I LEPA, A I HRABRA: Ešli Grejem novom fotografijom ostavila fanove BEZ TEKSTA (FOTO)

Ešli Grejem, američki model i prvi plus-size model na naslovnici magazina Sports Illustrated Swimsuit Edition, u svojoj je dugogodišnjoj karijeri pomerala granice i razbijala predrasude o ženskom telu i percepciji ženske lepote.

instagram/ashleygraham

Ali u poslednjih par dana ponovo je u centru pažnje objavivši gole selfije iz sopstvenog kupatila, kojima slavi sopstveno telo. Ono što neke možda šokira nije golotinja nego ponos koji Ešli oseća zbog svoje figure, sa svim strijama i kilogramima koje nismo navikli da vidimo u inače filtriranim slikama sa društvenih mreža.

View this post on Instagram

nakie big girl 👋🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Čini se da je nakon osvajanja modnih pista i naslovnica modnih časopisa, Ešli zacrtala nove ciljeve – normalizovati žensko telo posle porođaja i suočiti se s nerealnim zahtevima društva koje očekuje da se žene u rekordnom roku čudesno vrate na istu kilažu i mere koje su imale pre trudnoće i porođaja.

Premda deli s javnošću svoj proces “povratka na staro” i snimke vežbanja, istovremeno pokazuje da treba voleti svoje telo u svim njegovim fazama i tretirati ga sa zahvalnošću i strpljenjem, kao i fokusirati se na druge prioritete u životu – majčinstvo.loading...