U pitanju su žene u znaku Ovna.

Ona je večiti i nepokolebljivi optimista, pa je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi, ima mane, a njene su najčešće egocentričnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

U ljubavi je vrlo strastvena i voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća podčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vredi.

Prijateljstva sa Ovnicom su vrlo intezivna i one uvek imaju prijatelje za ceo život. Prijateljima je nekada teško da razumeju njenu nezavisnost pa je to čest razlog ljubomore drugih prema njoj.loading...