IMA 20 GODINA I VEĆ JE ZVEZDA INSTAGRAMA: Potrošila 4 miliona evra da bi izgledala kao Bratz lutka (FOTO)

Džesika Banington verovatno nikada niste čuli. Ovo uvećanje grudi je uradila sa samo 18 godina, a nakon što je ubedila roditelje da joj dozvole da novac koji su uštedeli za njen prvi auto potroši na operaciju.

screenshot/instagram.com/jessy.bunny.official

Kako je ispričala za britanske medije, bila je jako tuižna što je “ravna k’o daska”.

View this post on Instagram

A post shared by Jessy Bunny (@jessy.bunny.official)

Ovisnica o plastičnoj hirurgiji sa gigantskim grudima potrošila je 30.000 funti, odnosno nešto više od četiri miliona dinara, da bi izgledala kao Bratz lutka. I, mada je zadovoljna postignutim, nema nameru da stane. Do sada je dva puta uvećavala grudi, a namerava makar još jednom.

Ova devojka poreklom iz Beča je podosta uradila na sebi – ultraskupo brazilsko podizanje zadnjice, a koje se zasniva na premeštanju sala i ugradnji implanta, a sve kako bi postigla da izgleda kao seksi verzija omiljene lutke.

Takođe, redovno stavlja silikone u usne kako bi izgledale što “napućenije”.

– Apsolutno volim što izgledam plastično. Do sada sam imala dve operacije grudi, liposukciju brade, proširenje vaginalnih usana, brazilski lift zadnjice, botoks i filere za lice”, ispričala je ova 20-godišnjakinja i mnoge ostavila u šoku – nikome nije jasno zašto bi neko uvećavao vaginalne usne. Ne želim da izgledam prirodno. Želim da izgledam kao  lutka, posebno kao Bratz, jer imaju velike napućene usne – navodi ona.

A kada su je pitali koji joj je omiljeni deo tela, objasnila je:

– Volim svoje ogromne usne. Silikoni u njima su mi pogli da se osećam neverovatno seksi. Ponekad ih uradim jednom u četiri nedelje – priznaje Džesika.

Iako često dobija negativne komentare, mnogi joj zameraju jer ne izgleda prirodno, Džesika kaže da je baš to poenta – da izgleda ekstremno plastično kao prava Bratz lutka!