Jedna od legendi regionalne muzičke scene Hari Mata Hari predstavio je novi singl i video spot 'Staromodan tip', koji nam stiže sa novog albuma 'Ćilim'.

 

Pesma je klasičan pop, živog ritma, a ocena je struke kako će biti jedan od najvećih hitova.

‘Staromodan tip’ dobio je i svoje video izdanje, snimljeno u retro stilu pod redateljskom palicom Murisa Beglerovića, a u njemu se Hari poput zavodnika okružen brojnim lepoticama.

‘Staromodan tip’, jedna od 11 novih pesama sa novog albuma ‘Ćilim’ koji je izašao nakon sedam godina. Za rad na pesmama Hari Varešanović okupio je brojnu, staru ali i novu autorsku ekipu, od Zagreba, Beograda, Skopja i Sarajeva.

– Na albumu se nalazi za svakoga po nešto, od balada preko romantike, do čiste vedrine – kaže Hari i ističe da je to najbolji opis ovog albuma.

Govoreći o sedmogodišnjoj pauzi između dva albuma Hari ističe kako je, zbog brojnih obveza, putovanja i koncerata širom regiona i sveta, kreativni deo dolazio polako.

– Uvek imam puno kombinacija, sto aranžmana i svaka od ovih pesama sa albuma je imala pet verzija. Trebalo je to i snimiti i raditi. Jednostavno je trebalo vremena – objašnjava.

Uz sve obožavatelje, ‘Ćilim’ je posebno posvećen Harijevim unucima i porodici, koja je godinama imala razumijevanja za njegov posao i putovanja.loading...