IDETE U GOSTE ILI BORAVITE U HOTELU? Evo kako da VODITE LJUBAV u najluđoj noći a da vas NIKO NE ČUJE!

Tihi seks
Dnevno.rs/Kolaž

Pet tihih poza pružiće vam veliko zadovoljstvo!

 

Nemaju svi svoje stanove i kuće u kojima mogu neometano i glasno voditi ljubav, pa su primorani da se snalaze na mnoge druge načine. Osim toga, mnogi za praznike idu u goste kod svojih ili partnerovih roditelja, rođaka, prijatelja… A pošto za zadovoljstvo ne dolazi u obzir, sve što nam preostaje jeste tihi seks.

Suzdržavanje od stenjanja i mrmljanja može biti i te kako uzbudljivo jer sve što vidite jesu ekspresije na licu partnera što stvara neke posebne iskre. Ako vam veći problem stvara krevet koji jezivo glasno škripi, evo u kojim se pozama možete jednako zabaviti, a niko vas neće čuti i sutradan vas gledati nastrano.

1. Kašika

Položaj kašike ili “spooning” vrlo je zahvalan za tihi seks jer ne zahteva previše pomeranja, a užitak je zagarantovan. Za one koji ne znaju – muškarac obično leži iza žene koja je priljubljena uz njega. Škripanja gotovo da i nema kod ovog položaja.

2. Doggy style na ivici kreveta

Zanimljiva, a ne zahtevna poza – naslonite se podlakticama na rub kreveta, a partner obavlja posao iza vas.

3. Gimnastičarska poza

Nešto izazovnija poza – žena se raširenih nogu drži za gležnjeve, dok je partner pozadi.

4. Stojećki

Ovaj položaj skoro uopšte ne stvara buku, a pruža odličan užitak. Jedino na što morate da pazite jeste da ne vodite ljubav uza zid koji deli spavaću sobu s nekim drugim, kako biste još više umanjili mogućnost buke. Seks s nogu možete praktikovati i u tuš kabini, jer je voda veliki filter buke.

5. 69

Seks nije samo penetracija, već sve vezano za telesno zadovoljstvo, poput poze 69. Ovako istovremeno uživate i vi i vaš partner, a nema pomeranja nameštaja i škripanja kreveta.