I SA NJOM JE ŽELEO DA VARA ŽENU?! Ana Korać ŠOKIRALA zadrugare – OTKRILA kakve poruke joj je slao Sloba! (VIDEO)

sloba i kija
printscreen/yt

Dok je odgovarala novinarima u studiju na pitanje da li će doći do razvoda između nje i Slobe, Kristina Kija Kockar, dotakla se i poruka koje je njen muž razmenjivao sa Anom Korać.

 

Upućena sam u poruke koje je slao Ani Korać. Ja sam znala ko je on, drugi su videli ko je. Ako je on ovo uradio osobi koja je sve činila za njega, uradiće i sledećoj devojci. To sve govori o njemu. Može da se pere, može da me pljuje. Ja govorim činjenice – izjavila je Kija.

U toku ovog izlaganja, Sloba je počeo da viče na Kiju. Zatim su se posvađali oko pljeskavice, a Kristina je rekla kako se njen suprug vrlo-dobro hranio po restoranima dok su bili srećni.

Prepiska je bila, koliko se sećam… nešto… pisao mi je: “šta radiš, gde si, šta si?” pitao me da se vidimo, bilo je u studiju nekom. U tom smeru je išao razgovor. Pitao me je da se vidimo, ali to je bilo onako, da se družimo – rekla je Ana, a svojim odgovorom uspela je da nasmeje ostale zadrugare.

Ja nisam znala da je oženjen ili da je u vezi. Kija zna za te poruke, mi smo pričale o tome, ali ja stvarno nisam znala da on ima ženu. Nije mi rekao da je oženjen – nastavila je Ana.

Pitao sam je da se vidimo, ne u smilisu da se muvamo – pravdao se Sloba.