IDETE NA DEPILACIJU INTIMNE ZONE? Kozmetičarke žele da OVO znate pre dolaska!

gacice
Pixabay.com

Ako idete na depilaciju u kozmetički salon, ovo treba da znate.

 

Kozmetičarke su otkrile šta bi volele da znate pre nego što dođete na depilaciju.

Sve smo već videle

Kada dolazite na depilaciju intimne zone, ne budite nervozne u vezi sa tim kako izgleda vaša vagina. Naš posao je da se pobrinemo da izgledate lepše i da se tako i osećate – kaže kozmetičarka Kristal Kordova. 

Ako se unervozite zbog depilacije intimne zone, setite se da su kozmetičarke sve to već videle.

Molim vas, nemojte da se brijete između dve depilacije. Najbolje je da dolazite na depilaciju na četiri do šest nedelja – poručuje Kordova.

Ona dodaje da, ako se obrijete između dve depilacije, dlačice neće biti dovoljno velike, pa samim tim uklanjanje neće biti dovoljno dobro.

Depilacija tokom menstruacije je OK, ali…

Najpre, trebalo bi da znate da će vas tada depilacija više boleti jer je koža u tom periodu osetljivija. Drugo, ako odlučite da odete na depilaciju tokom “onih dana”, trebalo bi to da kažete kozmetičarki. Zašto? Kristal kaže da je jedna kozmetičarka, dok je depilirala devojku koja je nosila tampon a to joj nije rekla, voskom slučajno povukla i končić tampona. Grozno i veoma neprijatno. Dakle, recite im.

Ne dolazite znojavi

Možda vam je teško da poverujete, ali ima devojaka koje na depilaciju intimne zone svrate kada se vraćaju iz teretane. Što, jasno vam je, kozmetičarki otežava posao, a da ne govorimo i da nije dužna da trpi nečiji miris znoja. Osim toga, trenje kojem je koža izložena još je gore kada ste znojavi, pa može doći do iritacije.loading...