IDETE NA USELJENJE? Jedan od ovih poklona obradovaće svaku domaćicu

Možda nemate predstavu kako je uređen novi stan vaših prijatelja, ali ovi pokloni su univerzalni i verujemo da bi svakoga obradovali.

Uređenje stana
Pixabay.com

Sa naše liste možete da izaberete poklone u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima.

Otirač

Izbora je mnogo, od šaljivih do klasičnih i na vama je samo da kupite onaj koji vam najviše “liči” na stanare. Prilagodite karakteru osobe, ali vodite računa da će ovaj detalj biti prvo što će neko primetiti kad uđe u taj dom, neka bude lep i nesvakidašnji. Otirač za noge treba da pokrene dobro raspoloženje u svakom domu. Da zakoračite veseli.

Daska za sireve

Ukoliko znate da je osoba kod koje idete ljubitelj sireva, ovo je idealan poklon. Dolazi u paketu sa specijalnim noževima za sireve, kao i dekorativnim čačkalicama na kojim možete da napišete naziv svakog sira.

Podmetači za čaše

Ovde možete da pustite mašti na volju i da izaberete one podmetače koji vam najviše idu uz tog prijatelja, jer su ovo detalji koji su “priča za sebe”.

Tanjiri

Neki neobičan set tanjira sigurno će nasmejati vaše prijatelje.

Šerpa

Uz šaljivu poruku “Domaćice manje zbori, da ti ručak ne zagori”, ovo može da bude praktičan, a univerzalan poklon za svakog ko se tek uselio.

Oklagije, varjače, kutlače…

O ovim stvarima malo ko razmišlja, a vrlo su korisne i sete se da im fale u kuhinji kada krenu da sipaju supu ili promešaju paprikaš. Mislite za njih.

Vaza

Ovo je jednostavno uvek pravi poklon. Detalj koji koristi i kad je pun cveća, a može lepo da izgleda kao dekoracija iako je prazan. Samo gledajte da bude neutralan dizajn kako bi se vaza lakše uklopila u svaki stan.

Posteljina

Novi stan – nova posteljina, što da ne? Neka budu svetlije, pastelne i vedre boje.

Peškiri

Ovde nemate ograničenja ni sa bojama ni sa dezenom, samo nek je veselo. Izaberite različite veličine kako bi odvojili peškire za lice, ruke, intimnu negu i tuširanje.

Komplet knjiga

Svaki stan ima policu za knjige, iskoristite to i obogatite ih sa kompletom knjiga njegovog/njihovog omiljenog pisca ili jednostavno kupite neki klasik sa kojim nećete pogrešiti.

Sveće

Za romantične duše ovo može da bude interesantan izbor.