IMA 46 GODINA, A IZGLEDA SAVRŠENO: Holivudska glumica OTKRILA TAJNU seksi izgleda (FOTO)

Kejt Blanšet
Beta

Iako ne voli da govori o svojoj vitkoj figuri, delimično je prekršila tradiciju izbegavanja odgovora otkrivajući ove svoje tajne.

 

Kejt Blanšet (46) je jedna od malobrojnih holivudskih glumica koje svima stavljaju do znanja da ne žele da se podvrgnu estetskim zahvatima. Umesto toga, Kejt bira prirodnu alternativu i ne sprovodi nikakvu dijetu.

1. Pilates i orbitrek nekoliko puta nedeljno

Kejt, koja je ove godine bila nominovana zaOskara za glavnu žensku ulogu u filmu „Carol”, ne voli da govori o svojoj vitkoj figuri, delimično je prekršila tradiciju izbegavanja odgovora kad je nešto od svojih tajni otkrila Tajmsu i Bazaru. Za razliku od drugih zvezda koje tvrde da ne mogu da žive bez vežbanja, ona otvoreno kaže da kod nje to nije slučaj.

Ne uživam u tome, ali sigurno je da mi to dajeviše energije – kaže Kejt i dodaje da redovno vežba pilates i četiri dana nedeljno po pola sata provodi na orbitreku. Ipak, napominje da druge obaveze u njenom životu imaju prednost nad vežbanjem.

Za zadivljujuće vitku liniju dovoljno joj je obavljanje svakodnevnih poslova.

Moram reći da je vežbanje prvo što mi ispada iz rasporeda ako deca imaju školski koncert ili moram da prisustvujem poslovnom sastanku. Poslednjih godina mnogo vremena provodim na pozornici, što me takođe održava u formi – napominje ona.

 

2. Redovna detoksikacija organizma

Kad ju je Bazar pitao šta preduzima ako mora u kratkom roku da oblikuje telo za ulogu, odgovorila je da nekoliko puta godišnje sprovodi čišćenje jetre, bubrega i žučne kese i da zbog tog tretmana ide u Los Anđeles kod specijaliste doktora Boa Vagnera.

Svrha tog tretmana nije mršavljenje, nego detoksikacija. Traje mesec dana i sastoji se samo od biljnih sredstava. Čovek se očisti od svih otrova i potpuno se obnovi – kaže ona i dodaje da je detoksikacija kod doktora Vagnera je najrestriktivniji režim ishrane kojem pribegava i osim toga ne sprovodi nikakvu dijetu.

 

3. Ljubiteljka belog pirinča

Gostovanje kod Opre Vinfri pokazalo je da najveća tajna njene vitkosti slab apetit. Kad ju je Opra pitala koja su joj najdraža jela, glumica je nakon dugog razmišljanja otkrila da je bila ljubiteljka muslija i da je godinama jela uglavnom to. Kako je iz njenog držanja bilo očigledno da nikada nije razmišljala o tome koja joj je omiljena hrana, Opra ju je pitala šta bi izabrala za poslednji obrok u životu, a ova 46-godišnja plavuša je rekla: „Mislim da bih za poslednji obrok izabrala činiju belog pirinča.”

Nemam nikakav veliki dijetni plan, osim što izbegavam žitarice uprkos tome što volim hleb. Izbegavam i aditive,kafu, crveno meso i krompir. Pijem svežu limunadu i toplu vodu svakog jutra, ali ima i večeri kada popijem nekoliko čaša šampanjca – napominje Kejt.