ILI IH OBOŽAVATE, ILI IH MRZITE! Patike koje su bile HIT pre 10 godina – VRAĆAJU NA MODNU SCENU (FOTO)

Voleli ih ili ne, one su ponovo tu!

printscreen/youtube

Poznata francuska dizajnerka Izabel Marant iznenadila je mnoge kada je najavila lansiranje nove verzije svojih prepoznatljivih patika sa skrivenom petom, a koje su početkom milenijuma uspele da postanu ogroman hit na modnoj sceni

Početkom milenijuma gotovo da nije postojala zvezda koja u svojoj kolekciji u ormaru nije imala barem jedan model patika s potpisom proslavljene francuske dizajnerke Izabel Marant.

Pod nazivom “Bekett” njihovu glavnu karakteristiku čini puna, skrivena peta, a deset godina kasnije, njihova dizajnerka sada ih je osmislila u novoj verziji i s novim imenom.

Načinjene od kože, po mnogočemu nalikuju originalnom modelu, a njihova nova verzija sada nosi naziv “Balskee”. One su postale još masivnije i zdepastije.

Povodom predstavljanja naslednika svojih kultnih patika s početka milenijuma, Izabel Marant izjavila je kako nikada nije poželela da prestane da ih nosi.

Model “Balskee” stiže s platforma petom u visini od pet centimetara i nekoliko boja – crnoj, beloj, zelenoj, crvenoj i žutoj, a cena im iznosi 770 dolara.

Kako vam se dopadaju?