili u blizini. Okružen ljubavlju, i porodicom za koju se najviše brinuo, otišao je na nebesko prebivalište. Svi se molimo i nadamo se da je u miru”, izjavio je pirtparol.

Kan je ostvario uloge u više od 100 indijskih filmova i važio je za glumca sa izuzetno plodonosnom karijerom. Vest o njegovoj smrti je udarna u indijskim medijima.  

Ipak, glumac sa brojnim nacionalnim nagradama, nije se ograničio samo na bolivudske hitove. Radio je u holivudskim filmovima, uključujući Milionera sa ulice u kojem je glumio policajca, u Spajdermenu, Parku iz doba Jure, Pijev život…

Bio je oženjen, otac dvoje dece.